پذیرش دکتری دانشگاه قرآن و حدیث ۱۴۰۳

Persia1

مدیر تالار زبان انگلیسی
مدیر تالار
جزئیات پذیرش دانشجو از طریق آزمون ورودی اختصاصی دوره دکتری تخصصی دانشگاه قرآن و حدیث در سال ۱۴۰۳ اعلام شد.

به گزارش پی اچ دی تست، دانشگاه قرآن و حدیث براساس مجوز رسمی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و با نظارت سازمان سنجش آموزش کشور، از بین برادران و خواهران طلبه واجد شرایط از طریق آزمون ورودی اختصاصی ویژۀ طلاب برای نیمسال اول سال تحصیلی ۱۴۰۳-۱۴۰۴ در مقطع دکتری به شرح زیر دانشجو می پذیرد.

شرایط ثبت نام دکتری دانشگاه قرآن و حدیث​

شرایط پذیرش دانشجو در تمام رشته های پذیرش از طریق آزمون ورودی اختصاصی دوره دکتری تخصصی دانشگاه قرآن و حدیث در سال ۱۴۰۳ به شرح زیر است:

۱- تابعیت جمهوری اسلامی ایران؛

۲- اعتقاد و التزام به نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و قانون اساسی آن؛

۳- دارا بودن یکی از مدارک زیر:

– مدرک معتبر سطح ۳ حوزوی؛

ـ مدرک معتبر سطح ۱ یا ۲ حوزوی به همراه مدرک کارشناسی ارشد مرتبط (مجموعه الهیات و معارف اسلامی)؛

تبصره: شاغلین به تحصیل (در سطح سه یا دورۀ کارشناسی ارشد)، در صورت فراغت از تحصیل تا تاریخ ۱۴۰۳/۶/۳۱ می‌توانند در این آزمون شرکت کنند.

۴- نداشتن سوءپیشینه به تشخیص مراجع ذیصلاح؛

۵- نداشتن منع قانونی برای ادامه تحصیل از نظر مقررات نظام وظیفه عمومی (برای برادران)؛

تبصره: برای کلیه داوطلبان مرد، داشتن کارت پایان خدمت یا معافیت دائم و یا مجوز تحصیل همزمان حوزه و دانشگاه الزامی است.

شرایط پذیرش دانشجو در رشته های مدرسی معارف اسلامی​

شرایط پذیرش دانشجو در رشته های مدرسی معارف اسلامی دکتری تخصصی دانشگاه قرآن و حدیث در سال ۱۴۰۳ به شرح زیر است:

الف) شرایط عمومی:

۱) التزام عملی به اسلام، نظام جمهوری اسلامی ایران و قانون اساسی.

۲) داشتن تابعیت جمهوری اسلامی ایران.

۳) نداشتن سوء پیشینه به تشخیص مراجع ذیصلاح.

۴) داشتن سلامت جسمانی متناسب با رشته مدرسی معارف اسلامی.

۵) قبولی در مصاحبه علمی و عمومی مدرسی معارف اسلامی (احراز این شرط پس از برگزاری آزمون خواهد بود.)

۶) داشتن حداکثر چهل سال سن (مدت خدمت سربازی به سقف سنی افزوده می شود.)

تبصره: اعضای رسمی هیأت علمی گروه های معارف اسلامی و استادان حق التدریس گروه های معارف اسلامی، به شرط داشتن گواهینامۀ تدریس از معاونت آموزشی و پژوهشی اسـتادان و دروس معارف اسلامی (مشروط بر این که در ۲ نیمسال گذشته تدریس داشته باشند)، از شرط سنی مستثنی می باشند.

ب) شرایط اختصاصی (داشتن یکی از شرایط ذیل کافی می‌باشد)

۱) دارای دانشنامه کارشناسی ارشد رشته مدرسی معارف اسلامی.

۲) دارای مدرک سطح سه حوزۀ علمیه.

۳) دارای گواهی خبرگان بدون مدرک (مرتبه مربی) مورد تأیید مراجع ذیصلاح.

۴) مربیان رسمی گروه معارف اسلامی (اعضای هیأت علمی گروه معارف اسلامی در مرتبه مربی) با تأیید معاونت آموزشی و پژوهشی استادان و دروس معارف اسلامی.

۵) دارای مدرک کارشناسی ارشد دانشگاهی مرتبط + گذشت حداقل ۵ سال از أخذ مجوز قطعی تدریس دروس معارف از معاونت آموزشی و پژوهشی استادان و دروس معارف اسلامی + ارائه مدرک حداقل ۴۰ واحد درسی معارف در ﮔروه‌های معارف دانشگاه ها.

