چگونه جذاب باشيم

mani24

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
قبل از هر چيز بايد به اين نکته توجه داشته باشيم که جذابيت چيزجـــــدايي از زيبايـي اســـــت
يک فر مي تواند چهره خيلي زيبايي نداشته باشد ولي فوق العاده جذاب باشـــــــــد و همچنين
مي تواند خيلي زيبا باشد ولي اصلآ جذاب نباشد و معلومه کدام يک از اينهادوست داشتني تر است . جذابيت و گيرايي يک ويژگي کسب کردني و بدست آوردنياست که بـــعضيها آگاهانه يا ناآگاهانه آنرا بدست مي آورند وبه آن دامنميزنند

حالا ببينيم چگونه ميشود جذاب بود
ظاهري آراسته داشته باشيد :
مرتب باشيد .تميز باشيد.هماهنگي و پاکيزگي شما، نا خـــــــود آگــــــاه شما را جذاب مي کند
بعضي ها به غلط و بر اساس تصويري نادرست ، براي جذاب شدن با بدبختي به فرمهاي عجيب و غريب لباس مي پوشند.
آنچه مهم است اين است که مرتب و تميز و هــــــماهنگ و در عيـــــــــــــــــن حــال ساده باشيد
تميزي و اطوي لباس شما ، تاثير رواني خاص روي افراد مي گذارد
کساني که به ظاهر و آراستگي خود ، توجهي ندارند از جذابيت و نفوذ و تاثيرگذاري خــــــود
کاسته اند. کثيف بودن - ژوليده بودن و نامرتب بودن حتي حرفهاي قشنگ و درست و مثبت شما را بي مقدار و خفيف مي کند

بيشتر سکوت کنيد :
غالبآ براي اينکه جذابتر شوند ، بيشتر شلوغ ميکنند و به خطا مي روند.سکوت يک تاثير
ذهني و رواني مي گذارد. در سکوت ، فرد ، پيرامون خود خلاء ايجاد مي کــــند و هر خلايي ، جذابيت را سبب مي شود
اساسآ آنچه جذب و جذابيت را سبب مي شود خلاء است.
آنها که بيشتر صحبت مي کنند و فراوان حرف مي زنند از جذابيت خود ميکاهند.ضـــــــمن آنکه سکوت و گوش دادن بيشتر ، به واقع شما را عاقلتر وبا تجربه و قابل اطمينان تر معرفي مي کند که زمينه اي مساعد براي صميميتاست.

نرم و ملايم سخن بگوييد :
وقتي نرم و ملايم سخن مي گوييد ، جذاب و محبوب مي شويد . جذابيـــــت به تقلا و تکاپو
نياز ندارد به خلاء ، آرامش و ملايمت مرتبط است.جيغ نزنيد. داد و هوار نــکـــــنيد. خود را به
در و ديوار نکوبيد .
آدمهاي عصبي و خشن و داد و هواري براي صميميت ، نا منــــــــاسب و غير قابل اعتمادند.

فرد محترمي باشيد :
بي احترامي به خود ، به ديگران و بي احترامي و بي ادبي در کلام و رفتارهمه از جذابيت شما مي کاهد. شما هم در ظاهر آراسته ايد و هم در باطنوارسته ايد . افراد مودب و متين و محترم بي ترديد جذابند و اين جذابيت ازدرون موج مي زند
کساني که به هتاکي و ناسزا گفتن زبان مي گشايند و به تحقير و تمسخر ديگرانمشـــغولند ، شايد به ظاهر جذابيتي کمرنگ داشته باشند اما اين جذابيت جنبهرواني ندارد و تاثــــير ذهني مطلوبي نمي گذارد.
محترم و مودب و با شخصيت باشيد ، خود به خود جذاب مي شويد.

