پیچ خود باز شو

straxico

عضو جدید
سلام.
سر کلاس استاتیک از دهن یکی در رفت گفت استاد این پیچ های خود باز شو که دارین میگین. کجا کار برد داره....
استادم گفت بچه ها برین تحقیق کنین جلسه ی بعد واسم بیارین...
کسی مورد استفاده ای به ذهنش میرسه؟
Sent from my MK16i using Tapatalk 2

crb7

عضو جدید
سلام . تا اونجا که من میدونم و تو طراحی اجزا 1 به ما گفتن این یه ایراده که پیچ خودش باز بشه و کاربردی تا الان نداشته . اما اگه کتاب طراحی اجزا شیگلی رو نگاه کنی تو فصل پیچ ها فرمول زیر رو میبینی که منظور از عبارت سمت چپ نیروی اصطکاکه اگه این نامساوی تو پیچ برقرار باشه پیچ خود باز شونده میشهCapture.PNG

محمودپور

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام.
سر کلاس استاتیک از دهن یکی در رفت گفت استاد این پیچ های خود باز شو که دارین میگین. کجا کار برد داره....

اگر من بودم در طراحی دریچه های سنگین و یا جاهایی که احتمال زنگ زدگی هست البته به همراه یک اشپیل استفاده می کردم.

straxico

عضو جدید
Re: پیچ خود باز شو

استاد ما اول پیچو مثل گوه در آورد و بعد این فرمولم به دست آوردیم...ولی انگار واقعا کاربردی نداره... چند روزه هرچی پیچ میبینم تست میکنم که راحت باز نشه. امان از دست این استادا

"ALPHA"

دستیار مدیر مهندسی کشاورزی , صنایع غذایی
کاربر ممتاز
سلام.
انگلیسی پیچ خودبازشو /screw یا auto opening embroglio هست!!

استقرار و نصب تابلوها در پست‌هاي سرپوشيده: چنانچه تابلو‌ها به صورت سلولهاي جداگانه باشند، ابتدا دورترين تابلو از درب ورودي پست، بايد استقرار يابد. پس از قرارگرفتن هر سلول بر روي چارچوب فلزي، با کمک شاقول و تراز بايد نصب شوند. چنانچه در موقع حمل تابلوهاي فشار متوسط کشويي از کارخانه، ارابه کليد جدا شده باشد، بايد دقت نمود که هنگام نصب، کنتاکت‌هاي ثابت و متحرک در يک خط قرارگيرند. اتصال سلولها به يکديگر باید توسط پيچ و مهره و طبق دستورالعمل کارخانه سازنده انجام شده و موقعيت سلولها به کمک سوراخهايي که علامت­گذاري شده­اند، کنترل ­شوند. براي اتصال سلولها به يکديگر از سلولهاي کناري شروع کرده و بعد از تنظيم امتداد آنها، پيچ و مهره‌هاي پاييني و بالايي به ترتيب محکم مي­شوند. در صورتي که نياز به جابجايي مختصر يکي از سلولها در محل استقرار باشد، نيروي جابجايي باید به کلاف زيرين وارد ­شود. زيرا در غير اين صورت سلول صدمه خواهد ديد. براي ثابت کردن تابلو و جلوگيري از جابجايي جزئي در طول مدت کليدزني، بهتر است که تابلوها روي کف پست با استفاده از پيچ خود بازشو (رول بولت) محکم شوند.

آخرین ویرایش:

"ALPHA"

کاربر ممتاز
سلام.

این متنو نگاه بندازین شاید توش باشه

"ALPHA"

کاربر ممتاز
سلام.

اینم یه لیست پتنت در مورد پیچ ها بگردین ببینین کدوم یکیشش مدنظرتونه

بالا