۶) حوزویان دارای مدرک سطح دو به همراه مدرک کارشناسی ارشد مورد تأیید وزارت علوم، تحقیقات و فناوری همخوان با گرایش های پنجگانه دروس معارف اسلامی به تشخیص گروه آموزشی مربوط.

۷) داوطلبان دانشگاهی دارای مدرک کارشناسی ارشد از مراکز ذیل

الف) دانشگاه علوم اسلامی رضوی مشهد: ۱ـ رشته علوم قرآن و حدیث؛ ۲ـ رشته فلسفه و کلام اسلامی

ب) دانشگاه شهید مطهری: شیعه شناسی (گرایش کلام، فلسفه و حکمت اسلامی)

ج) دانشگاه قرآن و حدیث: ۱- علوم حدیث با ﮔرایش های اخلاق، کلام و عقاید، تفسیر اثری و نهج البلاغه؛ ۲- علوم قرآن و حدیث؛ ۳- تفسیر روایی؛ ۴- علوم و معارف نهج البلاغه؛ ۵- روانشناسی اسلامی ﮔرایش روانشناسی مثبتﮔرا؛ ۶- معارف قرآن؛ ۷- فقه و مبانی حقوق اسلامی.

د) دانشگاه امام صادق علیه السلام: ۱- معارف اسلامی و علوم سیاسی؛ ۲- معارف اسلامی و حقوق؛ ۳- معارف اسلامی و فرهنگ و ارتباطات؛ ۴- معارف اسلامی و علوم تربیتی؛ ۵- الهیات و معارف اسلامی و ارشاد- فلسفه و کلام ۶- الهیات و معارف اسلامی و ارشاد- فقه و مبانی حقوق اسلامی ۷- الهیات و معارف اسلامی و ارشاد- قرآن و حدیث

تذکر مهم: داوطلبان این رشته که حداقل نمره علمی آزمون کتبی را برای دعوت به مصاحبه کسب نمایند؛ قبل از شرکت در مصاحبه؛ ﻻزم است نسبت به تکمیل فرم مشخصات فردی در سایت modaresi.nahad.ir و ارسال مدارک درخواستی به نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها (معاونت آموزشی و پژوهشی استادان و دروس معارف اسلامی) اقدام نمایند و مشروط به ارائه نسخه ﭼاپی دریافت کدرهگیری یا تأییدیه ثبت درخواست از سایت مزبور، مجاز به حضور در مصاحبه ورودی دانشگاه خواهند بود.

ضوابط​

۱) هر داوطلب صرفاً مجاز به انتخاب یک کد رشته محل است.

۲) طول مدت تحصیل در مقطع دکتری با احتساب رساله، حداقل شش و حداکثر هشت نیمسال است.

۳) پذیرفته شدگان نهایی، موظف به رعایت کامل تمامی ضوابط وزارت و دستورالعمل های داخلی دانشگاه در طول تحصیل هستند.

۴) پذیرفته شدگان نهایی نمی توانند همزمان با تحصیل در این دانشگاه در دیگر مراکز آموزش عالی اشتغال به تحصیل داشته باشند.

زمان ثبت نام و برگزاری آزمون دکتری دانشگاه قرآن و حدیث ۱۴۰۳​

۱) ثبت نام به صورت اینترنتی از تاریخ ۱۴۰۲/۱۲/۲۶ تا تاریخ ۱۴۰۳/۰۱/۳۱ انجام می شود.

۲) آزمون ورودی دورۀ دکتری در یک نوبت، صبح روز جمعه (۴/خرداد/۱۴۰۳) برگزار می‌گردد.

۳) کارت ورود به آزمون دو روز قبل از برگزاری آزمون، از طریق سایت دانشگاه قابل دریافت است.

۴) آزمون در شهر قم و در محل ساختمان مرکزی دانشگاه قرآن و حدیث برگزار خواهد شد.

