پروژه پاياني: تشخيص ارقام دست نويس فارسي با استفاده از matlab

sahar482

عضو جدید
سلام
اگه مي شه در اين زمينه راهنمايي كنيد
چون من هيچي از اين موضوع نمي دونم فقط سريع
ممنون

sahar482

عضو جدید
ممنون ولي من مي خوام يه نفر با زبون خودمون بهم توضيح بده كه از كجا شروع كنم

negin17h

مدیر تالارهای مهندسی کامپیوتر و رباتیکمتخصص #C
مدیر تالار
آحه عزيز من شما اول باید تعيين کنی میخوای شناسایی رو با چه روشی یا بهتر بگم چه ابزاری انجام بدی.
الگوريتم تکاملی، شبکه عصبی، فازی و ... ؟؟؟؟
اگر هيچ اطلاعاتی در هيچ موردی نداری حتماً یه مطالعه ی کلی انجام بده. اگر هم کمکی میتونم بکنم که در حد سوادم باشه در خدمتم.

sahar482

عضو جدید
ممنون كه جواب داديد راستش من هيچي در اين مورد نمي دونم
هرچي جستجو مي كنم بيشتر سر در گم مي شم اينايي رو كه گقتي رو تا حالا نشنيده بودم خوندم ولي هيچي نفهميدم خيلي تخصصي بودن
هر كدوم كه اسونتر باشه فكر كنم شبكه عصبي بهتر باشه

russell

مدیر بازنشسته
ممنون كه جواب داديد راستش من هيچي در اين مورد نمي دونم
هرچي جستجو مي كنم بيشتر سر در گم مي شم اينايي رو كه گقتي رو تا حالا نشنيده بودم خوندم ولي هيچي نفهميدم خيلي تخصصي بودن
هر كدوم كه اسونتر باشه فكر كنم شبكه عصبي بهتر باشه
اگر می خواین با شبکه عصبی کار کنین
مطالعه ای رو شبکه های عصبی و مفاهیم و انواع روش ها و الگوریتم هاش داشته باشین. تا ببینین چی لازم دارین و باید روی کدوم قسمت شبکه عصبی برای حل پروژتون تمرکز کنین.
نرم افزار متلب رو یاد بگیرین هم برای برنامه نویسی بخش های پردازش تصویر پروژتون
و هم مهم تر اینکه بخش nntools متلب که همون ابزار شبکه عصبی متلب هست رو یادبگیرین(help متلب خیلی کمکتون می کنه ). البته قبلش باید روی شبکه های عصبی مطالعه ای داشته باشین، البته جالبه که خود help متلب هم برای یادگیری شبکه های عصبی خوبه ...

negin17h

مدیر تالار
راسل عزيز درست میگه اما یه نکته ای رو فراموش نکنيد. در این مورد باید search کنید ببینید با چه روشی بیشتر کار شده تا راحت تر بتونید ادامه بدید. شبکه های عصبی شاید چون جا افتاده تر هست به نظر راحت تر میاد که البته این 100% نیست. به نظرم موضعتون رو Search کنید و مقالات رو نگاه کنید تا ببینید هرکدوم چی میگن.
من یه چيزایی در مورد تکاملی، ژنتيک، عصبی، پردازش تصوير و فازی میدونم. در حدی که بتونم کمک خواستی بگو .

موفق باشی

sahar482

عضو جدید
پس من الان اول شبكه عصبي رو مي خونم بع آموزش مطلب رو
اگه كسي لز دوستان مقاله يا كتابي در اين مودرد داره ممنون مي شه بذاره اينجا

negin17h

مدیر تالار
پس من الان اول شبكه عصبي رو مي خونم بع آموزش مطلب رو
اگه كسي لز دوستان مقاله يا كتابي در اين مودرد داره ممنون مي شه بذاره اينجا

کتاب های زبان اصلی خوبی میتونی پيدا کنی در این خصوص. در مورد کتاب های فارسی هم با اینکه توصیه نمیکنم کلاً، اما کتاب شبکه عصبی دکتر منهاج خوب هستش از انتشارات امیرکبیر.
مقاله هم تا دلت بخواد روش پیدا میشه.