لطفا در مورد ساختار وانتخاب وتحلیل تنش در پمپ ها .نیاز فوری دارم
S shamsifar عضو جدید Mar 11, 2011 #1 لطفا در مورد ساختار وانتخاب وتحلیل تنش در پمپ ها .نیاز فوری دارم
mm.salemi کاربر فعال Mar 19, 2011 #2 shamsifar گفت: لطفا در مورد ساختار وانتخاب وتحلیل تنش در پمپ ها .نیاز فوری دارم کلیک کنید تا باز شود... سلام دوست عزیز. بنده پکیج آموزشی فوق العاده ای دارم که در زمانی اندک میتونید این پکیج رو که به صورت مولتی مدیا هستش ببینید و از اون بهره مند بشید. با ایمیل بنده مکاتبه نمایید. mm.salemi@yahoo.com www.sdme2008.blogfa.com
shamsifar گفت: لطفا در مورد ساختار وانتخاب وتحلیل تنش در پمپ ها .نیاز فوری دارم کلیک کنید تا باز شود... سلام دوست عزیز. بنده پکیج آموزشی فوق العاده ای دارم که در زمانی اندک میتونید این پکیج رو که به صورت مولتی مدیا هستش ببینید و از اون بهره مند بشید. با ایمیل بنده مکاتبه نمایید. mm.salemi@yahoo.com www.sdme2008.blogfa.com
kheybari عضو جدید Mar 23, 2011 #3 shamsifar گفت: لطفا در مورد ساختار وانتخاب وتحلیل تنش در پمپ ها .نیاز فوری دارم کلیک کنید تا باز شود... سلام من یه فایل دارم شاید بدردت بخوره ایمیل بده تا واست بفرستم sepehr.kheybari@gmail.com
shamsifar گفت: لطفا در مورد ساختار وانتخاب وتحلیل تنش در پمپ ها .نیاز فوری دارم کلیک کنید تا باز شود... سلام من یه فایل دارم شاید بدردت بخوره ایمیل بده تا واست بفرستم sepehr.kheybari@gmail.com