آتراد
عضو جدید
متخصصان هشدار دادند كه سيب زمينيهاي سبز به طور بالقوه حاوي [FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif]مواد سمي طبيعي موسوم به «گليكوالكالوئيدها» هستند[/FONT]
[FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif]كه ميتوانند سلامت عمومي را به خطر بيندازند.
[/FONT]
[FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif]ساير علايم در صورت شدت مسموميت عبارت از احساس خستگي، گيجي، [/FONT][FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif]آشفتگي رواني، لرزش و توهم هستند اما از آنجا كه علائم بين مجموعهاي از بيماريها [/FONT][FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif]مشترك هستند، تشخيصهاي اشتباه ممكن است در اين زمينه رخ دهد.[/FONT]
[FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif]اين پژوهشگران توصيه كردهاند كه كشاورزان و توليد كنندگان نيز به منظور پيشگيري[/FONT] [FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif]از بروز چنين مسموميتي بايد در عملياتهاي قبل از برداشت و پس از برداشت محصول [/FONT][FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif]دقت لازم را به عمل آورند.[/FONT]
[FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif]گليكوالكالوئيدها نوعي ماده سمي هستند كه در سيبزمينيها به طور طبيعي[/FONT] [FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif]توليد ميشوند و خواص ضد باكتريايي، آفت كشي و قارچي دارند و احتمالا[/FONT] [FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif]به عنوان يك مكانيسم حفاظتي در برابر حمله بيگانهها براي مراقبت از گياه عليه [/FONT][FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif]آفتها و بيماريها تكامل يافتهاند.[/FONT]
[FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif]اين گزارش در آخرين چاپ شبكهاي مجله علوم غذا و كشاورزي SCI به چاپ رسيده است . [/FONT]
[FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif]كه ميتوانند سلامت عمومي را به خطر بيندازند.
[/FONT]
[FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif] اما خبر خوب اين است كه ميتوان براي از بين بردن كامل اين ماده سمي و [/FONT][FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif]خطرات آن قسمت بد يا سبز سيب زميني را جدا كرده و دور ريخت.[/FONT]
[FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif]علايم بيماري زا معمولا بين هشت يا 12 ساعت بعد از هضم بروز ميكند كه شامل [/FONT][FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif]آشفتگيهاي روده اي - معدهاي و يا حتي اختلالات عصبي هستند.[/FONT]
[FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif]علايم خفيف ناشي از مصرف قسمتهاي سبز سيب زميني هم چنين شامل سردرد،سرگيجه، درد شكم، تهوع، استفراغ و اسهال هستند.[/FONT] [FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif]علايم بيماري زا معمولا بين هشت يا 12 ساعت بعد از هضم بروز ميكند كه شامل [/FONT][FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif]آشفتگيهاي روده اي - معدهاي و يا حتي اختلالات عصبي هستند.[/FONT]
[FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif]ساير علايم در صورت شدت مسموميت عبارت از احساس خستگي، گيجي، [/FONT][FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif]آشفتگي رواني، لرزش و توهم هستند اما از آنجا كه علائم بين مجموعهاي از بيماريها [/FONT][FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif]مشترك هستند، تشخيصهاي اشتباه ممكن است در اين زمينه رخ دهد.[/FONT]
[FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif]اين پژوهشگران توصيه كردهاند كه كشاورزان و توليد كنندگان نيز به منظور پيشگيري[/FONT] [FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif]از بروز چنين مسموميتي بايد در عملياتهاي قبل از برداشت و پس از برداشت محصول [/FONT][FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif]دقت لازم را به عمل آورند.[/FONT]
[FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif]گليكوالكالوئيدها نوعي ماده سمي هستند كه در سيبزمينيها به طور طبيعي[/FONT] [FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif]توليد ميشوند و خواص ضد باكتريايي، آفت كشي و قارچي دارند و احتمالا[/FONT] [FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif]به عنوان يك مكانيسم حفاظتي در برابر حمله بيگانهها براي مراقبت از گياه عليه [/FONT][FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif]آفتها و بيماريها تكامل يافتهاند.[/FONT]
[FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif]اين گزارش در آخرين چاپ شبكهاي مجله علوم غذا و كشاورزي SCI به چاپ رسيده است . [/FONT]
