همین الان داری به چی فکر میکنی؟

علي110

عضو
به مردونه ایستادنامون پای بعضی نامردایی که از مردونگی فقط جسم و فیریکشو یدک میکشن..

به شبایی که تا صبح جسدمون رو روشونه های نحیف خودمون بلند میکنیم و می‌بریم به فرداهایی که منتظرن تا زندگی رو از وجود ما هدیه بگیرن..

به مایی که ممکنه مرده های مومیایی شده و متحرک باشیم ولی با لبخندای نقاشی شدمون روح بدممیم تو وجود فرزندانمون و امید تزریق کنیم تو رگ و پی شون

به اینکه اگه قرار شد اسمتون بشینه تو جای خالی شناسنامه یک زن، قبل از اون با مردونگیتون تو سطر اول لیست آرامش و خوشحالی و سرسپردگی و سرزندگیشون بشینید..
اونجایی که وقتی از زندگی نا امید شدن و کم آوردن اولین چیزی که یادشون میاد یه شونه ی محکم باشه که مطمئن باشن واسشون امن ترین جای دنیاست..
حواستونو باس خیلی جمع کنید

yas87

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
به اینکه طرف چقدر خوب و تمیز فیلم بازی می‌کنه ؟!

.
.
.
دنیای بده بستونه بدی شده .

yas87

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
به اینکه اگه دیوانه بشم یا هر اتفاقی برام افتاد .. بیگناه بودم . 😢

yas87

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
کلی فکر و اینا تو ذهنم میاد معلوم نیست درسته یا غلطه ؟!! ولی من جنبه مثبتشو نگاه میکنم .. حس میکنم بیرجند برگردم باید با یکی حتما صحبت کنم ...!
نمیدونم ؟

yas87

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
دارم فکر میکنم بین این همه شنیدن ها و شاید اتفاق افتادن ها چرا نمیتونم هنوز از عهده دفاع از خودم بربیام و مثل بقیه باشم ؟

*mahdieh*

کاربر فعال مهندسی مواد و متالورژی ,
کاربر ممتاز
هفته ی قبل دو تا خواب من و همسرم دیدیم، داشتم فکر میکردم که اگه هر دوتاش اتفاق بیفته چقدر خوب میشه

yas87

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
منم زیاد خواب میبینم .. بیشترش هم خوب نیست ؟ دیشب مثلاً خواب پدر مرحومم رو دیدم ک دوباره فوت شد ... !؟

naghmeirani

مدیر کل سایت
عضو کادر مدیریت
مدیر کل سایت
مدیر ارشد
به اینکه : چقد کار دارم امروز

yas87

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
به اینکه چقدر دلم میخواد با یکی صحبت کنم .

پسر بهاری

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
منم زیاد خواب میبینم .. بیشترش هم خوب نیست ؟ دیشب مثلاً خواب پدر مرحومم رو دیدم ک دوباره فوت شد ... !؟
دارم به خواب یاسی فکر میکنم و اینکه 21 سال از فوت پدرم داره میگذره و هنوز دلتنگ یک خوابم که ببینمش...

*mahdieh*

کاربر ممتاز
به دلیل انتظار این روزهام

yas87

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
به حرفای کاملا حقیقت اخیر دوستان .. اگه سنگ اندازی نشه منم از اینجا میرم : )

*mahdieh*

کاربر ممتاز
به پیشنهادی که امروز بهم شد، به اینکه امیدوارم همه چیز خوب پیش بره.

naghmeirani

مدیر کل سایت
عضو کادر مدیریت
مدیر کل سایت
مدیر ارشد
به اینکه کار داداشم فردا درست میشه؟