بنام خدا
[/FONT]
[FONT="]به تمامی اعضای باشگاه عرض سلام دارم[/FONT]
[FONT="]و امیدوارم حال همگی خوب باشه[/FONT]
[FONT="]موضوعی ذهنم رو خیلی درگیر خودش کرده...چند تایپیک هم ارسال کردم ولی متاسفانه با جواب درست و حسابی روبرو نشدم .[/FONT]
[FONT="] امروز جمعه 22 / 03 / 88 یعنی روز انتخاب دهمین رئیس جمهور کشورمون هم چند ساعتی بیشتر به عمرش باقی نمونده ![/FONT]
[FONT="]توی این مدت و روزهایی که پشت سر گذاشتیم اتفاق های ریز و درشت و مهمی در حین تبلیغات کاندیدا در کشورمون ایران و دیگر کشورها (بخاطر انتخابات در ایران) رخ داد . چند روز پیش وقتی از خیابون عبور میکردیم شور و اشتیاق عجیبی رو توی همه اقشار مردم میدیدم ... من هم خوشحال میشدم ، هم آشفتگی های همراه با غم ذهنم رو در بر می گرفت . [/FONT]
[FONT="]خوشحالیم واسه این بود که باز میدیدم مردم کشورم واسه وطنشون چقد در تلاشن ... چقد واسش اهمیت قائلاً و دوسش دارند ....خوشحالیم از دیدن خوشحالی زود گذر مردم کشورم بود ![/FONT]
[FONT="]ولی آشفتگی ذهنم و غمم ازاین بود وقتی تصاویر و حرفهای کاندیدا که توی این مدت زده شد (و از طریق رسانه های جمعی به سرتاسر جهان هم پخش گردید) رو بیاد می آوردم ... بیاد دروغ ها و بحث و جدل هایی که کاملا مشخص بود ذره ایی حس خدمت به مردم و کشور ایران ! درونش نیست ... بیاد بی حرمت کردن کاندیدا در مقابل میلیون ها چشم و گوش ! (مردم دنیا) اونهم با حرفهایی که بهم دیگه میزدن .... بیاد لو رفتن خیانت هایی که خیلی وقته داره در حق مردم کشورم میشه ... بیاد رقص و پایکوبی دخترها و پسرها توی خیابونها ... بیاد حرفهای رکیک و ناسزاهایی که به کاندیدای مخالفشون میزدن ... بیاد تصاویری که از مردم کشورم توسط شبکه های خارجی پخش میشد (دعواها و رقاصیشون و شعرهاشون و...)... بیاد دخالت هزاران نفری که توی کشور ایران زندگی نمیکنن و قبلاً کشور رو به هر دلیلی ترک کردن و حالا بعنوان دلسوزی این حق رو بخودشون میدن که واسه مردم و کشور تصمیم بگیرن ..... بیاد خط و نشون هایی که سران کشورمون واسه همدیگه میکشن و نمیدونن که بخاطر خود و خواسته های شخصی برای این پست و مقام انتخاب نشده اند بلکه واسه خدمت به مردم .... بیاد آوردن سادگی مردمم خیلی غمگینم کرده ....[/FONT]
[FONT="]چند سئوال از شما دوستان دارم و منتظر پاسخ هاتون هستم ...[/FONT]
[FONT="]1 [/FONT]–[FONT="] چرا رهبر کشورمون باید از یک کاندیدای مشخص دفاع کنه ؟[/FONT]
[FONT="]2 [/FONT]–[FONT="] چرا کسی جوابگوی خیانتها و رسوایی بعضی از مسئولین کشور نیست ؟[/FONT]
[FONT="]3 چرا وقتی بحث و جدل بین کاندیدا بالا گرفت و باعث شد بهم تهمت بزنن و مشت همدیگه رو باز کنن رهبر کشورمون دخالتی نکرد ؟[/FONT]
[FONT="]4 [/FONT]–[FONT="] چرا باید نام ائمه (ع) و امام بزرگوار بازیچه دست کاندیدا بشه ؟[/FONT]
[FONT="]5 [/FONT]–[FONT="] چرا حالا که طبل رسوایی بعضی از مسئولین کشور به صدا دراومده باز مردم ساکت هستن ؟[/FONT]
[FONT="]6 [/FONT]–[FONT="] چرا راه خوشبختی مردم و سربلندی ایران و هر ایرانی باید مسیرش با بی توجهی مسئولین تغییر پیدا کنه ؟[/FONT]
[FONT="]7 - این شادی و رقص و پایکوبی دخترها و پسرها توی اکثر شهرهای کشورمون اونهم با نام تبیلغات انتخاباتی علتش چی میتونه باشه ؟[/FONT]
[FONT="]8 [/FONT]–[FONT="] شما در مورد مسئولین کشور چی فکر میکنید ؟[/FONT]
[FONT="]9 - از دیدگاه شما چه فرقی بین این دوره و دورهای قبلی وجود داشت ؟[/FONT]
[FONT="]10 [/FONT]–[FONT="] نظرتون در مورد شعر زیر چیه ؟ (مفهومش)[/FONT]
=========================
[FONT="]بار امانت[/FONT]
[FONT="]در بساط دلان ، اختر شمردن مشکل است[/FONT]
[FONT="]آبروی خود میان خلق بردن مشکل است[/FONT]
[FONT="]صحنهء آینه را دیدار بلبل شرط نیست[/FONT]
[FONT="]جلوه ء طاووس را در گل فشردن مشکل است[/FONT]
[FONT="]آبدزدک در خفا آبی به خجلت می خورد[/FONT]
[FONT="]مال مردم را میان جمع خوردن مشکل است[/FONT]
[FONT="]هر که بامش بیش ، برفش بیش ، یعنی فصل برف[/FONT]