مدارک ثبت نام دکتری دانشگاه قرآن و حدیث ۱۴۰۳​

الف) مطالعه دقیق این راهنما و مراجعه به سامانه ثبت نام آزمون ورودی اختصاصی و ورود اطلاعات لازم براساس بندهای سامانه ثبت نام (پیش نویس فرم ثبت نام

سامانه ثبت نام آزمون ورودی اختصاصی

ب) تهیه اسکن عکس ۳×۴ تمام رخ و بارگذاری فایل آن؛ [با فرمت: JPG و حجم: حداکثر ۱۵۰ کیلو بایت]

ج) تهیه اسکن مدرک معتبر دال بر ایثارگری و بارگذاری فایل آن؛ [با فرمت: JPG و حجم: حداکثر ۱۵۰ کیلو بایت] (ویژۀ متقاضیان استفاده از سهمیه رزمندگان و ایثارگران)

د) کارت بانکی عضو شبکه شتاب با مشخصات (رمز دوم، کد CVV2 و تاریخ انقضاء) جهت پرداخت اینترنتی (آنلاین) هزینه ثبت نام به مبلغ ۶/۰۰۰/۰۰۰ ریال؛ (هزینه ثبت نام قابل عودت نیست).

هـ) تکمیل ثبت نام اینترنتی و دریافت کد رهگیری که نشانگر پایان مراحل ثبت نام یک داوطلب است. (صحت اطلاعات ارسالی به عهدۀ شخص داوطلب است.)

فرم ثبت نام اینترنتی مقطع دکتری

و) داوطلبان پس از تکمیل ثبت نام و گرفتن کد رهگیری، کد دریافت شده را تا دریافت کارت ورود به آزمون نزد خود نگهدارند.

ز) داوطلبان نسخه چاپی کارت ورود به جلسه آزمون را در موعد مقرر از طریق سامانه مربوط دریافت کرده و در روز آزمون همراه با کارت ملی، در محل آزمون حضور به هم رسانند.

سهمیه های دکتری ۱۴۰۳ دانشگاه قرآن و حدیث​

۱) سهمیۀ مربیان رسمی (ویژۀ متقاضیان استفاده از سهمیه مربیان رسمی): بر اساس قانون برقراری عدالت آموزشی در پذیرش دانشجو در دوره های تحصیلات تکمیلی و تخصصی مصوب مجلس شورای اسلامی، ده درصد (۱۰٪) سهمیه مازاد بر ظرفیت (حداقل یک نفر) برای مربیان قطعی و یا رسمی آزمایشی دانشگاه ها و مؤسسات آموزش عالی وابسته به وزارت علوم، تحقیقات و فناوری به شرط کسب حداقل هشتاد درصد (۸۰٪) نمرۀ آخرین فرد پذیرفته شده در گزینش آزاد اختصاص می یابد.

۲) سهمیۀ رزمندگان و ایثارگران (ویژۀ متقاضیان استفاده از سهمیه رزمندگان و ایثارگران): با توجه به تصویب قانون جامع خدماترسانی به رزمندگان و ایثارگران و اصلاحیه آن، گزینش داوطلبان بر اساس این قانون صورت می گیرد. بنابراین:

۱) بیست و پنج درصد (٪۲۵) ظرفیت هرکدرشته محل به «همسران و فرزندان شهداء و مفقود الأثر»، «آزادگان و همسر و فرزندان آنان»، «جانبازان ٪ ۲۵ و بالاتر و همسر و فرزندان آنان» اختصاص دارد (سهمیه ایثارگران ٪۲۵ ظرفیت).

۲) پنج درصد (٪۵) ظرفیت هرکدرشته محل به «جانبازان زیر ٪۲۵ و همسر و فرزندان آنان» و «همسر و فرزندان رزمندگان با حداقل شش ماه حضور داوطلبانه در جبهه» اختصاص دارد (سهمیه ایثارگران ٪۵ ظرفیت). براساس قوانین مذکور حد نصاب نمرۀ ایثارگران (اعم از ظرفیت ۲۵ درصدی یا ۵ درصدی) ۷۰ ٪ نمرۀ آخرین فرد پذیرفته شده در گزینش آزاد در هرکدرشته محل و حد نصاب رزمندگان ۸۰ ٪ نمرۀ آخرین فرد پذیرفته شده در گزینش آزاد در هر کدرشته محل می باشد.

نحوە بررسی نمرات و زمان اعلام نتایج آزمون​

تصحیح اوراق و بررسی نمرات اکتسابی داوطلبان در هریک از رشته محل‌ها و اولویت‌های انتخابی ایشان، در نیمه تابستان ۱۴۰۳ صورت خواهد ﮔرفت.

بین ۲ تا ۳ برابر ظرفیت هر رشته، داوطلبان دارای باﻻترین نمره آزمون کتبی و با لحاظ مقررات ﮔروه‌های آموزشی دانشگاه برای ارسال مدارک و مستندات شناسنامه ای، تحصیلی و پژوهشی و سپس حضور در مصاحبه ورودی دعوت خواهند شد.

