hossein_zarrin
عضو جدید
من رشتم سیالته و می خواستم ازدوستان بپرسم که چگونه میتونم در کدنویسی و ساخت روبات کار کنم ؟کلا به برنامه نویسی علاقه دارم.
من رشتم سیالته و می خواستم ازدوستان بپرسم که چگونه میتونم در کدنویسی و ساخت روبات کار کنم ؟کلا به برنامه نویسی علاقه دارم.
سلام
منم رشتم عمرانه ولی به رباتیک هم علاقه دارم .برنامه نویسی هم بلدم. اگه بخوام برم تو تیم رباتیک دانشگاهمون باید چه چیزی بلد باشم
اگه میشه توضیح بدین برای شرکت در مسابقات رباتیک باید چه چیز هایی بلد بود؟ ایا فقط دانشجو های مکانیک و کامپیوتر میتونن در این مسابقات شرکت کنن؟
نوع فعالیتش برام مهم نیست فقط می خوام بدونم چه چیز هایی باید برای شرکت در این مسابقات بلد بود مثلا.( برنامه نویسی - کد نویسی..........) حالا هر چی که هست شما بهتر میدونیدسلام
تیم رباتیک دانشگاه در چه سطح و مقطعی؟ داننشگاه ازاد قزوین
روبات های مختلفی داریم و مسابقات داخلی بیشتر در زمینه های تعقیب خط، لابیرنت، آتشنشان، جنگجو، ... هست و یکسری تیم های Robocup ای که مسابقاتش بصورت داخلی به ندرت برگزار میشه اما خارج از ایران بسیار بهش توجه میشه و تیم های قدری هم هستن. روبات های بازو و انسان نما و ... من جایی داخلی مسابقاتی براش ندیدم.
در خصوص محدودیت باید بگم خیر کسی به خاطر رشته شما جلو ورود شما را به مسابقات نمیگیره اما بچه های برق و کامپیوتر و مکانیک یا رباتیک زمینه بیشتری دارند برای شرکت. شما هم اگر مشخص کنید در چه نوعیی میخواهید فعالیت داشته باشید شاید بیشتر بتونم راهنماییتون کنم![]()
سلام
نوع فعالیتش برام مهم نیست فقط می خوام بدونم چه چیز هایی باید برای شرکت در این مسابقات بلد بود مثلا.( برنامه نویسی - کد نویسی..........) حالا هر چی که هست شما بهتر میدونید
ممنون
من ميخوام رباتيك رو تو بخش روبوكاپ كار كنم
اما متاسفانه تو دانشگاهمون الكترونيك و كامپيوتر و رباتيك نداريم
برنامه نويسيش باخودمه، AVR و C بلدم، ميخوام C#.net ياد بگيرم، براي رباتاي فوتباليست، نظرتون چيه؟؟؟
به چند نفر احتياج داره
البته قبلا نگين خانم توضيح داده، دست درد نكنه، ولي من يه توضيح جامع وكامل ميخوام
ممنون
من ای وی ار وکدویژن کارکردم اما درست نمیدونم چکارکنم.قصد دارم براپروژه پایانی ربات مسیریاب طراحی کنم ولی متاسفانه بلدنیستم.کسی کمک کنه ممنون میشم............
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
N | چطور میتونم در زمینه ی ربات امدادگر کار کنم؟ | کد نویسی ربات | 1 |