پذیرش بدون کنکور دانشگاه تهران 2 در مقطع ارشد

وضعیت
موضوع بسته شده است.

memar_lahijani

عضو جدید
سلام دوستان . قطعا از این طرح اطلاع دارین . ممنون میشم نظرتون رو بفرمایید . و اینکه هرگونه اطلاعاتی دارید لطف کنید در اختیار من و دوستان قرار بدید .

آریاتس

عضو جدید
سلام دوستان . قطعا از این طرح اطلاع دارین . ممنون میشم نظرتون رو بفرمایید . و اینکه هرگونه اطلاعاتی دارید لطف کنید در اختیار من و دوستان قرار بدید .

دانشگاه تهران 2 همونی که یه عالمه پول میگیره دیگه !؟ پردیس !:redface:
اطلاعی که من از خط بالا دارم یه چیز بیشتر نمیخواد !پول به میزان کافی ! بعدم اگه میخواید اینقدر خرج پردیس کنید راحت میتونید توی دانشگاه های خوب خارج از کشور تحصیل کنید :smile:
چون تا جایی که قبلا خبر داشتم جز مورد بالا:confused: تسلط شما به زبان و شرط معدل نیز مهم و شاید موثر می باشد. :cool:

shhg

عضو جدید
من ثبت نام کردم،70تومان میریزی به حساب دانشگاه..آزمون ورودی و مصاحبه داره،اگه تو آزمون نظری قبول بشی میری واسه آزمونه اسکیس...شرط معدل نداره،زبان هم اگه بلد نباشی اگه قبول شدی اول باید چند واحد زبان پاس کنی...!!شهریه هم که تو سایت زده چقدره..!!

qazal.

عضو جدید
من ثبت نام کردم،70تومان میریزی به حساب دانشگاه..آزمون ورودی و مصاحبه داره،اگه تو آزمون نظری قبول بشی میری واسه آزمونه اسکیس...شرط معدل نداره،زبان هم اگه بلد نباشی اگه قبول شدی اول باید چند واحد زبان پاس کنی...!!شهریه هم که تو سایت زده چقدره..!!
شنیدم شهریه اش 4.5 تومنه. آزمون داخلیش کی هست؟

faegheh_ar

عضو جدید
همون دانشگاهی که تو کرجه؟؟؟؟ منم شنیدم هم آزمون ورودی داره هم مصاحبه.. هم زبان درست و حسابی باید داشته باشی...

elahenoor

عضو جدید
1.دانشگاه تهران 2 با پردیس فرق میکنه
2. شرط معدل نداره ولی معدل رو تو مصاحبه تاثیر میدن
3.ازمون تئوریش 2 تا درس داره یکی دروس فنی یکی تاریخ
4.ازمون عملی هم بعد نتوریه
5.وقت ثبت نام هم تا 13 ام بود نمیدونم تمدید شده با نه!

elahenoor

عضو جدید
مکان دانشگاه تهران2 کجاست؟

یکی از بزرگترین مشکلات اجرایی شدن طرح دانشگاه تهران2، نبودن مکان آن بود. طی توافقنامه ای در آذرماه 90 بین استانداری استان البرز و دانشگاه تهران، قرار بر این می شود که دانشگاه تهران بخشی از زمین های پردیس کشاورزی کرج را در اختیار استانداری البرز قرار داده و در قبال آن، استانداری نیز با تغییر کاربری 46 هکتار باقیمانده برای احداث واحدهای تجاری و اداری توسط دانشگاه تهران موافقت کند.

پس از مدتی دکتر گرجی رئیس پردیس کشاورزی که تنها 9 ماه از ریاستش بر این پردیس می گذشت امضای خود را پس گرفته و عواقب این اقدام را طی نامه ای به دکتر رهبر گوشزد می کند.فرهاد رهبر نیز در عکس العمل به این اقدام،دکتر گرجی را از ریاست این پردیس برکنار کرده و فرد دیگری را جایگزین می کند!

