واحدهای دو رشته

noor34

عضو جدید
1- بنده از طریق ازمون فراگیر در یه رشته قبول شدم می تونم امسال هم ازمون بدم و در یه رشته دیگه شرکت کنم و قبول شم و دوتا رشته را با هم بخوانم ( مشکل نظام وظیفه ندارم)
2- اگر بشه با هم خواند با توجه به اینکه غیر از عمومی ها یکسری درسهاشون مشترک هست با توجه به اینکه همزمان داری می خوانی چطوری می شه درسهای تکراری را برای رشته دیگه هم ثبت کرد تا تکراری نخوانی

ایلین1366

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام دوست گرامی به نظر من این کار رو اصلا نکن اشتباه محضه خیلی خیلی سخته بعدشم از دو رشته میمونی من خودم همین کار رو کردم ، من خودم دوتا امتحانام می افتاد در یه روز یه ساعت نمیشد دوتا امتحان بدم، نمیشه ادم مجبوره یه ترم یه درس بر نداره کم و زیاد کنه از دو درسم جا بمونه با توجه به اینکه خودم خیلی درسخون بودم نمیرسیدم موفق باشی

noor34

عضو جدید
بله با سیستم عجیب و قریب پیام نوراشنا هستم . منتهی این دو رشته قسمتی از واحدشون شبیه هم هست و از طرفی من یه جورایی مجبور با هم بخوانم . با این احتساب اگه می شه خواند چطوری می شه واحدی را که قبول می شی و مشترک هست همزمان برای دو رشته ثبت کرد . من فوقش اگه یکی را نرسیدم مرخصی می گیرم یا خیلی فشار اورد ادامه نمی دم .

arshadememari

عضو جدید
سلام منم دارم دورشته ای میخونم صنایع ترم7وشهرسازی ترم 3 همه چیز میشه غیر ممکن نیست باید تنظیم کنی که یه رشته رو زودتر تموم کنی یعنی یکی رو بیشتر واحد بگیری ودیگری رو کمتر میخوام خدا بخواد ترم بعد صنایعم تموم شد تا فوق دیبلم شهرسازی بیشتر نخونم موفق باشید شما چه رشته های ی میخونید؟

بالا