زياد شوخي نکنيد اما فراوان تبسم کنيد :
شوخي کردن فراوان از انرژي ذهني و جذابيت شما مي کاهد چراکه شوخي فراوانبه تـــدريج مرزهاي بايسته را از بين مي برد ، به تکاپوي فراوان شما ميانجامد و صحبت بسيار به دنبال دارد و چه بساکه به بي احترامي خود و ديگرانمنجر مي شود.
متبسم باشيد که تبسم به چهره شما جذابيتي عميق و ژرف مي بخشد.
در تبسم ، سنگيني واست و جذابيت . ولي در خنده و شوخي فراوان ، سبکي
است و کاهش جذابيت

قاطعيت يعني جذابيت :
کساني که شخصيت قاطعي دارند ، هدفهاي مشخص و ارزشهاي معين و برنامه مدونيدارند بي استثنا جذابند. کساني که قدرت نه گفتن دارند و بازيچه اين و اننمي شـــــــوند ، جذابند
اين موضوع بيش از همه شيوع دارد که عدهاي از هدفها و برنامه ها و خواسته هـــــــــاي خود
مي گذرند و خود را فداي اين وآن مي کنند و مي خواهند اينگونه جذاب و محبوب بــــــــــاشند.
اما هميشه مي بينيم ، شخصيتهايي جذاب و تاثير گذارند که بسيار مصمم هسـتند و اعـتماد
به نفس دارند به دنبال هدفي مشخص و معين با اعتماد به نفس عالي ، بودن وقـــــــــدرت و شهامت نه گفتن ، داشتن به هر آنچه که ما را از ارزشها وارمانهاي عاليمان باز مــــــي دارد ، شخصيت ما را مشخص تر مصمم تر و قاطعتر مي سازد که جذابيت از وجود چنين شخصيتي موج مي زند.

اميال و غرايز خود را کنترل کنيد :
کساني کهمسلطدارند و بر غرايز و اميال خود تسلط بيـشتري دارند ، کساني که بر ميل جنسيو شهوت و ميل به غذا خوردن و هيجانات و عواطف خود مسلط هستند ، جذابيتمعنوي دارند . تاثير رواني مي گذارند و از وجودشان انرژي سرشااري به بيرونمي تابد

وقتي شما باشيد داراي قدرت تاثير گذاري بيشتري هستيد و پيشنهادات خوبي از هر سمت بهسوي شما روانه مي شود و مي توانيد زندگي بهتري داشته باشيد
همه اينها که از جذابيت گفته شد پايه هاي صميمت هستند.
شما نمي توانيد جذاب نباشيد اما تاثير گذار و با نفوذ باشيد.

