من خیلی فکر کردم که این تاپیکو بزنم یا نه !!؟
در نهایت چون مغایرتی با قوانین سایت و نظام و مغایرت با مفاد مصادیق مجرمانه و...... ندیدم اقدام به زدن کردم چون اینجا بلخره محله گذر بچه که نیست . مطمئنا همگی +18 هستن و این چیزی که در مورد کاربرد هاش صحبت خواهیم کرد مجاز و قانونی هست میتونید تو همین نت سرچ کنید و چندین بسته بخرید و حتی سوپرمارکت ها هم میفروشن............
پس لدفا سلیغه ای باهاش مدیران برخورد نکنن .: ممنون
خوب عارضم که پوشش رو حتما همه میشناسید و معرف حضور همه خانوما و آقایون محترم است . ولی این کاربردهایی که امروز بهتون یاد میدم تو حیطه کاری خانومای محترمه و با خلاقیت میتونن مثه این خانومه ازش بهره ببرن
اول از همه تشیف ببرید به مقدار لازم تهیه کنید :
کاربرد اول :
به عنوان کش ، کش سر هم میتونید استفاده کنید (قابل توجه اونایی که میخاستن امروز موهاشونو درست کنن ولی نمیتونستن این بدردشون میخوره)
کاربرد دوم :
مشک آب جهت رساندن آب به باغچه و گلدان در نقاط دور دست
کاربر سوم :
ازش میتونید برای آب پز کزدن خوراکی ها و سیب زمینی و تخم مرغ استفاده کنید
کاربرد چهارم:
میتونید بادش کنید و باهاش کارای هنری حیوانات و... بسازید
کاربرد پنجم:
این کاربرد خیلی کارایی داره
ضد آب کردن لوازم الترونیکی بخصوص زمانی که میخایبد برید استخر و نیاز دارید گوشی گران قیمت خودتون رو ببرید . اینجاس که شدیدا به کارتون میاد
کاربرد ششم :
این کاربرد پزشکی درمانیه :دی به عنوان نگهدارنده بانداژ و....
کاربرد نهم:
آخرین کاربردی که میتونم براتون ذکر کنم نگهداری مواد غذایی هست که اینم خیلی کاربردیه
مثلا موز رو اصلا باورتون میشه با این به مدت طولانی نگهداری کرد ؟
خوب دیگه خانومای خانه دار و هنر مند . این شما بودید و این آموزش
برید ببینم چه میکنید فرزندانم
بای
در نهایت چون مغایرتی با قوانین سایت و نظام و مغایرت با مفاد مصادیق مجرمانه و...... ندیدم اقدام به زدن کردم چون اینجا بلخره محله گذر بچه که نیست . مطمئنا همگی +18 هستن و این چیزی که در مورد کاربرد هاش صحبت خواهیم کرد مجاز و قانونی هست میتونید تو همین نت سرچ کنید و چندین بسته بخرید و حتی سوپرمارکت ها هم میفروشن............
پس لدفا سلیغه ای باهاش مدیران برخورد نکنن .: ممنون
خوب عارضم که پوشش رو حتما همه میشناسید و معرف حضور همه خانوما و آقایون محترم است . ولی این کاربردهایی که امروز بهتون یاد میدم تو حیطه کاری خانومای محترمه و با خلاقیت میتونن مثه این خانومه ازش بهره ببرن
اول از همه تشیف ببرید به مقدار لازم تهیه کنید :

کاربرد اول :
به عنوان کش ، کش سر هم میتونید استفاده کنید (قابل توجه اونایی که میخاستن امروز موهاشونو درست کنن ولی نمیتونستن این بدردشون میخوره)

کاربرد دوم :
مشک آب جهت رساندن آب به باغچه و گلدان در نقاط دور دست

کاربر سوم :
ازش میتونید برای آب پز کزدن خوراکی ها و سیب زمینی و تخم مرغ استفاده کنید

کاربرد چهارم:
میتونید بادش کنید و باهاش کارای هنری حیوانات و... بسازید

کاربرد پنجم:
این کاربرد خیلی کارایی داره
ضد آب کردن لوازم الترونیکی بخصوص زمانی که میخایبد برید استخر و نیاز دارید گوشی گران قیمت خودتون رو ببرید . اینجاس که شدیدا به کارتون میاد

کاربرد ششم :
این کاربرد پزشکی درمانیه :دی به عنوان نگهدارنده بانداژ و....

کاربرد نهم:
آخرین کاربردی که میتونم براتون ذکر کنم نگهداری مواد غذایی هست که اینم خیلی کاربردیه
مثلا موز رو اصلا باورتون میشه با این به مدت طولانی نگهداری کرد ؟

خوب دیگه خانومای خانه دار و هنر مند . این شما بودید و این آموزش
برید ببینم چه میکنید فرزندانم
بای