يك گفتگوي دريايي

sanaz950

عضو جدید
گفتگویی که واقعاروی فرکانس اضطراری کشتیرانی، روی کانال ۱۰۶ سواحل (Finisterra (Galicia میان اسپانیایی ها و آمرییکایی ها در ۱۶ اکتبر ۱۹۹۷ضبط شده است.

اسپانیایی ها (با سر و صدای متن ) : A-853 با شما صحبت می کند. لطفا ۱۵ درجه به جنوب بچرخید تا از تصادف اجتناب کنید. شما دارید مستقیما به طرف ما می آیید .
فاصله ۲۵ گره دریایی.
آمرییکایی ها (با سر و صدای متن) :ما به شما پیشنهاد می کنیم ۱۵درجه به شمال بچرخید تا با ما تصادف نکنید.

اسپانیایی ها : منفی. تکرار می کنیم ۱۵ درجه به جنوب بچرخید تا تصادف نکنید .

آمرییکایی ها (یک صدای دیگر): کاپیتان یک کشتی ایالات متحده آمریکا با شما صحبت می کند. به شما اخطار می کنیم ۱۵ درجه بشمال بچرخید تا تصادف نشود.

اسپانیایی ها: این پیشنهاد نه عملی است و نه مقرون به صرفه. به شما پیشنهاد می کنیم ۱۵ درجه به جنوب بچرخید تا با ما تصادف نکنید.

آمریکایی ها (با صدای عصبانی ): کاپیتان ریچارد جیمس هاوارد، فرمانده ی ناو هواپیمابر یو اس اس لینکلن با شما صحبت می کند .
۲رزم ناو، ۵ناو منهدم کننده، ۴ناوشکن، ۶ زیردریایی و تعداد زیادی کشتیهای پشتیبانی ما را اسکورت می کنند. به شما پیشنهاد نمی کنم، به شما دستورمی دهم راهتان را ۱۵درجه به شمال عوض کنید. در غیر اینصورت مجبور هستیماقدامات لازمی برای تضمین امنیت این ناو اتخاذ کنیم .. لطفا بلافاصله اطاعت کنید و از سر راه ما کنار روید !!!
اسپانیایی ها : خو آن مانوئلسالاس آلکانتارا با شما صحبت می کند. ما دو نفر هستیم و یک سگ، ۲ وعده غذا، ۲ قوطی آبجو و یک قناری که فعلا خوابیده ما را اسکورت می کنند . پشتیبانی ما ایستگاه رادیویی زنجیره ی دیال ده لا کورونیا و کانال ۱۰۶اضطراری دریایی است. ما به هیچ طرفی نمی رویم زیرا ما روی زمین قرار داریمو در ساختمان فانوس دریایی A-853 Finisterra روی سواحل سنگی گالیسیا هستیم و هیچ تصوری هم نداریم که این چراغ دریایی درکدام سلسله مراتب از چراغ های دریایی اسپانیا قرار دارد . شما می توانید هر اقدامی که به صلاحتان باشد را اتخاذ کنید و هر غلطی که می خواهید بکنید تاامنیت کشتیتان را که بزودی روی صخره ها متلاشی می شود تضمین کنید . بنابراین بازهم اصرار می کنیم و به شما پیشنهاد می کنیم عاقلانه ترین کار را بکنید و راه خودتان را ۱۵ درجه ی جنوبی تغییر دهید تا از تصادف اجتنابکنید.
آمریکایی ها: آها. باشه. گرفتیم. ممنون .

(به نقل از سايت ترانه ها)

 

Similar threads

بالا