واسه انتخاب رشته راهنمایی میخام

saman samani

عضو جدید
سلام. من به دروس شیمی و فیزیک علاقه دارم از طرفی هم کارای کامپیوتری خستم نمیکنه...در چه رشته دانشگاهی میتونم موفق بشم ...رشته ای که با لیسانس هم مهارت های زیادی برای استخدام کسب کنم
ممنون میشم راهنماییم کنین:gol::gol:

m.mansourpour

عضو جدید
سلام. من به دروس شیمی و فیزیک علاقه دارم از طرفی هم کارای کامپیوتری خستم نمیکنه...در چه رشته دانشگاهی میتونم موفق بشم ...رشته ای که با لیسانس هم مهارت های زیادی برای استخدام کسب کنم

سلام.پایه تمام رشته های مهندسی ریاضی هستش.شما اگه پایه قوی در ریاضی دارین میتونین سراغ رشته های مهندسی برین.همونطور که حتما قبلا هم شنیدین معمولا تو اکثر دانشگاهها مهارت های لازم برای استخدام که مد نظر شماست آموزش نمیدن.شما باید خودت پیگیر باشی.نرم افزارهای رشته مورد نظر و زبان علاوه بر تسلط بر درو س ومعدل بالا میتونه شما رو کمک کنه.مهندسی برق مکانیک وشیمی سخت ترین رشته های مهندسی به ترتیب هستن که از بین اونها مهندسی مکانیک به نوعی میشه گفت مادر سایر رشته هاست.شما ایشالا کنکور بده با توجه به رتبت و انتخاب شهر ودانشگاهی که داری اون موقع به اندازه کافی وقت داری تحقیق کنی.یکی از استادای ما در دبیزستان که دانشگاه شریف صنایع خونده بود میگفت من اگه چمن زنی شریف هم قبول میشدم میرفتم.خب این یه نوع تفکره.یه نوع تفکر دیگه هم اینه که طرف مهندسی متالوژی صنایع و... شریف قبول میشده به خاطر عشق به مکانیک رفته دانشگاه تهران.....به روایتی میگن چون اکثر دانش آموزان درک درستی از رشته های دانشگاهی نداره این علاقه علاقه خامیه.مثلا به نظر من اگه کسی از شغلش در شرکت نفت مطمئن نیست یا به عبارتی معرف نداره رفتن به رشته مهندسی نفت به صرف فقط وفقط علاقه کار منطقی به نظر نمیرسه چون بازار کار این رشته دولتی وشبه دولتیه.تو مکالماتی که بچه ها دارن دقت کنین با نگاه کاملا خوش بینانه بیشتر از نیمی از فارغ التحصیلان از رشتشون راضی نیستن. به نظر من مهمترین مسئله برای آقایون اول کاره.هر رشته ای رو که با چشم باز ومشورت و تحقیق انتخاب کردی از همون ترمهای 3و 4 به بعد سعی کن کار پاره وقت مرتبط با رشتت انجام بدی کار با نرم افزارها رو تمرین کن .به مطالب دانشگاه اکتفا نکن.البته مسیر دیگه هم که تعداد کمتری میرن مسیر کارآفرینیه.به فکر استخدام در جایی نیستن و خودشون فکر و ایده تولید میکنن.اونم از سن پایین شروع میشه.یکی از دوستان خود من ارشد مکانیک شریف خونده ولی وارد حرفه رستوران داری شد(البته اول بدون سرمایه مالی زیاد وبیشتر با خلاقیت که در طبخ و تولید به کار بست) و الان فوق العاده موفقه.از این دست دوستان هستن .هستن کسانی که در رشته تحصیلی خودشون هم نوآوری وخلاقیت به خرج دادن تونست با تلاش به جای خوبی برسن.
موفق باشین.

shiba.s.a

کاربر فعال مهندسی کشاورزی ,

به نظر من اگر به شیمی و فیزیک علاقه دارین و توش توانایی هم دارین رشته ای برین که این دو تا درس رو داشته باشه.اگر به رشته های مهندسی هم علاقه مند هستید که چه بهتر.

اینکه کارای کامپیوتری خسته تون نمیکنه خوبه ولی کافی نیست برای اینکه بخواین برین رشته کامپیوتر.به نظر من امروز توی دنیا دو تا چیز رو همه باید بلد باشن.یکی زبان انگلیسی یکی کامپیوتر.خود من با اینکه رشته ام ربطی به کامپیوتر نداره تقریبا بیش از نصف کارهای مربوط به درس و دانشگاهم با کامپیوتر انجام میشه و اگر بلد نباشم یا کامپیوتر نباشه تقریبا باید قید درس رو بزنم.اینکه کامپیوتر بلد باشین توی هر رشته ای که باشین میتونه کمکتون کنه.حتی میتونه جدا از رشته ای که هستین یک منبع در آمد براتون باشه.

در نهایت واسه انتخاب رشته باید سه تا چیز رو در نظر گرفت.علاقه، استعداد، امکانات.اگه رشته ای رو دوست دارین و بهش علاقه دارین و امکاناتی هرچند کم هم دارین زیاد روش فکر نکنین.انتخابش کنید.

و یک چیز رو همیشه یادتون باشه.تعداد زیادی از افرادی که به رشته ای خاص علاقه ای نداشتن و بی تفاوت بودن بعد از 3-4 ترم درس خوندن توی اون رشته کم کم بهش علاقه مند شدن.

امیدوارم موفق باشید.

بالا