چند سوال مذهبی و حقوقی؟؟؟ لطفا پاسخ بدید

سکولار

عضو جدید
کاربر ممتاز
1: چند درصد صنی ها وهابی هستند ؟؟؟؟؟و معمولا در کدوم کشورها تعدادشون در اکثریت هست
2:ایا وهابی یک فرقه مذهبی هست یا یک حزب هست؟؟
3:ایا این که یک وهابی اعتقاد دارد که کشتن شیعه باعث بهشت رفتن انها میشود صحیح هست یا نه؟؟؟
4:لطفا فرق مرتد و محارب و کافر را بگید
5:حکم مرتد در قانون ایران چیست؟
یعنی منظورم این هست که یک مسلمانی که اذعان کند کافر و بیخدا شده هست.حکمش چیست؟؟؟
اگر بگوید مسیحی شدم حکمش چیست؟؟؟

لطفا پاسخ بدید؟؟؟حتی اگر جواب یکی از سوال ها را میدانید؟؟

rahimsaei

عضو جدید
با سلام
جواب سوالهایتان را می توانید در سایت زیر طرح کرده و پاسخ آنرا از طریق ایمیل تان دریافت کنید
porseman.org

آتشگاه

عضو جدید
1.وهابی ها سنی نیستند چون در چهار شاخه ای اهل تسنن وجود ندارند وهابی ها اکثرا در عربستان هستند ولی در ایران و سایر کشورهای اسلامی هم وجود دارند که اعتقادشان بر عدم مرده پرستی است و اعتقاد دارند که فقط خداوند است که مقدس است و نه کس دیگر و حتی پیامبر هم چون یک انسان بوده مقدس نیست و نباید به این صورتی که سایر مسلمانان رفتار می کنند با او رفتار کرد چون پیامبر فوت کرده است
2.وهابیت یک مذهب است که یکی از تندرو ترین مذاهب اسلام است
3.دروغ است البته در بعضی از قبایل بدوی وجود دارد ولی فقط وهابی نیستند بلکه امکان دارد از مذاهب دیگری نیز باشند چون خیلی از مذاهب شیعیان را کافر می دانند بخاطر مرده پرستیشان
4.مرتد کسی است که مسلمان شده و بعد به دین دیگری در آمده باشد محارب کسی است که بر ضد دین خدا به جنگ برخیزد کافر کسی است که به خدا ایمان نداشته باشد
5.در صورت عدم تبلیغ بر ضد دین اسلام و جنگیدن بر علیه اسلام مشکلی ندارد ولی اگر بر ضد دین و بر علیه آن تبلیغ و جنگ نماید حکم آن اعدام است
فرقی نمی کند ولی نباید بر علیه اسلام تبلیغ و جنگ نماید
البته این در سطح آگاهی من بود اگه کسی چیز دیگه ای می دونه می تونه کاملش کنه

hamid1661363

کاربر فعال
1: چند درصد صنی ها وهابی هستند ؟؟؟؟؟و معمولا در کدوم کشورها تعدادشون در اکثریت هست
3:ایا این که یک وهابی اعتقاد دارد که کشتن شیعه باعث بهشت رفتن انها میشود صحیح هست یا نه؟؟؟
یعنی منظورم این هست که یک مسلمانی که اذعان کند کافر و بیخدا شده هست.حکمش چیست؟؟؟

هیچ درصد از سنی ها وهابی نیستند
یه فرقه مذهبی که اصلا نیست حالا شاید یه حزب باشه به نظر من باید بیشتر وهابی ها در ایران باشند
3 خیر
4و5و6 را نمی دانم

سارا 2012

عضو جدید

من زیاد در این مورد اطلاعات ندارم ولی کشتن یه انسان گناه بزرگیه که بخشیده نمیشه

فعلا کسایی که ادعایی بی خدای میکنن خیلی کمه همه یه جورایی به خدا ایمان دارن

بقیه اش رو نمیدونم

elisa.ff

عضو جدید
کاربر ممتاز

درمورد کشتن شیعه ها باید بگم مگه ما بعضی هارو میکشیم!!!!منظورم اونایی هستن که به پوچی رسیدن

خدا باید قضاوت کنه نه وهابی ها که برای خدا تعیین تکلیف میکنن

مرتد یعنی اول مسلمان بوده بعد بیخیال شده

محارب یعنی علیه مسلمانان بجنگه منظور مسلمان واقعی !!

