چرا حلقه ازدواج بايد در انگشت چهارم قرار بگيرد؟ !!

saba888

عضو جدید
کاربر ممتاز

مراحل زير را به ترتيب انجام دهيد . تا معجزه اي شگفت انگيز را متوجه شويد.(اين مطلب برگرفته از اساطير چيني است)

1) ابتدا کف دو دستتان را روبروي هم قرار دهيد و دو انگشت مياني دست هاي چپ و راستتان را خم کرده و پشت به پشت هم بچسبانيد.
2) چهار انگشت باقي مانده را از نوک آنها به هم متصل کنيد.
3) به اين ترتيب تمامي پنج انگشت به قرينه شان در دست ديگر متصل هستند.
4) سعي کنيد انگشتان شست را از هم جدا کنيد. انگشت شست نمايانگر والدين است. انگشت هاي شست مي توانند از هم جدا شوند زيرا تمام انسان ها روزي مي ميرند . به اين صورت والدين ما روزي ما را ترک خواهند کرد.
5) لطفا مجددا انگشت هاي شست را به هم متصل کنيد . سپس سعي کنيد انگشت هاي دوم را از هم جدا نمائيد. انگشت دوم (انگشت اشاره ) نمايانگر خواهران و برادران هستند. آنها هم براي خودشان همسر و فرزنداني دارند. اين هم دليلي است که انها ما را ترک کنند.
6) اکنون انگشت هاي اشاره را روي هم بگذاريد و انگشت هاي کوچک را از هم جدا کنيد. انگشت کوچک نماد فرزندان شما است. دير يا زود آنها ما را ترک مي کنند تا به دنبال زندگي خودشان بروند.
7) انگشت هاي کوچک را هم به روي هم بگذاريد. سعي کنيد انگشت هاي چهارم (همان ها که در آن حلقه ازدواج را قرار مي دهيم) را از هم باز کنيد. احتمالا متعجب خواهيد شد که مي بينيد به هيچ عنوان نمي توانيد آنها را از هم باز کنيد. به اين دليل که آنها نماد زن و شوهري هستند که براي تمام عمر به هم متصل باقي مي مانند.

mohamad javid

عضو جدید
کاربر ممتاز
بابا چرا اين كار و بكني............ يه چسب آهن ميزني بين دو دست كه هيچ وقت از هم جدا نشه....

saba888

عضو جدید
کاربر ممتاز
نه درسته نمي شه انگشت وسطي رو بايد رعايت كني;)

.Soheil

عضو جدید
کاربر ممتاز
منحرف يه بار ديگه تاپيكو بخون نوشته كف دو دستتان:biggrin::biggrin:
منم خدارو شكر 2 تا دست دارم نيازي به قرض نيست:biggrin::biggrin::biggrin:
اینجوری فاز نمیده ......تو بیا با من ازمایش کن اونوقت میبینی بمب اتم هم نمیتونه جدا کنه:surprised:

meysam480

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز

مراحل زير را به ترتيب انجام دهيد . تا معجزه اي شگفت انگيز را متوجه شويد.(اين مطلب برگرفته از اساطير چيني است)

1) ابتدا کف دو دستتان را روبروي هم قرار دهيد و دو انگشت مياني دست هاي چپ و راستتان را خم کرده و پشت به پشت هم بچسبانيد.
2) چهار انگشت باقي مانده را از نوک آنها به هم متصل کنيد.
3) به اين ترتيب تمامي پنج انگشت به قرينه شان در دست ديگر متصل هستند.
4) سعي کنيد انگشتان شست را از هم جدا کنيد. انگشت شست نمايانگر والدين است. انگشت هاي شست مي توانند از هم جدا شوند زيرا تمام انسان ها روزي مي ميرند . به اين صورت والدين ما روزي ما را ترک خواهند کرد.
5) لطفا مجددا انگشت هاي شست را به هم متصل کنيد . سپس سعي کنيد انگشت هاي دوم را از هم جدا نمائيد. انگشت دوم (انگشت اشاره ) نمايانگر خواهران و برادران هستند. آنها هم براي خودشان همسر و فرزنداني دارند. اين هم دليلي است که انها ما را ترک کنند.
6) اکنون انگشت هاي اشاره را روي هم بگذاريد و انگشت هاي کوچک را از هم جدا کنيد. انگشت کوچک نماد فرزندان شما است. دير يا زود آنها ما را ترک مي کنند تا به دنبال زندگي خودشان بروند.
7) انگشت هاي کوچک را هم به روي هم بگذاريد. سعي کنيد انگشت هاي چهارم (همان ها که در آن حلقه ازدواج را قرار مي دهيم) را از هم باز کنيد. احتمالا متعجب خواهيد شد که مي بينيد به هيچ عنوان نمي توانيد آنها را از هم باز کنيد. به اين دليل که آنها نماد زن و شوهري هستند که براي تمام عمر به هم متصل باقي مي مانند.

