چیکارکنم

narjes yaghooti

عضو جدید
سلام.:heart:
من دانشجوی برق مخابرات ترم 4هستم.دوست دارم برم کلاسهای دیگم یادبگیرم یه مهندس مخابراتی گفته بروکلاسهایmatlab,micro,plc,...به نظرشمابرم خوبه؟به درده رشتم میخوره؟چیزمفیدیه؟واسه آیندم خوبه؟توروخداراهنماییم کنید زیادوقت ندارم اگه بخوام بایدزود ثبت نام کنم:confused:

Benefic.H

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام دوست عزیز

یاد گرفتن Matlab و Micro خوب هست، ولی یادگیری PLC خیلی برای دانشج.ی مخابرات پیشنهاد نمیشه، سعی کن در زمینه رشته خودت فعال باش، DSP هم خوبه و یواش یواش با درسهای تخصصی هم نرم افزارهای تخصصی رشتت رو شروع کنی هم بد نیست.

daneshpajooh

عضو جدید
همونطور كه دوستمونم گفتن plc به درد مخابراتي ها نمي خوره و بيشتر به درد الكترونيكي ها و اونم شاخه ي ديجيتالشون ميخوره . matlab ميتونه تو خيلي از درس ها كمك كنه و به قول يكي از استادامون ، تمام مهندسا بايد matlab‌ تو جيبشون باشه . micro هم بعيد مي دونم به كار بياد . avr هم فعلا وقتت رو ميگيره و به كارت نمياد . براي طراحي مدار ها هم يه نرم افزار بلد باشي كافيه . يه نرم افزار مثل orcad يا pspice كه البته orcad آسونتره و كارتو سريع راه ميندازه . من ترم شش مخابرات رو تموم كردم .
موفق باشي

narjes yaghooti

عضو جدید
ممنون

ممنون

:heart:ممنون ازکمکتون microچهقدر کمکم میکنه/این بهتره یادبگیرم یاmatlab? :gol:

Benefic.H

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوست عزیز

میکرو و Matlab دوتا چیز جداست، یکی سخت افزار و یکی نرم افزار، خوب یادگری سخت افزار مسلماً کاربردی تر هست.

n301_d632

عضو جدید
فکر می کنم اول matlab رو شروع کنید، چون تو درسا خیلی نیازه، تو همین سایتم آموزشاش هست،مثلا:
http://www.www.www.iran-eng.ir/showthread.php?t=106290&page=2
بین کتابای چاپپیم برای مثال کانون نشرعلوم یه راهنمای جامع matlab داره، ولی اون کتابه حوصله می خواد چون اولاش همش درباره آرایه و اینا بحث کرده، تا اینکه به بخشای کاربردی برسه
برای شروع نرم افزار ewb(electric work bench) ساده تره تا spice
;)

بالا