چه کتابی بخونم واسه کنکور تاسیسات؟

asdesz1

عضو جدید
سلام من دانشجوی کاردانی مکانیک تاسیسات هستم.سال 90 کنکور کاردانی به کارشناسی دارم.
می خوام از اونایی که تجربه کنکور این رشته رو دارن بپرسم که چه کتابایی رو بخونم بهتره؟(منظورم کتب های تست هست) به خصوص واسه درسهای تخصصی مثل تهویه مطبوع و ...
خواهشا راهنمایی کنید.

mersad20

کاربر فعال
كتابهاي كنكور كارشناسي

كتابهاي كنكور كارشناسي

سلام من دانشجوی کاردانی مکانیک تاسیسات هستم.سال 90 کنکور کاردانی به کارشناسی دارم.
می خوام از اونایی که تجربه کنکور این رشته رو دارن بپرسم که چه کتابایی رو بخونم بهتره؟(منظورم کتب های تست هست) به خصوص واسه درسهای تخصصی مثل تهویه مطبوع و ...
خواهشا راهنمایی کنید.

كتاب هاي تخصصي هرچي بيشتر بخونين بهتره اگر كتاب هزار نكته در حرارت مركزي نوشته مهندش شمندي را گير اوردن بخونين كتاب خوبيه در اين رابطه كتاب هاي مدرسان شريف هم كتاب هاي خوبيه اما كسي كه ميخواد رتبش خوب بشه دروس تخصصي بايد هرچي كتاب دستش ميرسه بخونه در مورد دروس سيالات و ترمو ديناميك و انتقال هم كتب مدرسان شريف خوبه اما اگر بتونيد رفرنس اصلي بخونيد يعني سيالات را از شيمز و انتقال هولمن و ترمو سينجل بخونيد بهتره و بعد براي كارشناسي هم بدردتون ميخوره . زبان و رياضي خيلي كم پيش مياد كسي بزنه اما اگر استعدادشو داريد تمرين كنيد يه پون مثبت داريد معمولا خيلي كم پيش مياد كسي بزنه ادبيات هم كتاب مريم وليان خوبه

mersad20

کاربر فعال
سلام
عرض کردم برای دروسی مثل انتقال و سیالات و ترمودینامیک شاید خوب باشه اما برای دروس تخصصی سیستم کنترل تهویه و حرارت مرکزی به هیچ عنوان یک منبع خاص توصیه نمیشه.

بالا