mani24

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
شماهمان‌قدر جذاب هستید که می‌خواهید باشید. اگر شما احساس جذاب بودن بکنیددیگران هم شما را جذاب خواهند یافت. هم‌چنین اگر خود را غیر جذاب بدانیددیگران نیز شما را جذاب نمی‌بینند. همه‌ی شما علاقه‌‌‌مندید که درباره‌یخودتان احساس خوبی داشته باشید. به یاد داشته باشید که شما با دیگرانبرابرید و جاذبه و آمیزه‌ی جذابیت خاص خود را دارید.
زیبایی و خوش‌قیافه بودن بستگی به ژن‌ها و مسائل ارثی دارد. فکر نکنید کهزیبایی و خوش‌قیافگی لازمه‌ی جذاب بودن است این به این معنی است شمامی‌توانید برای جذاب شدن کارهایی انجام دهید و نتیجه بگیرید. انسان‌هاییهستند که بسیار زیبا و خوش‌قیافه‌اند ولی احساس جذابیت نمی‌کنند. این درحالی است که شما ممکن است افرادی را ببینید که چندا هم زیبا نیستند اماشما مجذوب آن‌ها شده‌اید. همه‌ی این‌ها یک چیز را ثابت می‌کند: شما هماناندازه جذابید که احساس می‌کنیدچگونه به شدت جذاب‌تر شویم؟
شما همان‌قدر جذاب هستید که می‌خواهید باشید. اگر شما احساس جذاب بودنبکنید دیگران هم شما را جذاب خواهند یافت. هم‌چنین اگر خود را غیر جذاببدانید دیگران نیز شما را جذاب نمی‌بینند. همه‌ی شما علاقه‌‌‌مندید کهدرباره‌ی خودتان احساس خوبی داشته باشید. به یاد داشته باشید که شما بادیگران برابرید و جاذبه و آمیزه‌ی جذابیت خاص خود را دارید.
زیبایی و خوش‌قیافه بودن بستگی به ژن‌ها و مسائل ارثی دارد. فکر نکنید کهزیبایی و خوش‌قیافگی لازمه‌ی جذاب بودن است این به این معنی است شمامی‌توانید برای جذاب شدن کارهایی انجام دهید و نتیجه بگیرید. انسان‌هاییهستند که بسیار زیبا و خوش‌قیافه‌اند ولی احساس جذابیت نمی‌کنند. این درحالی است که شما ممکن است افرادی را ببینید که چندا هم زیبا نیستند اماشما مجذوب آن‌ها شده‌اید. همه‌ی این‌ها یک چیز را ثابت می‌کند: شما هماناندازه جذابید که احساس می‌کنید.
سؤالات زیر را از خودتان بپرسید تا بتوانید افکار و اعتقادات منفی را که در مورد خود دارید ازخود دور کنید و به فراموشی بسپرید.
1- یکی از افکار منفی که من در مورد نمود، ظاهر و قیافه‌ام می‌کنم این استکه �. ؟ ( این سؤال را 5 بار تکرار کنید و هر بار پاسخ‌جدیدی به آن بدهید.)
2- مهم‌تر از همه، منفی‌ترین فکری که من در مورد نمود،ظاهر و قیافه ام می‌کنم این است که �. ؟
3- آن چه من در مورد نمود،ظاهر و قیافه‌ام از پدر/ مادر / دیگران شنیده‌اماین است که �‌؟( این سؤال را 5 بار تکرار کنید و هر بار پاسخ‌جدیدی به آنبدهید.)
4- مهم‌ترین و اصلی ترین چیزی که در مورد نمود،ظاهر و قیافه‌ام از پدر/ مادر / دیگران شنیده‌ام این است که �‌؟
5- مهم‌ترین پیامی که من در مورد نمود،ظاهر و قیافه‌ام به دیگران می‌دهم این است که �. ؟
6- چیزی که انتظار دارم دیگران در مورد نمود،سیما و قیافه‌ام فکر کنند این‌ است که �. ؟
7- چیزهایی که مرا از این مسئله دور می‌کنند عبارتند از�. ؟ ( این سؤال را 5 بار تکرار کنید و هر بار پاسخ‌جدیدی به آن بدهید.)
ایناحساسات تنها تا زمانی درست خواهند بود که شما هم‌چنان به آن‌ها اعتقادداشته باشید و با آن‌ها جلو بروید. در این‌جا می‌توانید تعدادی ازاعتقادات و افکار جایگزین شده را ببینید:
1- من دیگر احتیاجی ندارم که فکر کنم خیلی چاق، خیلی لاغر یا زشت هستم.
2- دیگر لازم نیست به افکار منفی پدر و مادر یا دیگران راجع به خودم فکر کنم.
3- من کاملا از قید اکار منفی پدر و مادر و دیگران راجع به من آزادم.
4- حالا دیگر زیبایی طبیعی و جذابیت درونیم را درک می‌کنم.
5- همان قدر شگفت انگیز هستم که باید باشم.
6- من خودم را دوست دارم.
7- من ظاهرم را می‌پسندم و عاشق خودم هستم.
8- حالا دیگر هان طور که هستم خودم را می‌پسندم و دوست دارم.
9- احساس می‌کنم جذاب هستم و می‌درخشم.

