پرورش كروكوديل

ForoOzAn

عضو جدید
محیط زیست مجوز پرورش كروكوديل مي‌دهد

محيط زيست در صورتي كه افراد متقاضي پرورش كروكوديل باشند، بر اساس دستورالعمل موجود، مجوز واردات براي بيش از 300 كروكوديل را صادر مي‌كند.
با اینکه پایین آمدن قیمت پوست کروکودیل و نداشتن توجیه اقتصادی برای صرف نظر کردن از گرفتن مجوز کافی است اما شاید مواردی هم هست که من از آن بی اطلاعم و توجیه مناسبی است برای علاقه مندان به این کار.
در هر حال اصغر مباركي كارشناس خزندگان دفتر حيات وحش سازمان حفاظت محيط زيست، درباره ی ارائه ی مجوز از سوي محيط زيست به بخش خصوصي براي پرورش در اسارت كروكوديل می گوید: محيط زيست به هيچ وجه قصد ندارد چنين كاري را انجام دهد، منتهي مدتي پيش تب پرورش كروكوديل داغ بود و افرادي كه متقاضي بودند مي‌توانستند براي دريافت مجوز از سازمان حفاظت محيط زيست اقدام كنند.
البته مبارکی به مورد تأیید نبودن اصل قضيه از نظر خودشان اشاره کرده، ولی گفته: اگر فردي متقاضي مزرعه ی پرورش كروكوديل باشد و مراحل قانوني را طي كند، سازمان محيط زيست براي پرورش و تكثير در اسارت اين گونه مجوز صادر مي‌كند.
اين كارشناس دفتر حيات وحش سازمان محيط زيست، در پاسخ به اين‌ پرسش كه چرا پرورش كروكوديل مورد تأييد شما نيست؟ به نداشتن توجيه اقتصادي اشاره كرده و گفته: به هيچ وجه پرورش كروكوديل مقرون به صرفه نيست.
وي در رابطه با این که چرا علي‌رغم نداشتن اعتقاد به توجيه اقتصادي، محيط زيست مجوز صادر كرده است؟ اظهار داشت: سال گذشته تنها يك مجوز به فردي در استان هرمزگان داديم كه پس از مدتي پشيمان شد و ادامه نداد.
پشیمان شدن این بنده خدا به هر دلیل بوده، این سازمان به متقاضیان مجوز می دهد.

E.lahe

عضو جدید
کاربر ممتاز
وای وای وای
بابا جوجه ای چیزی پرورش بدین
این کارای خطرناک چیه آخه ؟
ای بابا

SaSaMc2

عضو جدید
من که پایم تاسیس کنم.

به نظرم کارای آدما چندش آورتر و خطرناکتره.

بالا