چرا بعضی ها تند آرایش می کنند؟؟؟؟؟؟؟؟

elahe66

عضو جدید
کاربر ممتاز
شاید در اکثر مواقع این طوری باشه ، اما خدایی من خودم یکی تا دقیقه نود قبل از رفتن سر کار می خوابم ، از شب قبلم رخت و لباسمو آماده می کنم ، آرایشمم 5 دقیقه ایه ، تا جایی که بتونم وقتمو واسه خوردن صبونه می ذارم، که سرکار نا داشته باشم
:w11:
منم همینطور پنج مین به صورتم میرسم دو سه مین هم لباسو اینا... حداکثر بگیری ده دقیقه ای طول میکشه !!

civil.7

عضو جدید
آدمايي كه احساس كمبود يا عقب افتادگي ميكنن واسه فرار از اين وضعيت افراطي عمل ميكنن ....
خوب اين يكي از دلايل مهم اين موضوع ميتونه باشه خصوصا در كشورهاي جهان سوم و عقب مانده:razz:

soutedelan

عضو جدید
:w02::w07::w09:حالا که بحث تند آرایش کردنه ، نمی دونم چرا همش پای دخترا رو وسط می کشن
پسرا چی ، اونایی که ابرواشون نازک تر از دل گنجشکه ، لبای براق ، گونه های هلویی
شلوار تنگ که انگار جونش می خواد الان در اد، بلوزایی که انگار به تنش دوختن
خدایی آقایون چه فکری می کنن؟ اگه به خاطر جلب توجه واسه دختراس
من که دخترم از دیدن این پسرا چندشم می شه

hamed6336

عضو جدید
شاید در اکثر مواقع این طوری باشه ، اما خدایی من خودم یکی تا دقیقه نود قبل از رفتن سر کار می خوابم ، از شب قبلم رخت و لباسمو آماده می کنم ، آرایشمم 5 دقیقه ایه ، تا جایی که بتونم وقتمو واسه خوردن صبونه می ذارم، که سرکار نا داشته باشم
:w11:

خوب همه جا استثنا پیدا میشه.................اگه شبها زودتر بخوابی:smile: ...دیگه نیاز به دقیقه 90 نیست

hamed6336

عضو جدید
:w02::w07::w09:حالا که بحث تند آرایش کردنه ، نمی دونم چرا همش پای دخترا رو وسط می کشن
پسرا چی ، اونایی که ابرواشون نازک تر از دل گنجشکه ، لبای براق ، گونه های هلویی
شلوار تنگ که انگار جونش می خواد الان در اد، بلوزایی که انگار به تنش دوختن
خدایی آقایون چه فکری می کنن؟ اگه به خاطر جلب توجه واسه دختراس
من که دخترم از دیدن این پسرا چندشم می شه

دوست عزیز اونا پسرنیستند... ما پسرا همین جا این موضوع تکذیب می کنیم .........:D:D

خدا بکم چیکارشون کنه ما هم بد نام کردن.............

elahe66

عضو جدید
کاربر ممتاز
شما که گفتید دوباره رفتید سراغ آرایش و.......................:razz:الان عکس موضوع اثبات شد

:razz: پنج مین واسه فیس من کفایت می کنه!!!عقده ندارم که...دهاتیم نیستم که خودمو اجق وجق درست کنم.
می گم باید به صفر برسه از خواب می پری بدون نگرانی از ظاهرت بپری بری حتی با لباس خونه هم بری بیرون!چیه بابا الان دیگه مردم شینیون می کنن میان تو خیابون ...!!! مانتو و شالم شده وبال گردن... به خدا اینا بیشتر مایه ابتذاله !!ببین من کی دارم میگم...
! نمی ذارن مردم راحت باشن

دبی که می ری قسمت خارجیا همه با یه کش موهاشونو مثه پسرا بستن قسمت ایرانیا شینیون و آرایش و ... آدم حالش بهم می خوره همش باید نگران ظاهرت باشی!هر جا میرن اون جارو هم به گند می کشونن!اه... عصبم نافرم.