سهتا از افکار و اعتقادات بالا را برگزینید. آن‌ها را تغییر دهید یا چیزهاییبه آن‌ها بیافزایید تا شخصی تر شوند. از امرو شروع کنید و آن‌ها را ده بارصبح و 10 بار در شب بنویسید. در طول روز مکررا آن‌ها را با خودتان تکرارکنید و به آن‌ها فکر کنید. وقتی ضمیر ناخودآگاهتان را با این افکار تربیتکنید پس از مدتی خودتان را جذاب‌تر خواهید یافت و دیگران نیز شما راجذاب‌تر می‌بینند. این کار را برای سی روز انجام دهید و سپس روی افکار واعتادات مثبت دیگری کار کنید.
وقتی روی درون وروانتان کار کردید حالا دیگر نوبت کار کردن بر روی برون و ظواهر است تابهترین شوید. کسانی که معمولا خود را آراسته نمی‌کنند و نمی‌آرایند درواقع خودشان را نابود می‌کنند و به زودی به جمع افراد خسته و دل‌زدهمی‌پیوندند. خود را با زیبا‌ترین مدل مویی که می‌توانید آرایش کنید. همیشهحتی در تنهایی فقظ لباس‌هایی را بپوشید که دوستشان دارید. و مهم‌تر از همهچیز مطمئن شوید که با ظاهر و تیپتان احساس راحتی می‌کنید.
مطمئن‌تر،‌راحت‌تر، سرگرم‌کننده‌تر و شوخ‌تر شوید. از خودتان بخواهید که شاد باشید وهرگز نا امید نشوید. کمی مرموز باشید. بگذارید مردم فکر کنند شما بیش ازآن چیزی هستید که با چشمانشان می‌بینند. همین طور ادامه دهید.
به خاطر داشته باشید شما همان قدر جذابید که خودتان می‌اندیشید.

mani24

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
چه کنیم تا جذاب تر شویم؟

مردمان: راهجذب دیگران دوست داشتن خویشتن است. افراد جذاب به قضاوت در مورد خود ودیگران نمی اندیشند. آنها نشانه های عشق را در میابند. در مورد عشق میاندیشند و با هر عملشان عشقشان را بیان می کنند. دیپاک چوپرا