قانون ایران رو بیخیال چون اعدام میکنه!!!

بابا سکولار جان اگه میخوایی کافر بشی چرا مارو دست انداختی میل خودته !!!!!!!!قران گفته اجباریی در دین نیست

پس بسم الله!!!!:redface::redface::redface::redface::redface:

عليرضا1361

عضو جدید
کاربر ممتاز
من فكر كنم دين پت ومت هم وهابي باشه
آره
ديديد زدم تو خال!!!!!

:biggrin::biggrin::biggrin:

آتشگاه

عضو جدید
هیچ درصد از سنی ها وهابی نیستند
یه فرقه مذهبی که اصلا نیست حالا شاید یه حزب باشه به نظر من باید بیشتر وهابی ها در ایران باشند
3 خیر
4و5و6 را نمی دانم
شما به چه مدرکی ادعا می کنید که وهابی یک مذهب نیست؟
آیا شما فرق مذهب و حزب رو میدونید؟
عزیزم تعداد وهابی های ایران بسیار کم است و اغلب وهابی ها در عربستان هستند

آتشگاه

عضو جدید
درمورد کشتن شیعه ها باید بگم مگه ما بعضی هارو میکشیم!!!!منظورم اونایی هستن که به پوچی رسیدن

خدا باید قضاوت کنه نه وهابی ها که برای خدا تعیین تکلیف میکنن

مرتد یعنی اول مسلمان بوده بعد بیخیال شده

محارب یعنی علیه مسلمانان بجنگه منظور مسلمان واقعی !!

قانون ایران رو بیخیال چون اعدام میکنه!!!

بابا سکولار جان اگه میخوایی کافر بشی چرا مارو دست انداختی میل خودته !!!!!!!!قران گفته اجباریی در دین نیست

پس بسم الله!!!!:redface::redface::redface::redface::redface:
عزیزم فقط وهابی نیست که برای انسانها تعیین تکلیف می کنه تمام ایدئولوژیی ها همین طورند

كربلايي حسام

اخراجی موقت

1- اهل تسنن اصلا و عملا دارای فرقه های زیادی است اما در چهار فرقه حنفی،مالکی،شافعی و حنبلی جمع میگردد
و وهابیت و بهاییت هیچ جایی در اسلام و در اهل تسنن ندارند. چون یک بدعتی است که از سوی انگلیس و امریکا پایه گذاری شده است.

2- وهابی یک فرقه منحرف است نه حزب است و نه فرقه مذهبی

3- بله. در کتب وهابیت و علمای وهابیت خصوصا در عربستان و خصوصا در شهر ریاض این مسائل از سوی علمای وهابیت بیان میشود
4-
مرتد کسی است که از دین خارج میشود. دو نوع مرتد داریم مرتد ملی و مرتد فطری
محارب را میتوان نوعی از مرتد دانست. محارب کسی است که از اسلام خارج شده و حال که خارج شده علیه اسلام دست به توطئه و فعالیت میزند
علت اینکه مرتد محارب حکمش اعدام هست این است که در زمان نبی اسلام(ص) عده ای به اسلام ظاهری میگرویدند و پس از مدتی برای تخریب به صورت محارب عمل میکردند.
و اما کافر کسی است که به خداوند و معصومین و روز بازپسین اعتقادی ندارد

5- حکم مرتدی که علیه اسلام فعالیت کند و دست به توطئه بزند اعدام است. اما کسی که مرتد شود و به علیه اسلام فعالیت و توطئه نکند مانند سایزرین به زندگی میپردازد.
چه مسیحی شده باشد و چه کافر

بالا