آخرین ویرایش:

hamed6336

عضو جدید
:razz: پنج مین واسه فیس من کفایت می کنه!!!عقده ندارم که...دهاتیم نیستم که خودمو اجق وجق درست کنم.
می گم باید به صفر برسه از خواب می پری بدون نگرانی از ظاهرت بپری بری حتی با لباس خونه هم بری بیرون!چیه بابا الان دیگه مردم شینیون می کنن میان تو خیابون ...!!! مانتو و شالم شده وبال گردن... به خدا اینا بیشتر مایه ابتذاله !!ببین من کی دارم میگم...
! نمی ذارن مردم راحت باشن

دبی که می ری قسمت خارجیا همه با یه کش موهاشونو مثه پسرا بستن قسمت ایرانیا شینیون و آرایش و ... آدم حالش بهم می خوره همش باید نگران ظاهرت باشی!هر جا میرن اون جارو هم به گند می کشونن!اه... عصبم نافرم.

یعنی هر کس خودشو اجق وجق میکنه دهاتیه؟؟؟؟:smile:..............شما خیلی حرص می خورید..چرا؟؟

ENERJHI

عضو جدید
کاربر ممتاز
به نظر من شخصیت ادما رو میشه از روی طرز فکر و برخورد و بار علمی و طرز لباس پوشیدن فهمید
چون ظاهر آدما دست خود آدم نیست خدادادیه
ولی نوع رفتار و یا لباس پوشین (حتی اگر آدم فقیری باشه) دست خوده آدمه و می تونه به بهترین نحو باشه

jonny depp

عضو جدید
کاربر ممتاز
1 دوست دارن
2 می خوان ببینن فضولشون کیه که روز به روز بیشتر مشخص میشه
3 می خوان ببینن کی عقده ای و عقب افتادس که بهشون گیر میده که باز هم روز به روز بیشتر مشخص میشه
4 می خوان ببینن کی دهاتیه که دهاتی بودن خودشو به اونا نسبت میده

hamed6336

عضو جدید
1 دوست دارن
2 می خوان ببینن فضولشون کیه که روز به روز بیشتر مشخص میشه
3 می خوان ببینن کی عقده ای و عقب افتادس که بهشون گیر میده که باز هم روز به روز بیشتر مشخص میشه
4 می خوان ببینن کی دهاتیه که دهاتی بودن خودشو به اونا نسبت میده

دوست عزیز نظر شما محترمه....اما توهین و.... کار درستی نیست
.اینجا محل تبادل افکار نه محل جنگ...............
کسی با اصل آرایش و زیبایی مشکل نداره ..

elahe66

عضو جدید
کاربر ممتاز
به نظر من شخصیت ادما رو میشه از روی طرز فکر و برخورد و بار علمی و طرز لباس پوشیدن فهمید
چون ظاهر آدما دست خود آدم نیست خدادادیه
ولی نوع رفتار و یا لباس پوشین (حتی اگر آدم فقیری باشه) دست خوده آدمه و می تونه به بهترین نحو باشه
همچین گفتی دست خود آدمه که گفتم الان پاشم کمد لباس های متنوع ام رو باز کنم و اون پیرهن گل گلی رو بپوشم امروز ...
نه آنچنان هم دست خود آدم نیس چون مردم اینجا فضولن!!! باید ببینی معیارهای جامعه و مردم چیه بعد بری اونجوری بپوشی... مثلا کسی که کارمنده الزاما باید تیره بپوشه با یه مقنعه اگه اینجوری بپوشی یعنی کار می کنی!
مگه تو فاصله ها نمی بینی :
همه چادریا موفقن و اونایی که قرمز می پوشن و رنگ روشن اصولا هزار تا مشکل دارن و بی بند و بارن و ... متاسفانه می خواد یه سری چیزارو جا بندازه که ... من شخصا حس می کنم به شعورم داره توهین میشه!! :redface:به هر حال قشر تحصیل کرده معمولا این فیلم ها رو فقط می بینه ( شاید چون چیز دیگه ای نیس که ببینه و معمولا صحنه های جذاب نشون میده تا مردمو با خودش بکشونه ولی مضمونش و آموزش های مستقیمش رو اعصابه ) و تو دلش می خنده و گاها علنا مسخره می کنه ولی مردم عادی که به دلیل نادونی تحت تاثیر این حرفا و حرکات قرار می گیرند متاسفانه تاثیر می پذیرند.:smile:من نمی دونم این آمارایی که تلویزیون می ده و این مردم صف کشیده ی همیشه راضی کجان؟ چرا من هر کیو میبینم از این مملکت می ناله ولی تو تلویزیون همه راضین!!:smile::redface:

آخرین ویرایش:

hamed6336

عضو جدید
همچین گفتی دست خود آدمه که گفتم الان پاشم کمد لباس های متنوع ام رو باز کنم و اون پیرهن گل گلی رو بپوشم امروز ...
نه آنچنان هم دست خود آدم نیس چون مردم اینجا فضولن!!! باید ببینی معیارهای جامعه و مردم چیه بعد بری اونجوری بپوشی... مثلا کسی که کارمنده الزاما باید تیره بپوشه با یه مقنعه اگه اینجوری بپوشی یعنی کار می کنی!
همه چادریا موفقن و اونایی که قرمز می پوشن و رنگ روشن اصولا هزار تا مشکل دارن و بی بند و بارن و ... متاسفانه می خواد یه سری چیزارو جا بندازه که ... من شخصا حس می کنم

لیلا خانم که تیپ بنفش میزنه از همه موفق تره...تو اون سن وشوهر.........:smile:

زیبای خفته.

عضو جدید
کاربر ممتاز
همه چادریا موفقن و اونایی که قرمز می پوشن و رنگ روشن اصولا هزار تا مشکل دارن و بی بند و بارن و ... متاسفانه می خواد یه سری چیزارو جا بندازه که ... من شخصا حس می کنم

لیلا خانم که تیپ بنفش میزنه از همه موفق تره...تو اون سن وشوهر.........:smile:
چرا داغ میکنی حالا؟؟؟؟:biggrin:

زیبای خفته.

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام زیبا خانم خوش آمدی.....داغ نکردم:smile:...... نمی دونم چرا هر کس نظر میده ناراحت و عصبانیه:(

آخرش یک دعوا درست حسابی داریم:neutral::neutral:
باشه شوخی کردم من نمیدونم چند دفعه باید بگم
اسمم نگاره نه زیبا
البته زیبا هم هستما
ولی خوب...:smile:

jonny depp

عضو جدید
کاربر ممتاز
بنده کثرت گرام و به نظرات مختلف و سلیقه های مختلف احترام می ذارم حالا اجق وجق دوس داری خودتو اجق وجق کن به من ربطی نداره به هر حال سلیقه ی من با شما فرق داره.
صرفا بیان احساست و نظرات فک نمی کنم هیج جای دنیا مشکلی داشته باشه اینجا هم نظر خواستند من اومدم دادم مطمئن باش جایی که نمی خوان نظر نمی دم! جایی مشکل هست که بعضیا بخوان نظرشونو تحمیل کنن که من فکر نمی کنم این کارو کرده باشم !

بله سلیقه ها فرق می کنه ممکنه یه آرایش از دید شما اجق وجق باشه از دید من نه و بر عکس اما اینکه به کسی که آرایش می کنه توهین کنید جوابش هم به همون سبک می شنوید اما اگه نظرتونو بدون توهین بگید هیچ جای دنیا مشکلی نداره

elahe66

عضو جدید
کاربر ممتاز
بله سلیقه ها فرق می کنه ممکنه یه آرایش از دید شما اجق وجق باشه از دید من نه و بر عکس اما اینکه به کسی که آرایش می کنه توهین کنید جوابش هم به همون سبک می شنوید اما اگه نظرتونو بدون توهین بگید هیچ جای دنیا مشکلی نداره
اوکی !!!

