مگه نمیگن عشق یکیه؟!🫠اولی رو خودم متوجه شدم که شخصیتمون مناسب هم نیست و فقط احساسه و تمومش کردم
دومیو با عقل و منطق پیش رفتیم عشق هم بوجود اومد
شاید بهتره بگیم همزمان نمیشه عاشق چند نفر شد.وگرنه اگه پرونده یه عشقی بسته شه میشه دوباره کسی رو دوست داشت.وگرنه هیچ مرد و زنی بعد از طلاق یا فوت همسرش نباید عاشق بشه که بنظرم اشتباههمگه نمیگن عشق یکیه؟!🫠

اونوقت نگو که تو فقط با چشمهای غمگین نگاهشون کردی؟دوستم نداشت
جلوی من خیانت کرد، به دختره گفت این اصلا ۵ ساله حتی یه دوستت دارم ساده نشنیده ، چیزهای که تو داری برای این حسرته، تاحالا تو عمرش حتی یه کوچولو محبت ندیده ،اصلا آویزونه،من تورو دوست دارم نه اینو
بهش بگو که برای تو چیکارا کردم بزار بفهمه دوست داشتن یعنی چی،
دختره هم خوشحال و خندان

اینطور مواقع آدم قفل میشه هیچ عکسالعملی نمیتونه نشون بدهاونوقت نگو که تو فقط با چشمهای غمگین نگاهشون کردی؟
حداقل یه چپ و راست میزدی جفتشون رو![]()
عجب شیلنگی بودهدوستم نداشت
جلوی من خیانت کرد، به دختره گفت این اصلا ۵ ساله حتی یه دوستت دارم ساده نشنیده ، چیزهای که تو داری برای این حسرته، تاحالا تو عمرش حتی یه کوچولو محبت ندیده ،اصلا آویزونه،من تورو دوست دارم نه اینو
بهش بگو که برای تو چیکارا کردم بزار بفهمه دوست داشتن یعنی چی،
دختره هم خوشحال و خندان
حالا بهار جون برای خنک شدن دل ما هم شده میزداینطور مواقع آدم قفل میشه هیچ عکسالعملی نمیتونه نشون بده
به نظرم این آدم حتی ارزش نگاه کردن هم نداشت چه برسه چپ و راست زدن

نه نزدم فقط گفتم به دختره که توهم رابطتت به جای کشیده نمیشه خیالت راحت و دوتاتون رو به خدا میسپارم و آهشون کردم مطمئنم یه روز دامنشون رو میگیرهحالا بهار جون برای خنک شدن دل ما هم شده میزد![]()
نه،این اون چیزی نبود که دلم رو خنک کنه، من به چپ و راست احتیاج داشتمنه نزدم فقط گفتم به دختره که توهم رابطتت به جای کشیده نمیشه خیالت راحت و دوتاتون رو به خدا میسپارم و آهشون کردم مطمئنم یه روز دامنشون رو میگیره
دو تا کبوتر عاشق دیدم داشتن دود میکردن پرواز میکردن نگو بد جور لیزری آه کشیدی آتیش گرفتننه نزدم فقط گفتم به دختره که توهم رابطتت به جای کشیده نمیشه خیالت راحت و دوتاتون رو به خدا میسپارم و آهشون کردم مطمئنم یه روز دامنشون رو میگیره
| Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
|---|---|---|---|---|
|
|
عشقت کدومه ؟ | زنگ تفريح | 4 | |
|
|
اگه عشقت بگه دار و ندارت رو به اسمم کن اینکار رو میکنی؟! | زنگ تفريح | 10 | |
|
|
اگه بخوای بین پول و عشقت یکی رو انتخاب کنی ... | زنگ تفريح | 22 | |
|
|
وقتی عشقت بهت خیانت بکنه و به روی خودش نیاره چی کار میکنید؟ | زنگ تفريح | 26 | |
|
|
تا الان خواب عشقت رو دیدی؟ | زنگ تفريح | 11 |