داوطلبان دارای باﻻترین نمره مجموع آزمون کتبی، مصاحبه ورودی و سوابق تحصیلی و پژوهشی، براساس مقررات ﮔروه‌های آموزشی دانشگاه در هر کدرشته محل و ظرفیت پذیرش رشته محل انتخابی، به عنوان قبول مشروط اعلام خواهند شد.

تاریخ تقریبی برﮔزاری مصاحبه ورودی، در بازه زمانی ۱۵ تیر تا ۱۵ مرداد ۱۴۰۳ خواهد بود و بدیهی است به دارندﮔان شرایط حضور در مصاحبه اطﻼع‌رسانی ﻻزم صورت خواهد ﮔرفت. زمان اعلام نتایج نهایی همه رشته ها، نیمه اول شهریور سال ۱۴۰۳ خواهد بود.

ﻻزم به ذکر است، ثبت نام مشروط هر یک از پذیرفته شدﮔان مطابق با مقررات وزارت عتف و دستورالعمل ثبت نامی سازمان سنجش در مقطع دکتری؛ پس از دریافت تأییدات نهایی سازمان سنجش و بررسی صلاحیت عمومی در هیأت مرکزی ﮔزینش دانشجوی سازمان سنجش آموزش کشور؛ قطعیت پیدا خواهد کرد.

شهریە دکتری دانشگاه قرآن و حدیث​

تحصیل در دانشگاه غیرانتفاعی قرآن و حدیث مستلزم پرداخت شهریه است. مجموع واحدها و شهریه تحصیلی سال تحصیلی ۱۴۰۲-۱۴۰۳ به شرح لینک زیر است که برای سال تحصیلی ۱۴۰۳-۱۴۰۴ بین ۱۰ تا۲۰ درصد افزایش خواهد داشت.



صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری هرساله به منظور تامین نیازهای مالی دانشجویان وام‌هایی از جمله وام شهریه با مبالغ متفاوت به دانشجویان واجد شرایط اعطا می‌کند.

رشته‌های دکتری طلاب دانشگاه قرآن و حدیث ۱۴۰۳​


جدول اطلاعات رشته‌ها و گرایش های دوره دکتری آزمون اختصاصی ویژه طلاب دانشگاه قرآن و حدیث در سال ۱۴۰۳ به شرح زیر است:

کدرشته محل نام رشته محل محل اﺟرا جنسیتتوضیح
۴۰۳۲۱۰علوم قرآن و حدیثقمزن
و
مرد
۴۰۳۲۱۲علوم و معارف نهج البلاغه
۴۰۳۲۱۵تفسیر امامیه
۴۰۳۲۱۱کلام امامیه
۴۰۳۲۱۳مدرسی اخلاق اسلامیشعبه تهرانپذیرش بر اساس شرایط دفتر نهاد ﺑرای متقاضیان رشته های مدرسی؛ [مندرج در دفترچه های شماره یک آزمون سال ۱۴۰۳ سازمان سنجش (ص ۳۹ و ۴۰) و بند الف- ۲ همین اطلاعیه] (دفترچه ثبت نام کنکور دکتری ۱۴۰۳)
۴۰۳۲۱۴مدرسی معارف قرآن و حدیث
تذکر ۱: ظرفیت هر کدرشته محل پس از اعلام دفتر گسترش آموزش عالی برای مجموع دو آزمون سراسری و اختصاصی، متعاقباً اطلاع‌رسانی خواهد شد.

تذکر ۲: با توجه به محدودیت ظرفیت در مقطع دکتری؛ نمرات و امتیازات قابل قبول گروه آموزشی، ملاک ورود به مرحله دوم (مصاحبه علمی) خواهد بود.

سوالات و منابع آزمون اختصاصی دکتری ۱۴۰۳ دانشگاه قرآن و حدیث​

جدول مواد و منابع آزمون ورودی دکتری/اختصاصی ویژه طلاب سال ۱۴۰۳ به شرح زیر است:

1712079996280.png

سؤاﻻت آزمون عمومی: چهارگزینه‌ای (تستی) و دارای نمره منفی

سؤاﻻت آزمون تخصصی: تشریحی
 

پیوست ها

  • Daftarche-Sabtenam-PhD-Sarasari-Azad-PhdTest-1403.pdf
    6.3 مگایابت · بازدیدها: 3
بالا