پردازش تصویر

hamedraul

عضو جدید
سلام دوستان من ترم اخر ارشد مخابراتم موضوع پایان نامه میخوام راجع به پردازش تصویر کارکنم کدامیک از این موضوع ها بهتره راهنماییم کنین
1 تراکینگ تصویری
sorting2 تصویری
3 مات زدایی
4ادغام تصاویری که هریک روی یک نقطه خاص فوکوس شدهاند و تولید تصویری که وضوح بهتری دارد
5 تولید تصاویر سه بعدی از روی image stacks
6 لب خوانی
7 بعد سنجی

alireza_tc_eng

عضو جدید
سلام دوستان من ترم اخر ارشد مخابراتم موضوع پایان نامه میخوام راجع به پردازش تصویر کارکنم کدامیک از این موضوع ها بهتره راهنماییم کنین
1 تراکینگ تصویری
sorting2 تصویری
3 مات زدایی
4ادغام تصاویری که هریک روی یک نقطه خاص فوکوس شدهاند و تولید تصویری که وضوح بهتری دارد
6 لب خوانی
7 بعد سنجی
سلام .
بستگی به شاخه ای داره که می خواین کار کنید .

nazliii

مدیر مهندسی برق مخابرات - متخصص نیمه هادی
1 تراکینگ تصویری
sorting2 تصویری
3 مات زدایی
6 لب خوانی
7 بعد سنجی

به نظزمن روموضوعی کار کنین که استادراهنماتون روش تسلط داشته باشه.

سعید گروسی

عضو جدید
کاربر ممتاز
1 تراکینگ تصویری
sorting2 تصویری
3 مات زدایی
6 لب خوانی
7 بعد سنجی
بااستادبیسوادنگیر
روی موضوعی کارکن که توی نت نباشه وکسی کارنکرده باشه چون باعث میشه بری دنبالش وکلی چیزیادبگیری
بعدش اگه بیای سراغ مطالبی که درباره ی پردازش تصویرتوی نت هستش اونوقت دیگه میتونی اوناروهم مسلط باشی .

alireza_tc_eng

عضو جدید
بااستادبیسوادنگیر
روی موضوعی کارکن که توی نت نباشه وکسی کارنکرده باشه چون باعث میشه بری دنبالش وکلی چیزیادبگیری
بعدش اگه بیای سراغ مطالبی که درباره ی پردازش تصویرتوی نت هستش اونوقت دیگه میتونی اوناروهم مسلط باشی .

این چیزی که شما میگید برابره با اینکه دکتر و خفن کار باشی نه دانشجو !!!

سعید گروسی

عضو جدید
کاربر ممتاز
این چیزی که شما میگید برابره با اینکه دکتر و خفن کار باشی نه دانشجو !!!
ای بابا....:biggrin:
این چه حرفیه آخه:Dمن خودم پروژه پایانیم باlab view بودپروژه خفن تحویل دادم کلی هم چیزیادگرفتم
اگه نگرشت این نباشه میشی دانشجوی کنترل آ..کنترل سی...کنترل وی

alireza_tc_eng

عضو جدید
ای بابا....:biggrin:
این چه حرفیه آخه:Dمن خودم پروژه پایانیم باlab view بودپروژه خفن تحویل دادم کلی هم چیزیادگرفتم
اگه نگرشت این نباشه میشی دانشجوی کنترل آ..کنترل سی...کنترل وی

بله درست می فرمایید خودم هم پروژه ی کارشناسیم خفن بود با متلب و 1 پروژه هم تو همون زمان با HFSS . ولی اینکه کلاً تو اینترنت نیاشه و کسی هم کار نکرده باشه یعنی باید اینقدر تو اون حوزه کار کرده باشی که صاحب نظر باشی . !