پیرینت ایرانسل

farzane sadeghi

عضو جدید
سلام دوستان شدیدا به کمک احتیاج دارم مسئله مرگ و زندگی
یه سوال راجع به پیرینت ایرانسل داشتم
راستش خط ایرانسل من که نوعش اعتباریه به نام کسی دیگه است و یه جریانی پیش اومد که باعث شد ازش پیرینت بگیره ولی متن پیام ها رو بهش ندادن و فقط شماره هایی که من تماس گرفتم و پیام دادم رو بهش دادن و وقتی تقاضای متن پیام ها رو کرده بهش گفتن که باید نامه از مرجع قضایی ببره
اون یارو هم سفت و سخت دنبال این کاره میخواستم ببینم نامه گرفتن از مرجع قضایی به همین راحتیاست ؟و مراحلش چیه؟و وقتی خط به نام خودش باشه با یه تقاضای ساده دادگاه بهش نامه میده یا نه؟

HaMiD.TcI

مدیر تالار موبایل متخصص سیستم عامل Apple
مدیر تالار
خیر به همین راحتیا نیست.
باید کلانتری شکایت کنن. بره دادسرا و قاضی رای بده.برید آگاهی و گواهی سوء پیشینه صاحب خط رو داره بگیرید (نمیدونم برای چی!!)
دوباره باید برید آگاهی و درخواست پیگیری خط رو بدین. باهاتون یه مصاحبه میکنن تا از صحت حرفاتون اطمینان پیدا کنن.
بعد ببرید نمایندگی ایرانسل شهرتون و 1 مدت صبر کنید تا پرینتو بهتون بدن(حدود 2 3 روز).

farzane sadeghi

عضو جدید
ممنون از راهنماییتون
خطی که گفتم به نام خود طرفه متن پیام ها اصلا چیز خاصی نیست ولی برای اون شخص خیلی مهمه و من نمیخوام به متن دسترسی پیدا کنه
شما فرمودید باید از صحت حرف طرف توی مصاحبه اطمینان پیدا کنن
یعنی باید موضوع خاصی باشه که بتونه متن رو درخواست کنه.این که بگه خط به نام خودشه و به متنش نیاز داره کارش رو حل نمیکنن؟

HaMiD.TcI

مدیر تالار موبایل متخصص سیستم عامل Apple
مدیر تالار
نه دوست عزیز حتما" باید شکایت بشه و به شکایت رسیدگی
خط به نام اون فرد بوده اما کسی نمیدونه اون خط دست همون فرد بوده یا نه. ممکنه به کسی دیگه فروخته باشه. به خاطر همین نمیتونن .
کلا بحث پرینت تماس و پیام ها چون جزء حریف خصوصی افراده خیلی خیلی سختگیرانه روش نظارت میشه

بالا