يه سوال

baba65

عضو جدید
من پودمان دوم رشته آزمايشگاه شيمي (غذايي)هستم ميخوام كنكور بدم برا ترمي ولي با اينكه نمره هام هم از 18كمتر نيست تطبيق نميدن چرا آخه:que:

ozra.m

عضو جدید
اصولان بايد تطبيق بدن .
با خود اموزش دانشگاه حرف بزني بهتره حداقل دليلشو مي گن؟

raminbabak

اخراجی موقت
نمره 14 مورده قبوله غلط کردن باباتو ببر حالیشون کنه بخشنامه هست

من پودمان دوم رشته آزمايشگاه شيمي (غذايي)هستم ميخوام كنكور بدم برا ترمي ولي با اينكه نمره هام هم از 18كمتر نيست تطبيق نميدن چرا آخه:que:

yas_abi

عضو جدید
سلام...
چرا اینجا هیچ جایی با نام رسانه و رشته های مربوط به اون وجود نداره.....؟؟؟
من می خوام خبرنگارشم (به زودی ایشالا) ولی تقریبا هیچ اطلاعاتی در موردش ندارم .جالبه که هیچ کسی هم اطلاعات نداره.....حتی سایت های مرتبط با خبرنگاری هم پاسخگو نیستن...:razz:
فقط همین قدر میدونم که تنها دانشگاه خبرنگاری ، دانشکده خبره.که زیاد ازش تعریف نمیکنن...
اگه از شماها کسی میدونه که کجا خبرنگاری تدریس میکنن،به من بگه کـــــــه از سردرگمی خسته شدم:mad::(:razz:

raminbabak

اخراجی موقت
اگر انگليسي خوبه برو دانشگاه تركيه .. خوبه واقعا ميگم اينجا وقتتو تلف نكن اگه بخايي هم واست تحقيقاتي مي كنم

سلام...
چرا اینجا هیچ جایی با نام رسانه و رشته های مربوط به اون وجود نداره.....؟؟؟
من می خوام خبرنگارشم (به زودی ایشالا) ولی تقریبا هیچ اطلاعاتی در موردش ندارم .جالبه که هیچ کسی هم اطلاعات نداره.....حتی سایت های مرتبط با خبرنگاری هم پاسخگو نیستن...:razz:
فقط همین قدر میدونم که تنها دانشگاه خبرنگاری ، دانشکده خبره.که زیاد ازش تعریف نمیکنن...
اگه از شماها کسی میدونه که کجا خبرنگاری تدریس میکنن،به من بگه کـــــــه از سردرگمی خسته شدم:mad::(:razz:

yas_abi

عضو جدید
وااااااای نه.......................!!! خانواده من اجازه نمیدن شهرستان درس بخونم .اون وقت.......
تو همین ایران خودمون......واقعا جایی نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟پس این همه خبرنگار از کجا اومدن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

raminbabak

اخراجی موقت
خبرنگار؟؟ ايران؟؟ درستو حسابياش كه يا اونورند يا زندان.من فكر كردم مي خايي يه ژورناليست حسابي بشي همون خاطر گفتم برو تركيه .خلاصه بگم مي خايي اينجا بموني بايد دنبال خبر هايي باشي كه بر طبق مراده اينا بشه ولا غير اب خنك مي خوري خودت كه داري ميبيني يا نمي بيني ؟؟ ايران همون دانشكده خبر داره ولي ميتوني يه جاي ديگه رسانه يا نويسندگي يا اينجور چيزها بخوني واسه ارشد بري دانشگاه تهران ..خبرنگاري نيست چيزي تو مايه رسانه هست ولي بهم مرتبطن.

وااااااای نه.......................!!! خانواده من اجازه نمیدن شهرستان درس بخونم .اون وقت.......
تو همین ایران خودمون......واقعا جایی نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟پس این همه خبرنگار از کجا اومدن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

yas_abi

عضو جدید
........
..............من هنوز سردرگمم:razz:
مثلا اگه بخوام رسانه بخونم باید دیپلمم چه رشته ای باشه.......؟
اگه بخوام نویسندگی بخونم که باید انسانی باشه که متاسفانه من ریاضیم:(

raminbabak

اخراجی موقت
از كدوم شهر هستين؟ بس تنها راه مانده دانشكده خبر اونم علمي كاربرديه از اونجا مي توني به يه جاهايي مرتبط با خبرنگاري بري . اونم اگه باشه

........
..............من هنوز سردرگمم:razz:
مثلا اگه بخوام رسانه بخونم باید دیپلمم چه رشته ای باشه.......؟
اگه بخوام نویسندگی بخونم که باید انسانی باشه که متاسفانه من ریاضیم:(

yas_abi

عضو جدید
ساکن حوالی تهرانم....چه طور.....؟ مگه فرقی هم داره؟یعنی سهمیه بندیه منطقه زندگی هم هست........؟؟؟:surprised:
راستی آزمون علمی کاربردی چه جوریه؟؟؟؟؟یعنی چه نوع درساییه؟؟؟من اگه دیپلم ریاضی (شاخه نظری) بگیرم، میتونم جواب سوال هاشو بدم.....؟

raminbabak

اخراجی موقت
اره رياضي هم بخوني مي توني بزني اسونه .
نه سهميه زندگي نيست از اون بابت گفتم كه ببينم تهران مي تونيد بياييد يا نه كه الحمدوالله تهران تشريف دارين خوبه. به علمي كاربردي خوش اومدين:D

yas_abi

عضو جدید
جواب لازم

جواب لازم

سلام....

دفترچه سوالای علمی کاربرذی رو می خواستم.
به نظزتون اگه من دیپلمم رو کامپیوتر بگیرم مبتونم دانشکده خبر تهران قبول شم؟

تعریف ذاز خود نباشه درسمم بد نیس

arien

عضو جدید
ساکن حوالی تهرانم....چه طور.....؟ مگه فرقی هم داره؟یعنی سهمیه بندیه منطقه زندگی هم هست........؟؟؟:surprised:
راستی آزمون علمی کاربردی چه جوریه؟؟؟؟؟یعنی چه نوع درساییه؟؟؟من اگه دیپلم ریاضی (شاخه نظری) بگیرم، میتونم جواب سوال هاشو بدم.....؟
سلام
علمی کاربردی فرقی نداره که دیپلمت چی باشه.
آزمونشم فقط درسای عمومیه(ادبیات-دین و زندگی-زبان-عربی)
موفق باشی:smile::heart::heart:

بالا