هندوانه ميوه بومي کشور آفريقاي جنوبي است که در بيشتر کشورهاي با آب و هواي استوايي يا معتدل کشت مي شود.
به گزارش «healthmad» اين ميوه آب فراوان دارد و به علت کم کالري بودن، يکي از سالم ترين ميوه ها به شمار مي آيد.
ويتامين «C» موجود در هندوانه از سرماخوردگي پيشگيري و روند پيري را کند مي کند.
به علت غني بودن از ماده معدني پتاسيم، مصرف آن مانع از بالا رفتن فشار خون و بروز سنگ کليه مي شود.
با تقويت کردن سيستم دفاعي، به بدن در مقابله با عفونت ها کمک مي کند.
هندوانه منبع غني از کارتنوئيد است که خاصيت پيشگيري از سرطان را دارد.
مصرف آب اين ميوه علائم التهاب استخوان و مفصل و آرتريت روماتوئيد را از بين مي برد.
هندوانه در پيشگيري از ديابت موثر است.
منبع مهم آنتي اکسيدان است و به بدن کمک مي کند راديکال هاي آزاد بدن را خنثي کند، در نتيجه خطر بروز سرطان روده بزرگ را از بين مي برد.
آنتي اکسيدان موجود در هندوانه خطر بروز حمله قلبي را کاهش مي دهد.
مصرف آن به افرادي که قصد دارند وزن خود را کاهش دهند، توصيه مي شود.
بتاکاروتن موجود در آن، براي تقويت بينايي به خصوص در شب موثر است.
ليکوپن که در بيشتر ميوه هاي قرمز رنگ يافت مي شود، خطر بروز سرطان پروستات را کاهش مي دهد.
آب هندوانه نشاط آور و ضد گرماست. هندوانه ویژه تقویت صفرا و ضد نقرس است. هندوانه هم میوه و هم سبزی است یعنی در واقع خواص هر دو را دارد و سرشار از بتاکاروتن و عامل ضد سرطان است.
در هر ۱۰۰ گرم هندوانه ۱۲ کالری وجود دارد، خربزه ۲۱ کالری، بر خلاف آنچه در ضرب المثل ایرانی شایع است که میگوید فکر نان کن که خربزه آب است، این میوه چاق کننده و افراط در آن بیماری قند میآورد. زادگاه هندوانه تاشکند بوده که جزء ایران قدیم است.هندوانه آب میوهای نشاط آور، ضد گرما، یک نوشابه فیزیولوژیک است. برای هر سنی مفید و گوارا و سازگاری دارد.۹۵درصد وزن هندوانه آب است، اما سرشار از کلیسم و پتاسیم، فسفر، منیزیم، آهن، روی، نیکل، فلور،؛ ید و مواد قندی و تلخه است.
طالبی، گرمگ، دستنبو، خربزه همگی هم خواص و فقط از نظر مقدار قند تفاوت دارند. تنها اختلاف این میوهها در سازگاری و ذائقه و حاوی اسیدهای آلی بودن که در این میان هندوانهمقام والائی در امر تغذیه در زمان گرم سال دارد. این میوهها همگی ادارآور، شستشوی اسید اوریک، تمیز کردن بافتهای کلیه بوده که ایده آل برای بیماران نقرسی و رماتیسمی است.
از آنجا که این میوهها صفرا را به شدت تحریک میکنند نباید یک بار به مقدار زیاد خورده شود، بهویژه در مورد خربزه و غیره صادق است. ضمن اینکه معده و روده را دچار اختلال میکند. یک یا سه قاچ هندوانه یا خربزه و طالبی باندازه یک پرس استیک گوشت خوک یا گوساله صفرا را تحریک میکند.هندوانه و دیگر میوههای همین خانواده، باید تک و تنها بدون مواد غذایی دیگر خورده شود. هرگز با سایر میوه مخلوط نخورید. نفخ شکم، دل درد، کولیت موقت به همراه دارد. افراد در خربزه و طالبی شیرین یا کامبوزه، عسلی میتواند عامل ابتلا به بیماری قند شود.


به گزارش «healthmad» اين ميوه آب فراوان دارد و به علت کم کالري بودن، يکي از سالم ترين ميوه ها به شمار مي آيد.
ويتامين «C» موجود در هندوانه از سرماخوردگي پيشگيري و روند پيري را کند مي کند.
به علت غني بودن از ماده معدني پتاسيم، مصرف آن مانع از بالا رفتن فشار خون و بروز سنگ کليه مي شود.
با تقويت کردن سيستم دفاعي، به بدن در مقابله با عفونت ها کمک مي کند.
هندوانه منبع غني از کارتنوئيد است که خاصيت پيشگيري از سرطان را دارد.
مصرف آب اين ميوه علائم التهاب استخوان و مفصل و آرتريت روماتوئيد را از بين مي برد.
هندوانه در پيشگيري از ديابت موثر است.
منبع مهم آنتي اکسيدان است و به بدن کمک مي کند راديکال هاي آزاد بدن را خنثي کند، در نتيجه خطر بروز سرطان روده بزرگ را از بين مي برد.
آنتي اکسيدان موجود در هندوانه خطر بروز حمله قلبي را کاهش مي دهد.
مصرف آن به افرادي که قصد دارند وزن خود را کاهش دهند، توصيه مي شود.
بتاکاروتن موجود در آن، براي تقويت بينايي به خصوص در شب موثر است.
ليکوپن که در بيشتر ميوه هاي قرمز رنگ يافت مي شود، خطر بروز سرطان پروستات را کاهش مي دهد.
آب هندوانه نشاط آور و ضد گرماست. هندوانه ویژه تقویت صفرا و ضد نقرس است. هندوانه هم میوه و هم سبزی است یعنی در واقع خواص هر دو را دارد و سرشار از بتاکاروتن و عامل ضد سرطان است.
در هر ۱۰۰ گرم هندوانه ۱۲ کالری وجود دارد، خربزه ۲۱ کالری، بر خلاف آنچه در ضرب المثل ایرانی شایع است که میگوید فکر نان کن که خربزه آب است، این میوه چاق کننده و افراط در آن بیماری قند میآورد. زادگاه هندوانه تاشکند بوده که جزء ایران قدیم است.هندوانه آب میوهای نشاط آور، ضد گرما، یک نوشابه فیزیولوژیک است. برای هر سنی مفید و گوارا و سازگاری دارد.۹۵درصد وزن هندوانه آب است، اما سرشار از کلیسم و پتاسیم، فسفر، منیزیم، آهن، روی، نیکل، فلور،؛ ید و مواد قندی و تلخه است.
طالبی، گرمگ، دستنبو، خربزه همگی هم خواص و فقط از نظر مقدار قند تفاوت دارند. تنها اختلاف این میوهها در سازگاری و ذائقه و حاوی اسیدهای آلی بودن که در این میان هندوانهمقام والائی در امر تغذیه در زمان گرم سال دارد. این میوهها همگی ادارآور، شستشوی اسید اوریک، تمیز کردن بافتهای کلیه بوده که ایده آل برای بیماران نقرسی و رماتیسمی است.
از آنجا که این میوهها صفرا را به شدت تحریک میکنند نباید یک بار به مقدار زیاد خورده شود، بهویژه در مورد خربزه و غیره صادق است. ضمن اینکه معده و روده را دچار اختلال میکند. یک یا سه قاچ هندوانه یا خربزه و طالبی باندازه یک پرس استیک گوشت خوک یا گوساله صفرا را تحریک میکند.هندوانه و دیگر میوههای همین خانواده، باید تک و تنها بدون مواد غذایی دیگر خورده شود. هرگز با سایر میوه مخلوط نخورید. نفخ شکم، دل درد، کولیت موقت به همراه دارد. افراد در خربزه و طالبی شیرین یا کامبوزه، عسلی میتواند عامل ابتلا به بیماری قند شود.