سلام به همه دوستان عزیز
اولا اگر همچین تاپیکی هست با عرض پوزش از باز کردن این تاپیک از مدیران
مقدمه :
بنده یک باغچه به مساحت 600 متر در شمال کشور دارم که به دلیل اینکه خوب همیشه اونجا نیستم نمیتونم ابیاری کنم
این زمین دارای حدودا 40 تا درخت از انواع میوه ها از جملی : پرتقال , شبرنگ , هلو , آلو و ..... که بشتر انها پرتقال و شبرنگ هستن
باعرض پوزش از حضور اساتید گرامی باید بگم که هیچ اطلاعاتی ندارم در زمینه ابیاری پس پوزشم رو اول کاری قبول کنید :ِدی
حالا :
می خوام که با یک سیستم ابیاری ساده کاری کنم که به این درختا هر روز یا 2روز یک بار ابرسانی بشه
لطفا راهنمایی کنید که به چه چیزایی احتیاج دارم و هزینه تقریبی چقد هستش
این درختا دور تا دور زمین من هستن که متراژ کل این فاصله 150 متر هستش
در آخر پوزش منو پذیرا باشی از این همه پروگری
و اینکه چون فشار اب این محل بدلیل زیاد شدن ساکنین کم شده قصد خرید پمپ و منبع رو دارم اگر تو این پروژه میشه استفاده کرد در رابطه با خرید ان هم کمکی کنید ممنون می شم
ممنون از همه مهندسین و اساتید خودم
اولا اگر همچین تاپیکی هست با عرض پوزش از باز کردن این تاپیک از مدیران
مقدمه :
بنده یک باغچه به مساحت 600 متر در شمال کشور دارم که به دلیل اینکه خوب همیشه اونجا نیستم نمیتونم ابیاری کنم
این زمین دارای حدودا 40 تا درخت از انواع میوه ها از جملی : پرتقال , شبرنگ , هلو , آلو و ..... که بشتر انها پرتقال و شبرنگ هستن
باعرض پوزش از حضور اساتید گرامی باید بگم که هیچ اطلاعاتی ندارم در زمینه ابیاری پس پوزشم رو اول کاری قبول کنید :ِدی
حالا :
می خوام که با یک سیستم ابیاری ساده کاری کنم که به این درختا هر روز یا 2روز یک بار ابرسانی بشه
لطفا راهنمایی کنید که به چه چیزایی احتیاج دارم و هزینه تقریبی چقد هستش

این درختا دور تا دور زمین من هستن که متراژ کل این فاصله 150 متر هستش
در آخر پوزش منو پذیرا باشی از این همه پروگری

و اینکه چون فشار اب این محل بدلیل زیاد شدن ساکنین کم شده قصد خرید پمپ و منبع رو دارم اگر تو این پروژه میشه استفاده کرد در رابطه با خرید ان هم کمکی کنید ممنون می شم
ممنون از همه مهندسین و اساتید خودم