قشنگ بود. (البته این تاپیکو قبلا زده بودما ;))

mohamad javid

عضو جدید
کاربر ممتاز
مي خواي دستبند بزنيم اينطوري دوامش بيشتره:biggrin:
نه بابا دسبند رو ميشه باز كرد وليچسب آهن رو نه حتي اگه زن و شوهر باهم قهر باشندم بايد روي همديگر رو ببينند.......وديگه نميتونند از هم جدا شن ...مگه دستاشون قطع شه كه هيچ كدوم به اين كار راضي نميشن:biggrin:

saba888

عضو جدید
کاربر ممتاز
اینجوری فاز نمیده ......تو بیا با من ازمایش کن اونوقت میبینی بمب اتم هم نمیتونه جدا کنه:surprised:

نمي شه شما هنوز روي تاپيكو درست نمي توني بخوني !!:biggrin:
برو يه كم كه بزرگتر شدي بيا خودم برات زن مي گيرم تاپيك عروسي برات مي زنم;)

saba888

عضو جدید
کاربر ممتاز
نه بابا دسبند رو ميشه باز كرد وليچسب آهن رو نه حتي اگه زن و شوهر باهم قهر باشندم بايد روي همديگر رو ببينند.......وديگه نميتونند از هم جدا شن ...مگه دستاشون قطع شه كه هيچ كدوم به اين كار راضي نميشن:biggrin:

مي خواين زناي بدبختو سكته بدين!!:biggrin::biggrin:
حالا هر روز يه كم شانس مي يارن ريخت همسر محترمشونو نمي بينن يه كم به آرامش مي رسن:biggrin:;)

.Soheil

عضو جدید
کاربر ممتاز
نمي شه شما هنوز روي تاپيكو درست نمي توني بخوني !!:biggrin:
برو يه كم كه بزرگتر شدي بيا خودم برات زن مي گيرم تاپيك عروسي برات مي زنم;)
راستیبش اصلا نخوندم ......نه اینکه میدونستم تاپیکات خیلی باحاله دیگه به خودم زحمت ندادم
مگه کله خر خوردم زن بگیرم؟......:D

mohamad javid

عضو جدید
کاربر ممتاز
مي خواين زناي بدبختو سكته بدين!!:biggrin::biggrin:
حالا هر روز يه كم شانس مي يارن ريخت همسر محترمشونو نمي بينن يه كم به آرامش مي رسن:biggrin:;)
زنا هميجوري ته سكته اند.....:surprised::Dآره ايشاالله همه زنان به آرامش ابدي برسند تا ما مردها از دستشون راحت شيم..........دورغ گفتم در حد تيم ملي:surprised::biggrin:

saba888

عضو جدید
کاربر ممتاز
راستیبش اصلا نخوندم ......نه اینکه میدونستم تاپیکات خیلی باحاله دیگه به خودم زحمت ندادم
مگه کله خر خوردم زن بگیرم؟......:D

بله شما اصولا سر امتحانم روي سوالا رو نمي خوني:biggrin:
آره جمله دومت خوب بود مگه از جونت سير شدي؟؟

اينم متن كارت عروسيته برات مسابقه گذاشتم!!:biggrin::biggrin:

http://www.www.iran-eng.ir/showthread.php?t=164335

saba888

عضو جدید
کاربر ممتاز
زنا هميجوري ته سكته اند.....:surprised::Dآره ايشاالله همه زنان به آرامش ابدي برسند تا ما مردها از دستشون راحت شيم..........دورغ گفتم در حد تيم ملي:surprised::biggrin:

زنا تا شماها رو روانه خانه ابدي نكنن به آرامش نمي رسن;)
راست گفتم در حد تراختور:biggrin::biggrin:

.Soheil

عضو جدید
کاربر ممتاز
بله شما اصولا سر امتحانم روي سوالا رو نمي خوني:biggrin:
آره جمله دومت خوب بود مگه از جونت سير شدي؟؟

اينم متن كارت عروسيته برات مسابقه گذاشتم!!:biggrin::biggrin:

http://www.www.iran-eng.ir/showthread.php?t=164335

ما در بند امتحان نیستیم عزیزیم
چرا که آزموده را آزمودن خطاست
این لینکت هم عکسش باز نمیشه ......

.Soheil

عضو جدید
کاربر ممتاز
آهان الان باز شد .....واقا چه مرد بدبختی بود ......غم آخرش باشه

saba888

عضو جدید
کاربر ممتاز
آهان الان باز شد .....واقا چه مرد بدبختی بود ......غم آخرش باشه

ببين تاپيكو زدم ولي جوابشو شك داشتم ولي الان مي دونم جوابش چيه هركي درست بگه مي فرستم جايزشو بدي!!:biggrin::biggrin:
شما به عنوان جواب مسابقه مناسبي;)

mohsen-gh

مدیر تالار فلسفه
مدیر تالار
آخ جوووووووووون جدا نشد......:smile::redface:
حالا اين كفتر من كيه كه اينقدر بهم علاقه داره؟؟؟؟جدا هم نميشه؟؟؟:D:biggrin:

saba888

عضو جدید
کاربر ممتاز

mohsen-gh

مدیر تالار فلسفه
مدیر تالار