اََََََََََََََََََََََََََََََََََََََََََََََ..................چه جالب...اگه اشتبا نکنم صورت یه آدم ریشو بود
ارهاََََََََََََََََََََََََََََََََََََََََََََََ..................چه جالب...اگه اشتبا نکنم صورت یه آدم ریشو بود
من اولش لنگ میزدم ولی بعدش راحت میگفتم.........مرسی بازم از این چیزای جالب بذارین
من فک کنم 9 تا رو دیدم ولی احتمالا توهم زدم:دی
یکیش 12 تا یکیش 13 تاچه فرقی می کنه با جابه جایی ادم ها؟
![]()
چی شد که اینجوری شد؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
کسی می دونه این بر چه اساسیه؟
گیرنده رنگهای متضاد و مکمل مرکزشون در عصب بینایی در یک مکان قرار داره وقتی رنگ سیاه رو میبینیم گیرنده سیاه فعال میشه گیرنده سفیدم در کنارش در حال تحریکه و وقتی محل زل زدنمون عوض میشه گیرنده سیاه استراحت میکنه و چند ثانیه گیرنده متضاد(سفید) فعال میشه و به جای سیاه ،سفید میبینیم و برعکسکسی می دونه این بر چه اساسیه؟
دخمل من اینقدر سواد خارج از درس داره....گیرنده رنگهای متضاد و مکمل مرکزشون در عصب بینایی در یک مکان قرار داره وقتی رنگ سیاه رو میبینیم گیرنده سیاه فعال میشه گیرنده سفیدم در کنارش در حال تحریکه و وقتی محل زل زدنمون عوض میشه گیرنده سیاه استراحت میکنه و چند ثانیه گیرنده متضاد(سفید) فعال میشه و به جای سیاه ،سفید میبینیم و برعکس
در مورد رنگهای متضاد دیگه هم همینجوریه مث آبی و نارنجی......
آره باباییدخمل من اینقدر سواد خارج از درس داره....
ایول بابایی....
زحمتام بی نتیجه نموندبلاخره...![]()
ایول باباگیرنده رنگهای متضاد و مکمل مرکزشون در عصب بینایی در یک مکان قرار داره وقتی رنگ سیاه رو میبینیم گیرنده سیاه فعال میشه گیرنده سفیدم در کنارش در حال تحریکه و وقتی محل زل زدنمون عوض میشه گیرنده سیاه استراحت میکنه و چند ثانیه گیرنده متضاد(سفید) فعال میشه و به جای سیاه ،سفید میبینیم و برعکس
در مورد رنگهای متضاد دیگه هم همینجوریه مث آبی و نارنجی......
دیگه من طاقت ندارم اشکم رو دراوردی باباییآره بابایی
من هرچی دارم به خاطر زحمتاییه که برام کشیدین![]()
تو چرا امشب با اعصاب ما بازی میکنی؟؟؟؟؟؟؟؟این شکل از یک سو به نظر دارای سه شاخه استوانهای است اما اگر از انتهای طرف دیگر( قسمت مستطیل شکل) نگاه کنیم دو شاخه استوانه ای خواهیم دید.![]()
دیگه من طاقت ندارم اشکم رو دراوردی بابایی
دخملکم سرافرازم کردی...![]()
تو چرا امشب با اعصاب ما بازی میکنی؟؟؟؟؟؟؟؟![]()
خب نکن این کارو !
سره خودمم داره گیج می ره![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
♥ | برای تمام چیزهای منفی که به خود میگوییم خداوند پاسخ مثبتی دارد!! | گفتگوی آزاد | 1 | |
![]() |
چیزهای کوچکی هستند که دنیا را جای بهتری می کنند برای زندگی کردن | گفتگوی آزاد | 1 | |
![]() |
چیزهای کوچک | گفتگوی آزاد | 4 | |
![]() |
جاهای خوب برای چیزهای خوب | گفتگوی آزاد | 2 | |
![]() |
چیزهای کوچک زندگی | گفتگوی آزاد | 4 |