این یک واقعیت است که ما می خواهیم مردم دوستمان داشته باشند و وقتیمیگوییم اهمیتی ندارد که مردم در موردمان چه فکر می کنند حقیقت را نگفتهایم.
همه ما آرزو داریم که دوستمان بدارند، به ما احترام بگذارند و به دید مثبتدر ما بنگرند . تعاملات انسانی ما برای ایجاد احساس خوب بودن، عزت نفس وشادی حیاتی هستند. وقتی متوجه میشویم که شخصی ما را دوست ندارد یا بهطریقی از ما دوری میکند احساسات متفاوتی به سراغمان می آید از خشم وعصبنیت گرفته تا غمی ژرف و ناراحتی بی انتها.
هر یک از ما که تلاش کرده در نظر همه جذاب و دوست داشتنی باشد سرانجام به این نتیجه رسیده که این تلاشی خسته کننده و بیهوده است.
غیر ممکن است که دیگران را مجبور به دوست داشتنتان کنید زیرا حتی اگر موفقهم بشوید سرانجام در این روند خودتان را گم میکنید. وقتی شما سعی میکنیدآنچه باشید که دیگران میخواهند و یا برای تحت تاثیر قرار دادن دیگران نقشبازی کنید معمولا کسانی که آرزو میکنید جذب شما شوند از شما دور میشوندزیرا نسبت به شما احساس بیگانگی میکنند.
راه جذب دیگران در این است که کاری انجام دهیم که واقعا سخت باشد و ایننیازمند این است که در درجه اول خود را دوست داشته باشیم و به خود احترامبگذاریم.
تنها زمانی که ما خودمان را دوست داشتنی میدانیم و وجود، نیازها، عقاید،ارزش ها و ویژگی های شخصی واقعی خود را میپذیریم، به فرمول جذابیت دستیافته ایم. اگرچه همه جذب صداقت شما نمیشوند اما آنهایی که به طرف شما جذبمیشوند معمولا دارای هوش هیجانی بالا وافرادی رشد یافته و بالغ هستند کهقدر روابط بی پیرایه و حقیقی را میدانند.
دوست داشتن خویشتن، اعتماد به نفس و صداقت کلیدهای اصلی جذابیت هستند.برای افزایش جذابیت و تبدیل وضعیت از”تلاش برای جذب افراد” به جذبخودکارافراد یک سری تغییرات و تدابیر ویژه وجود دارد که میتوانید اتخاذکنید.
شما میتوانید از این ۳۶ روش زیر برای جذابیت بیشتر خود استفاده کنید:
۱٫ روش زندگی خودتان را داشته باشید.خود واقعی تان، فلسفه، ارزش ها و علائق تان را شکل دهید و تعریف کنید بهجای اینکه ناخودآگاه آنها را از خانواده، همسالان، مذهب یا فرهنگتانبگیرید.
۲٫ نیاز به تایید دیگران را از زندگی خود حذف کنید. بهخاطر عقاید دیگران یا میل به تایید دیگران کاری را انجام ندهید. به خاطرآنچه برای خودتان مهم و ارزشمند است دست به انجام کارها بزنید.
۳٫ به غریزه خود اعتماد کنید و دست به تجربه های جدید بزنید. خود را بشناسید و حتی اگر در این مسیر شکست خوردید آنچه را که باعث لذت شما میشود و برای شما هیجان انگیز است کشف کنید.
۴٫ دیگران را همان گونه که هستند قبول کنید.در مورد دیگران قضاوت و انتقاد نکنید. روی نقاط قوت آنها تمرکز کنید. یادبگیرید که با افراد با روحیه ناملایم بدون کوچک کردن خود رفتار کنید.
۵٫ واقعا به سخن افراد گوش کنید. فراتر از گوش دادن وموافقت با آنها عمل کنید. کاری کنید که آنها بفهمند شما واقعا آنها را درک می کنید.
۶٫ به مشکلات حل نشده در زندگی تان توجه کنید. رو راست باشید. ببخشید و اگرلازم است تقاضای بخشش کنید انرژی که صرف این مشکلات کرده اید را صرف کارهای بهتری کنید.
۷٫ زندگی سالمی داشته باشید.فعالیت ورزشی روزانه داشته باشید. در غذا خوردن از هوا و هوس پیروی نکنیدو غذای سالم بخورید تا برای جسمتان مفید باشد. این کار را برای احترام بهخودتان انجام دهید نه برای تحت تاثیر قرار دادن دیگران.
۸٫ خودتان وارد عمل شوید. برای انجام کارها منتظر نمانید. خلاق، اهل عمل و یاری رسان باشید.
۹٫ به افراد نشان دهید که به آنها اهمیت میدهید. فقط حرف نزنید. به گونه ای با آنها برخورد کنید که بفهمند برایشان ارزش قائلید.
۱۰٫ به جنبه مثبت افراد توجه کنید. نه از این نظر که چه کسانی هستند بلکه از این منظر که چه کسانی میتوانند باشند و این دیدگاه خود را از به آنها منتقل کنید.
۱۱٫ مطمئن شوید که نیازهای خودتان محقق شده اند. نیازهای اولیه خود را تشخیص دهید و بفهمید برای شما چه چیز در روابط مهم و ارزشمند است.
۱۲٫ به زیبایی سخن بگویید. سخنان خود را جهت متعالی ساختن، الهام بخشیدن، برانگیختن و تشویق کردن دیگران به کار ببرید. ازانتقاد یا کنایه خودداری کنید.
