قدشو ول کن شعور داشته باشه ...درک داشته باشه ..اخلاق داشته باشه .... تو بگو زرافه باشه![]()
قدشو ول کن شعور داشته باشه ...درک داشته باشه ..اخلاق داشته باشه .... تو بگو زرافه باشه![]()
اینباشه ولی اخلا داشته باشه ..شعور داشته باشه ، درک داشته باشه![]()
ببخشید ببخشید شوماهایی که راجب قد نظر میدید به خلقت خدا ایراد می گیرید؟؟؟؟؟؟ یعنی منظورتون اینه استغفرا... خدا بلد نیست درست خلقت کنه و ناشیانه بازی دراورده و باید درس زیبایی از شماها می گرفت؟؟؟؟؟!!!!
ملاکتون شده1قد و زیبایی؟ سطح افکارتون رو ببرید بالا!!!
درضمن محض اطلاع دخترخانومایی که اینجا نظر دادن و خواستن قدبلند و رشید رو تخریب کنن همتون لو دادید قد کوتااااااااهید!!!!!!!!!!به ضررخودتون کار کردید! قبل از هر حرفی یکم فکرکنید!!!!!
فک نميکنى حرفات با هم تناقض داره ؟!
از اونور ميگى قد ملاک نيست و نبايد به خلقت خدا ايراد گرفت ! از اينور از کوتاه بودن يه عده به عنوان عيب و مايه ى ضرر ياد ميکنى !![]()
کلا هر معیاری که اکثر خانوما از داشتنش محرومن عخه و بده و........ ولو چیز خوبی باشه
هر معیار و ملاک زشت و ناپسندی که اکثرشون دارن نشونه خانومی و.... هست و اصن باید داشته باشنش
بعد بعضیا شمشیر میکشن میگن چرا اینجور و اونجور میگی مگه خصومت داری و.........
کلا هر معیاری که اکثر خانوما از داشتنش محرومن عخه و بده و........ ولو چیز خوبی باشه
هر معیار و ملاک زشت و ناپسندی که اکثرشون دارن نشونه خانومی و.... هست و اصن باید داشته باشنش
بعد بعضیا شمشیر میکشن میگن چرا اینجور و اونجور میگی مگه خصومت داری و.........
به علت اینکه باید با هرکس مثل خودش و در حد فهمش حرف زد!!!!! درضمن من اصلا قد کوتاه رو عیب ندونستم و هر چیز در جای خودش زیباست، ولی کسی که قد بلند رو عیب می دونه، اعتمادبنفسش پایینه که می خواد قد کوتاه رو برتر نشون بده ، کمبود در خودش احساس میکنه چون می دونه در تمام جوامع قد بلند زیباییه!! باز هم اعلام میکنم قد کوتاه بسیار زیبا و پسدیده است از نظر من!!!!!
چرا ترسیده بود
؟
آره دیگه خوش بحال قد کوتاها
پسرای قد بلند دنبال دخترای کوتاهن و بر عکس![]()
والا اين تنها برداشتى که ميشد از پستتون کرد !
من همه پستاى تاپيکو نخوندم ولي خيليا هم از قد کوتاه بد گفته بودن ! که هر جفتش اشتباهه ...
و البته اگه پست استارت تاپيک درست و علمى باشه , ديگه جبهه گرفتن نداره ...
بیانات شیخ کبیر ...تکش که رحمت خدا بر او باد!![]()
چرا اینجور و اونجور میگی مگه خصومت داری![]()
فکر نکنم علمی باشه ها!! با عقل تناقض داره آخه!!
صحابه توجه بفرمایند بیانات گهر بار این حقیر را در ذهن و دل هایتان هک نمایید تا در وقت لزوم آن را به رشته تحربر درآورده و همانا جهانیان را از سلوک و زیبایی کلام من بهره مند گردانید اگر خدا خواهد
والا اين تنها برداشتى که ميشد از پستتون کرد !
من همه پستاى تاپيکو نخوندم ولي خيليا هم از قد کوتاه بد گفته بودن ! که هر جفتش اشتباهه ...
و البته اگه پست استارت تاپيک درست و علمى باشه , ديگه جبهه گرفتن نداره ...
صحابه توجه بفرمایند بیانات گهر بار این حقیر را در ذهن و دل هایتان هک نمایید تا در وقت لزوم آن را به رشته تحربر درآورده و همانا جهانیان را از سلوک و زیبایی کلام من بهره مند گردانید اگر خدا خواهد
این بیانات گوهر بار که بر قلبمان جاری گشت ما جامه بدریدیم و سر به بیابان نهادیم و در افق محو شدیم![]()
این بیانات گوهر بار که بر قلبمان جاری گشت ما جامه بدریدیم و سر به بیابان نهادیم و در افق محو شدیم![]()
صحابه پوشش خود را حفظ فرمایید در انزال عمومی جامه از تن برون ندرید![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
زیباترین زنان جهان در چه کشور هایی قرار دارند | گفتگوی آزاد | 27 | |
![]() |
طراحی لباس برای زنان محجبه توسط شرکت D&G!+عکس | گفتگوی آزاد | 34 | |
![]() |
منع نوازندگی زنان برای اجرای سرود ملی | گفتگوی آزاد | 73 | |
![]() |
رانندگی به روایت زنان پشت رُل | گفتگوی آزاد | 3 | |
![]() |
طرح حضور زنان در ورزشگاه | گفتگوی آزاد | 64 |