چرا رنگ کامپیوترم میپره

n12b54

عضو جدید
سلام یه مشکلی برای کامپیوترم بوجود اومده . یک فایل تصویری با گرافیک متوسط(مثل گوگل ارث یا تصاویر 3بعدی، بازی که بماند!) اجرا می کنم به 30 ثانیه نمیکشه که رنک کامپیوترم قاطی میزنه رنگها قاطی میشه. باید از از setting قسمت propertices دسکتاب color quality رو عوض کنم و restart کنم تا درست بشه. قبلا اینطور می شد ولی نه فورا اجرای بازی یا گوگل ارث. ویندوز زو تازه عوض کردمsp2. گرافیک کامپیوترم 64 با کارت گرافیکgiga 81d533 , p4 titan 533, ATI-radeon R7100
چیکار کنم. :(:( . اطلاعات کامپیوتریم هم زیاد نیست.:confused:

ErfanRayan

عضو جدید
کارت گرافیک

کارت گرافیک

سلام یه مشکلی برای کامپیوترم بوجود اومده . یک فایل تصویری با گرافیک متوسط(مثل گوگل ارث یا تصاویر 3بعدی، بازی که بماند!) اجرا می کنم به 30 ثانیه نمیکشه که رنک کامپیوترم قاطی میزنه رنگها قاطی میشه. باید از از setting قسمت propertices دسکتاب color quality رو عوض کنم و restart کنم تا درست بشه. قبلا اینطور می شد ولی نه فورا اجرای بازی یا گوگل ارث. ویندوز زو تازه عوض کردمsp2. گرافیک کامپیوترم 64 با کارت گرافیکgiga 81d533 , p4 titan 533, ATI-radeon R7100

با سلام ،اگر ميبينيد واقعا كارهاي شما گرافيك سبكي داره بايد بريد تنضيمات كارت گرافيك در قسمت تنضيمات Resolution در 1024و768 قرارداده ودر قسمتcolor quality بيشترين انتخاب كنين
اگر نشد درايور مربوط به خودش نصب كنيد يا از درايور بانسخه جديد ATI كه در كينگ هست استفاده كنيد
موفق باشيد;)

pir2010

عضو جدید
سلام ببخشید رم تون چند گیگه ؟ چون سون گرافیک های پایین رو خودش میشناسه نیازی به نصب آپدیت نداره ! :eek:

HaMiD.TcI

مدیر تالار موبایل متخصص سیستم عامل Apple
مدیر تالار
کارت گرافیکتون رو یه بار از اسلاتش در بیارید و دوباره اونو محکم کنید
درایور اون رو یک بار پاک کنید و دوباره نصب کنید
اگر از نرم افزار هایی مانند directx یا open gl اتفاده می کنید آخرین ورژن اونارو بگیرید و نصب کنید
اگر نشد به احتمال زیاد مشکل از حنک کننده ی روی چیپست گرافیکتونه
وقتی کامپیوتر بازه به اون دست بزنید ببینید خیلی خیلی داغ میشه یا نه؟

گرافیکتون رو چند ساله دارید؟

الان گرافیک های 64 قیمتی توی بازار ندارن

اگر مشکلتون حل نشد میتونید یکی با قیمت زیر 15 تومن بخرید:gol:

بنزین

عضو جدید
مشکل از کابل مانیتورتان است....کابل دیتای مانیتورتان را چک کنید محکم باشد، پشت مانیتور و کیس درصورت درست نشدن کابل را عوض کنید

بالا