ayja

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
چون احتمالا می خوان جلب توجه کنن...
میشه یکی خلاصه کنه تاپیکو؟ :w12::redface:
جهان نیوز ـ سرویس زنان: همه کارهای انسان ریشه روانی دارد و آرایش زیاد هم قطعا ریشه های روانی متعددی می تواند داشته باشد که منشا همه آنها نیاز به جلب توجه است البته آرایش زیاد جوانان در ایران دلایل اجتماعی هم دارد. معمولا دلیل نیاز به جلب توجه کمبود بیش از حد اعتماد به نفس است. در برخی مواقع فرد در درون خود نقصی دارد یا خود را زیبا نمی داند به طور مثال احساس می کند بینی بزرگی دارد یا صورتش زرد و نزار است یا پلکش آویخته است به همین دلیل تلاش می کند با آرایش زیاد این نقایص را برطرف کند. از همین روست که عملی مانند عمل بینی در کشور ما بسیار زیاد است. از دیگر مشکلات روانی که رابطه زیادی با آرایش های تند دارد، احساس نقص در بدن است که پیامد این مشکل جلب توجه بیش از حد است. در این مورد فرد سعی می کند تمام اجزای صورت خود را به گونه ای دیگر نمایش دهد. معمولا کسانی که به آرایش های تند روی می آورند این مشکل را دارند زیرا آرایش های تند و یا آرایش هایی با سبک های خاص و غیر معمول حالت نمایشی دارد و بیشتر یک علامت است. البته گاهی اوقات هم ریشه آرایش های غلیظ خانوادگی است، ممکن است. فرد در خانواده به اندازه کافی مورد توجه لازم قرار نگرفته باشد به همین دلیل سعی می کند توجه جامعه را به خود جلب کند. البته جلب توجه یک نیاز عادی در هر فردی است اما زمانی که این نیاز بیش از اندازه شود حالت بیماری می گیرد و به صورت های غیر معمول خود را نشان می دهد. با این حال مشکلات استفاده زیاد از لوازم آرایش به همین جا ختم نمی شود. استفاده بیش از حد از لوازم آرایش به ویژه لوازم آرایش تقلبی در کشور ما فراوان وجود دارد تهدیدی برای پوست و زیبایی فرد است جهان نیوز ـ سرویس زنان: همه کارهای انسان ریشه روانی دارد و آرایش زیاد هم قطعا ریشه های روانی متعددی می تواند داشته باشد که منشا همه آنها نیاز به جلب توجه است البته آرایش زیاد جوانان در ایران دلایل اجتماعی هم دارد.
معمولا دلیل نیاز به جلب توجه کمبود بیش از حد اعتماد به نفس است. در برخی مواقع فرد در درون خود نقصی دارد یا خود را زیبا نمی داند به طور مثال احساس می کند بینی بزرگی دارد یا صورتش زرد و نزار است یا پلکش آویخته است به همین دلیل تلاش می کند با آرایش زیاد این نقایص را برطرف کند. از همین روست که عملی مانند عمل بینی در کشور ما بسیار زیاد است. از دیگر مشکلات روانی که رابطه زیادی با آرایش های تند دارد، احساس نقص در بدن است که پیامد این مشکل جلب توجه بیش از حد است. در این مورد فرد سعی می کند تمام اجزای صورت خود را به گونه ای دیگر نمایش دهد. معمولا کسانی که به آرایش های تند روی می آورند این مشکل را دارند زیرا آرایش های تند و یا آرایش هایی با سبک های خاص و غیر معمول حالت نمایشی دارد و بیشتر یک علامت است. البته گاهی اوقات هم ریشه آرایش های غلیظ خانوادگی است، ممکن است. فرد در خانواده به اندازه کافی مورد توجه لازم قرار نگرفته باشد به همین دلیل سعی می کند توجه جامعه را به خود جلب کند. البته جلب توجه یک نیاز عادی در هر فردی است اما زمانی که این نیاز بیش از اندازه شود حالت بیماری می گیرد و به صورت های غیر معمول خود را نشان می دهد. با این حال مشکلات استفاده زیاد از لوازم آرایش به همین جا ختم نمی شود. استفاده بیش از حد از لوازم آرایش به ویژه لوازم آرایش تقلبی در کشور ما فراوان وجود دارد تهدیدی برای پوست و زیبایی فرد است.
خوبه یا بازم برات خلاصش کنم.؟

ayja

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام
همه نظرات رو تا اینجا خوندم. منم نظرمو میگم تا تو دلم باد نکنه.:biggrin:
به نظر من دلیل آرایش غلیظ خانمها و دختر ها در ایران با اون نظریه روانشناسی غرب فرق داره.
عده ای بخاطر دهن کجی به یه گروهی , از آرایش غلیظ استفاده میکنند که حالشونو بگیرن و به این وسیله میخوان به اونا بفهمونن که نباید جلو ازادی انسان رو بگیرند.
عده ای هم بخاطر اینکه نشون بدهند که حوصله دختر سوسول ها رو ندارند و به مفاهیم بزرگتری فکر میکنند , از آرایش تند استفاده میکنند که براشون حکم پیام رو داشته باشه.
یه عده ای هم که به ظاهر حجاب اسلامی دارند برای اینکه به سایرین بفهمونند که امّل و عوام نیستند , میان از آرایش های تند همراه با حجاب استفاده میکنند که کسی بهشون نگه عقب مانده اند و از این حرفا.
این بود انشای من. امیدوارم هوا یکم خوب بشه.