دوستان یکی به من یاد بده چطوری وارد چت روم بشم من هر چی وارد می شم خطا می ده
emeli_amn عضو جدید Jan 10, 2009 #1 دوستان یکی به من یاد بده چطوری وارد چت روم بشم من هر چی وارد می شم خطا می ده
asiabadboy عضو فعال کاربر ممتاز Jan 10, 2009 #2 emeli_amn گفت: دوستان یکی به من یاد بده چطوری وارد چت روم بشم من هر چی وارد می شم خطا می ده کلیک کنید تا باز شود... حتما کد تصویری رو اشتباه تایپ می کنی عزیز ....
emeli_amn گفت: دوستان یکی به من یاد بده چطوری وارد چت روم بشم من هر چی وارد می شم خطا می ده کلیک کنید تا باز شود... حتما کد تصویری رو اشتباه تایپ می کنی عزیز ....
asiabadboy عضو فعال کاربر ممتاز Jan 10, 2009 #5 emeli_amn گفت: نه جانم من ایدی دارم وقتی وارد چت روم آسیا می شم اونجارو می گم کلیک کنید تا باز شود... خب تو قسمت yahoo room یه دونه ظرفیت خالی پیدا کن و بپر توش .... بعدش رو لینک روم کلیک کن و کد تصویری رو وارد کن .... من الان امتحان کردم .... راه میده ....
emeli_amn گفت: نه جانم من ایدی دارم وقتی وارد چت روم آسیا می شم اونجارو می گم کلیک کنید تا باز شود... خب تو قسمت yahoo room یه دونه ظرفیت خالی پیدا کن و بپر توش .... بعدش رو لینک روم کلیک کن و کد تصویری رو وارد کن .... من الان امتحان کردم .... راه میده ....
asiabadboy عضو فعال کاربر ممتاز Jan 10, 2009 #7 emeli_amn گفت: نمی دونم مگه منظورت chat room بعد join room نیست کلیک کنید تا باز شود... وااااااااااااااا اره دیگه .... همون کارایی رو که گفتم انجام بده.... join room ---- asiaglobal chat
emeli_amn گفت: نمی دونم مگه منظورت chat room بعد join room نیست کلیک کنید تا باز شود... وااااااااااااااا اره دیگه .... همون کارایی رو که گفتم انجام بده.... join room ---- asiaglobal chat
A asal_j عضو جدید Jan 10, 2009 #8 asiabadboy گفت: خب تو قسمت yahoo room یه دونه ظرفیت خالی پیدا کن و بپر توش .... بعدش رو لینک روم کلیک کن و کد تصویری رو وارد کن .... من الان امتحان کردم .... راه میده .... کلیک کنید تا باز شود... من مقاله مي خام
asiabadboy گفت: خب تو قسمت yahoo room یه دونه ظرفیت خالی پیدا کن و بپر توش .... بعدش رو لینک روم کلیک کن و کد تصویری رو وارد کن .... من الان امتحان کردم .... راه میده .... کلیک کنید تا باز شود... من مقاله مي خام
hamid19395 عضو جدید Jan 10, 2009 #9 asal_j گفت: من مقاله مي خام کلیک کنید تا باز شود... سلام مقاله چی؟چت؟ عزیز چت که مقاله نمیخواد
mahmoud.golzar کاربر بیش فعال Jan 10, 2009 #10 emeli_amn گفت: دوستان یکی به من یاد بده چطوری وارد چت روم بشم من هر چی وارد می شم خطا می ده کلیک کنید تا باز شود... بفرمایید فیلم آموزشی ورود به چت روم. حجم 1.35 مگ با وین رار فشرده شده. پیوست ها AMOZESH WOROD BE CHAT.rar 1.4 مگایابت · بازدیدها: 0
emeli_amn گفت: دوستان یکی به من یاد بده چطوری وارد چت روم بشم من هر چی وارد می شم خطا می ده کلیک کنید تا باز شود... بفرمایید فیلم آموزشی ورود به چت روم. حجم 1.35 مگ با وین رار فشرده شده.
O ONLY HANIYE عضو جدید Nov 21, 2012 #11 سلام به تمام مهندسین من به کمک فوری احتیاج دارم .....مهندس NDTاینجا داریم؟؟؟؟؟یا کسی که اطلاعات داشته باشه در این مورد؟
سلام به تمام مهندسین من به کمک فوری احتیاج دارم .....مهندس NDTاینجا داریم؟؟؟؟؟یا کسی که اطلاعات داشته باشه در این مورد؟