نظر وزارت علوم چیست؟

در نهایت، ابوالفضل حسنی مدیرکل گسترش آموزش عالی وزارت علوم در مصاحبه ای که امروز روی خروجی سایت های خبری قرار گرفت با تأکید براینکه مراکزی که دانشگاه تهران در شهرهای مختلف دایر می‌کند «پردیس» هستند، گفت: وزارت علوم این مراکز را به عنوان پردیس و نه به عنوان دانشگاه تهران شماره 2 می‌شناسد؛ عنوان‌هایی همچون دانشگاه تهران شماره 2 وجهه قانونی ندارد و وزارت علوم این مراکز را به اسم پردیس دانشگاهی دانشگاه تهران می‌شناسد.

حسنی هم چنین افزود: به منظور جلوگیری از حاشیه شدن دانشگاه‌های شهرهایی که دانشگاه تهران در آنها پردیس دارد، این پردیس‌ها فقط می‌توانند برای پذیرش دانشجویان خارجی و دانشجویان ایرانی که در دانشگاه‌های خارج از کشور تحصیل می‌کنند و خواستار تحصیل در دانشگاه‌های کشور هستند، اقدام کند.

حال با توجه به این موضع وزارت علوم و ملغی شدن پذیرش دانشجویان داخلی در دانشگاه تهران 2 معلوم نیست دانشگاه تهران 2 به چه عاقبتی گرفتار می شود؟
به هر روی باتوجه به اعلام وزارت علوم و تحقیقات و فن آوری به عنوان مرجع رسمی گسترش آموزش عالی در کشور و وضوح مغایرت راه اندازی این شعبه آموزشی با اصول عدالت گسترانه و ضد تبعیض انقلاب اسلامی و منویات مقام معظم رهبری، به نظر می رسد که رئیس دانشگاه تهران که آبروی علمی این دانشگاه را هزینه تحصیلات تکمیلی تعدادی از فرزندان ثروتمندان جامعه کرده باید به این سوال پاسخ دهد که آیا او در منظومه نظام جمهوری اسلامی فعالیت می کند؟!

منبع: رجانیوز

mehrnaz_Abhari87

عضو جدید

سلام:
من رشته ی تحصیلیم معماری بوده و الان میخوام برای ادامه تحصیل در مقطع ارشد وارد دانشگاه تهران 2 بشم
حالا چند سوال برام پیش اومده که اگه اطلاعاتی دارید منو راهنمایی کنید ممنون میشم......
1- محل دانشگاه کرج هست یا تهران؟
2- برای زبان باید چند واحد پاس کنیم یا این که احتیاج هست زبان رو همراه رشتمون در دانشگاه مذکور به اتمام برسونیم؟
3- هزینه هر ترم تقریبا چقدر محاسبه شده؟
4- به نظرتون برای داوطلبینی که خارج از تهران زندگی می کنن می صرفه که برای ادامه تحصیل به این دانشگاه مراجعه کنند؟
5- مدرک دانشگاه با دانشگاه دولتی برابری میکنه یا بالاتر یا پایین تره؟
6- ودر آخر شما دانشجوی این دانشگاه هستید؟
آرمان های بلندتان برآورده باد... با تشکر

elahenoor

عضو جدید
سلام:
من رشته ی تحصیلیم معماری بوده و الان میخوام برای ادامه تحصیل در مقطع ارشد وارد دانشگاه تهران 2 بشم
حالا چند سوال برام پیش اومده که اگه اطلاعاتی دارید منو راهنمایی کنید ممنون میشم......
1- محل دانشگاه کرج هست یا تهران؟
2- برای زبان باید چند واحد پاس کنیم یا این که احتیاج هست زبان رو همراه رشتمون در دانشگاه مذکور به اتمام برسونیم؟
3- هزینه هر ترم تقریبا چقدر محاسبه شده؟
4- به نظرتون برای داوطلبینی که خارج از تهران زندگی می کنن می صرفه که برای ادامه تحصیل به این دانشگاه مراجعه کنند؟
5- مدرک دانشگاه با دانشگاه دولتی برابری میکنه یا بالاتر یا پایین تره؟
6- ودر آخر شما دانشجوی این دانشگاه هستید؟
آرمان های بلندتان برآورده باد... با تشکر
شما قبول شدین؟؟! میشه بدونم چه جوری و کی اقدام کردین؟

elahenoor

عضو جدید
نوز هيچ مكاني نداره عزيزم!! تازه وزير علوم هم گفته پذيرش اين دانشگاه غير قانونيه!

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا