برای همینه که تا حالا مجرد مونده دیگه، زود عقبنشینی میکنهمیخواستم ببینم چقدر روی خواسته هاش پافشاری میکنه، تا دعواش کردم رفت
این بود آرمان های امام
برای همینه که تا حالا مجرد مونده دیگه، زود عقبنشینی میکنهمیخواستم ببینم چقدر روی خواسته هاش پافشاری میکنه، تا دعواش کردم رفت
این بود آرمان های امام
ایشالا جور میشه عزیزمبه خونهای که الان دیدیم، عالی بود از هر نظر، دعا کنین همین بشه، تقریبا به پولمون هم میخوره، خدا کنه که بشه![]()
دعا میکنم ایشالله که بشهبه خونهای که الان دیدیم، عالی بود از هر نظر، دعا کنین همین بشه، تقریبا به پولمون هم میخوره، خدا کنه که بشه![]()
به اینکه حالا نمیشد بعد از دو هفته اومدی با یه خبر خوب کامنتهات رو شروع میکردی؟به جنگ دوباره
ببخشید ، شرمندهبه اینکه حالا نمیشد بعد از دو هفته اومدی با یه خبر خوب کامنتهات رو شروع میکردی؟![]()
قربون تو دوست با معرفتبه بهار جونم که کجاست؟ چرا امروز نیومد اصلا![]()
خدا رحمتش کنه عزیزمقربون تو دوست با معرفت
حال روحیم خوب نبود رفتم مجلس ختم کلا بهم ریختم
به اینکه، یعنی چی؟ چرا صداشون میاد؟به صدای این هواپیما ها ک بعد از جنگ هر شب میاد 0:|
منم همین ده دقیقه قبل همینو گفتم، نفسم بالا نمیومدبه اینکه گرمازدگی خیلی بده .
دیروز گفتم میمیرم![]()
ان شاء الله همگی مون خوب بشیم .. منم وزنم بالا رفته گهگداری حال ناخوش و نامیزونی دارم .. !به حالم که اصلا خوب نمیشه
انگار هر لحظه میخوام غش کنم
انشااللهان شاء الله همگی مون خوب بشیم .. منم وزنم بالا رفته گهگداری حال ناخوش و نامیزونی دارم .. !
ولی شما برو یه چیزی بخور .
| Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
|---|---|---|---|---|
|
|
:•:•:•: فکر کن همین الان زنگ در خونتون رو بزنن ... :•:•:•: | زنگ تفريح | 133 | |
|
|
همین الان چکار میکنید ؟! | زنگ تفريح | 3769 | |
| P | همین الان دلتون واسه کدوم دوست هم باشگاهی تنگ شده؟؟ | زنگ تفريح | 257 | |
|
|
همین الان دوست داشتی کنار چه کسی بودی؟ | زنگ تفريح | 278 | |
|
|
دوس داری همین الان چه خبری بشنوی؟؟؟؟؟؟؟؟ | زنگ تفريح | 195 |