چندتا سوال در مورد پروگرامر avr

n a v

عضو جدید
چندتا سوال در مورد پروگرامر avr مي خواستم در مورد پروگرامر براي ميکروهاي avr چندتا سوال بپرسم. 1.بهتره آدم پروگرامر بسازه يا آمادشو بخره؟ 2.با توجه يه اينکه به پورت parallel و sreial دسترسي ندارم چي کار کنم بهتره؟ usb to parallel بخرم يا usb to serial يا اصلا يک پروگرامر usb بخرم؟ 3.مشکلي تو پروگرام کردن با پورت usb ايجاد مي شه؟ 4.بين serial و parallel تو پروگرام کردن چه فرقيه؟ اگه ميشه هزينه هرکدام از اين راه ها رو هم بهم بگيد. قيمت اينا (usb to serial,usb to parallel,usb programer,normal programer,handy made programer) چقدره؟

amir_tanha

عضو جدید
چندتا سوال در مورد پروگرامر avr مي خواستم در مورد پروگرامر براي ميکروهاي avr چندتا سوال بپرسم. 1.بهتره آدم پروگرامر بسازه يا آمادشو بخره؟ 2.با توجه يه اينکه به پورت parallel و sreial دسترسي ندارم چي کار کنم بهتره؟ usb to parallel بخرم يا usb to serial يا اصلا يک پروگرامر usb بخرم؟ 3.مشکلي تو پروگرام کردن با پورت usb ايجاد مي شه؟ 4.بين serial و parallel تو پروگرام کردن چه فرقيه؟ اگه ميشه هزينه هرکدام از اين راه ها رو هم بهم بگيد. قيمت اينا (usb to serial,usb to parallel,usb programer,normal programer,handy made programer) چقدره؟
salam doste aziz. shoma ba kamtarin hazine khodet mitoni ye programer besazi . toye ketabe ali kahe naghshash hast. man khodam sakhtam kheili khob javab mide . porte seiale protocolesh spi va noe program stk200/300.

p_sh

عضو جدید
سلام،اره بهتره خودت بسازي من خودم نساختم بوردشو دادم بيرون برام زدند،قطعاتشم لحيم زدند از امادش خيلي ارزونتر دراومد از اين سايت هم كمك گرفتم:
www.micro-elec.net

ARIAN00ARIAN

عضو جدید
اگر با BASCOM یا CODVISIONکار میکنی اصلا به ساجتن هم نیازی نداری فقط یه سوکت پرینتر باید بخرری با چند متر سیم به کتاب مرجع کامل AVR مراجعه کن یا بگو من PDF اش رو برات بذارم

ahmadmn

كاربر فعال مهندسی برق
دوستان خوبم
اين دوست عزيز گفت كه به پورت پارالل و سريال دسترسي نداره و تنها USB‌موجوده. بنابراين با خيال راحت بهترين گزينه پرگرامر USB‌ است. مبدلهايي موجود در بازار USB را به ديگر پورتها تبديل مي كنند داراي اشكالاتي هستند كه بعدها خودتون باهاشون درگير مي شين ( مثل سرريز در بافر)
مي تونيد پرگرامر USB‌را از اينجا با قيمت مناسب تهيه كنيد:
http://www.javanelec.com/programmer.htm

shervinnu

عضو جدید
salam.man ye booardi dorost kardam ke ham lcd.kbd,lm35,step motor baragraph va... ro shamel mishe ke niaze avalie baraye barname neveshtanet ba bascomo bartaraf mikone.ham be porte paralell niaz darii baraye program kardan ic ham be usb baraye taghzieye madar.age mayel bodi bego rahnameet konam

shabby

عضو جدید
سلام
ببین من مجتمع فنی با یه ادم باحالی برخورد کردم که این بردها رو چه با قطعه چه بی قطعه میفروخت و . . . . .
اگه خواستی 1 ایمیل به من بزن شمارشو بهت بدم فکر کنم مرجع قابل اعتمادی باشه فقط باید بگی از دانشجوهای AVR مجتمع فنی بودی!!!!;)
shahab_aghai@yahoo.com
have fun

Dariush30

عضو جدید
!!!

!!!

سلام
نمیخواد کاری کنی فقط طبق این عمل کن و پایه های ATmeg16 یا ATmeg32 رو وصل کن به پورت Printer کامپیوتر
6=9
9=14
10=Vcc
GND=11
12=18تا25
اعداد سمت چپ پایه های micro هستن برو حالشو ببر ;)

امید زینلی

عضو جدید
درخواست برنامهBASCOM AVR

درخواست برنامهBASCOM AVR

باسلام:من تمرینات وبرنامهای BASCOM AVRنیاز دارم با تشکر.

123456za

عضو جدید
پروگرامر USB برای avrبا USBASP وSTK200/300 ):
این پروگرامر USB برای میکروکنترلرهای خانواده AVR می باشد که قابلیت پشتیبانی از USBASP وSTK200/300 را دارد که با طراحی خیلی عالی، تمامی ای سی ها رو یک سوکت قرار گرفته و پروگرام می شوند و این مهم نقش بسیار موثری در راحت قرار گرفتن در سوکت و دوام عمر میکرو می شود با توجه به اینکه این پروگرامر مجهز به یک زیپ سوکت 40 پین می باشد
نکته مهم:
در حالتی که از پورت USB و USBASP استفاده می شود تغذیه و اطلاعات از خود پورت USB هست و تنها با یک کابل به پروگرامر میکرو پروگرام می شود.
در حالت STK200/300 تغدیه از USB و ارسال دیتا از طریق کابلی که به پورت پارلل وصل می شود انجام می شود
قابلیت ها:

1. طراحی بسیار عالی در برد و قرار گرفتن تمامی میکروها روی یک زیپ سوکت 40 پین
  2. مجهز به زیپ سوکت 40 پین و باعث افزایش دوام عمر میکرو (پین های میکرو)
  3. توانایی کار با پورت های USB2.0 وUSB1.1
  4. بدون تغذیه خارجی(در هر دو حالت USBASPو STK200/300 )
  5. برنامه ریزی تمامی میکروهای خانواده AVR
  6. قابلیت کار در سیستم عامل های مختلف از جمله Linux, Mac OS X , Windows
  7. برنامه ریزی فیوز بیت های میکرو و بیت های قفل
  8. winavr,avrdude,Progispپشتیبانی مستقیم
  9. پشتیبانی تمامی کامپایلرها و پروگرامرهایی که STK200/300 ساپورت می کنند از جمله :bascom-avr,codevision,winavr و... در حالت stk200/300 و پورت پارالل
  10. مجهز به دو کانکتور ISP
  11. سرعت بالا وقابل تنظیم
  12. پروگرام کردن میکروهایی که سرعت کلاک انها کم است
  13. قابلیت اتصال به ,LAPTOPوPC
محتویات محصول:
  • کابل رابط USB
  • سی دی همراه
  • دستگاه پروگرامر
محتویات سی دی همراه:

• آموزش فارسی برای نصب و کار با پروگرامر
  • نرم افزارهای پرتابل کاربردی الکترونیک و میکرو
  • کامپایلرهای میکرو avr