۱۳٫ به آسانی بخندید. شاد باشید، زندگی را خیلی جدی نگیرید و به دنبال خلق لذت و شادی باشید.
۱۴٫ شایعه پردازی نکنید.تصمیم بگیرید که در مورد دیگران به گونه ای صحبت نکنید که صراحتا و یاضمنا انتقادی باشد. اخبار و اطلاعاتتان را به خاطر ارضا حس قدرت و یادسیسه کردن علیه دیگران افشا نکنید.
۱۵٫ به جای شکایت درخواست کنید. اگر چیزی از کسی میخواهید به صورت مستقیم درخواست کنید به او غر نزنید و یا پیش دیگران از او گله وشکایت نکنید.
۱۶٫ موقعیت ها را به درستی مدیریت کنید. در اسرع وقت با مهربانی اما به طور واضح به موضوعات منفی رسیدگی کنید.
۱۷٫ جر و بحث نکنید. لبخند بزنید و مکان را ترک کنید تا زمانی که شرایط یک گفتگوی سالم فرا برسد.
۱۸٫ تنها زمانی که از شما درخواست میشود کمک کنید.فکر نکنید که دیگران میخواهند شما مشکلاتشان را حل کنید و یا اینکه شماصلاح شان را بهتر میدانید. فقط آماده باشید و هرگاه از شما کمک خواستندوارد عمل شوید.
۱۹٫ به مشکلات دیگران اهمیت دهید اما بی طرف بمانید. بگذارید دیگران بدانند که وقتی با مشکلی روبرو میشوند شما واقعا به آنها اهمیت میدهید اما گرفتار مشکلاتشان نمیشوید.
۲۰٫ با قلبتان ببینید و نه با چشمانتان. به افراد، سطحی نگاه نکنید. وضعیت مالی، ظاهر و بدنامی اهمیتی ندارند. به دنبال راستی و صداقت در درون شخص بگردید.
۲۱٫ به جای جواب منفی، جواب مثبت ندهید. وقتی شما به جای نه، بله می گویید دچار خشم درونی میشوید. تنها زمانی جواب مثبت بدهید که دلتان میخواهد و تحت فشار نیستید.
۲۲٫ به دیگران نشان دهید که حق شناس هستید. به آنها بگویید و نشان دهید که ازاینکه آنها را در زندگی خود دارید خوشبختید.
۲۳٫ دیگر ان را سرزنش نکنید. سعی کنید دیگران را آزارندهید و باعث نشوید که به خاطر انتخاب ها تصمیمات و اعمالشان احساس بدی پیدا کنند.
۲۴٫ بیشتر از آنچه که مورد انتظار است از خود مایه بگذارید. بیش از حد نیاز کاری را انجام ندهید اما ابتکار عمل داشته باشید و گاهی بیشتر از آنچه که باید از خود مایه بگذارید.
۲۵٫ در روابط خود همواره مسیر پیشرفت را طی کنید. کنترل کننده یا وابسته نباشید. روابط را به گونه ای پیش ببرید که برای هر دو طرف رو به تعالی و رضایت بخش باشد.
۲۶٫ شخص بزرگی باشید.به دنبال این نباشید که اعتبار کسب کنید، دیگران را کوچک کنید یا موردستایش قرار بگیرید. دانش و قدرت خود را در زمان مناسب نشان دهید.
۲۷٫ فروتن باشید. به خود بخندید، از عیب ها و اشتباهات خود آگاهی داشته باشید و قبول کنید که آنها شخصیت شما را تعریف نمیکنند.
۲۸٫ همیشه آماده یادگیری باشید. هوش و تحصیلات عالیه خود را به رخ دیگران نکشید. بدانید که همیشه چیزی برای یادگرفتن وجود دارد حتی از کسانی که دانش کمتری دارند.
۲۹٫ بگذارید انتخابتان کنید.علاقه صادقانه خود را به دیگران نشان دهید. از کلمه شما بیشتر از کلمه مناستفاده کنید. بااشتیاق به دیگران گوش کنید و جنبه های مثبت شان را بهآنها گوشزد کنید.
۳۰٫ به افراد هدایایی دهید که دوست دارند. هدایایی نخرید که برای خود شما مهم است و یا دیگران را تحت تاثیر قرار میدهد.
۳۱٫ پیوسته خود را به چالش بکشید.متوسط نباشید. به معلومات گذشته خود اکتفا نکنید. مدام در حال پیشرفتباشید و در مواجه با فرصت ها و نحوه استفاده از آنها خلاقیت داشته باشید.
۳۲٫ ساده زیستی پیشه کنید. زیرا باعث میشود شما تحت فشار،عجول، به هم ریخته و یا گیج و سردرگم نباشید. به خودتان زمان و مکانی برای تمرکز بدهید.
۳۳٫ قدرت فوق العاده زمان حال را بپذیرید. هیچ چیز ارزشمندتر از این لحظه نیست. آن را به بهترین لحظه ممکن تبدیل کنید.
۳۴٫ برخلاف جریان آب شنا نکنید. با افراد و موقعیت هایی که نمیتوانید تحت کنترل خود قرار دهید مبارزه نکنید. راه آسانتر این است که مسیر خود را تغییر دهید.
۳۵٫ مسیر رشد را طی کنید. در مسیر پیشرفت حرکت کنید و گوش به زنگ فرصت های رشد و تغییر باشید.
۳۶٫ بپذیرید که شما برای همه جذاب نخواهید بود. هر چه شما رشد کنید و جذاب تر شوید افراد کم تری جذب شما میشوند. امااین تعداد کمتر، گروه شگفت انگیزی خواهند بود.