هشدار متخصصان

آتراد

عضو جدید
متخصصان هشدار دادند كه سيب زميني‌هاي سبز به طور بالقوه حاوي [FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif]مواد سمي طبيعي موسوم به «گليكوالكالوئيدها» هستند[/FONT]
[FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif]كه مي‌توانند سلامت عمومي را به خطر بيندازند.

[/FONT]
[FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif]علايم خفيف ناشي از مصرف قسمتهاي سبز سيب زميني هم چنين شامل سردرد،سرگيجه، درد شكم، تهوع، استفراغ و اسهال هستند.[/FONT]


[FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif]ساير علايم در صورت شدت مسموميت عبارت از احساس خستگي،‌ گيجي، [/FONT][FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif]آشفتگي رواني، لرزش و توهم هستند اما از آنجا كه علائم بين مجموعه‌اي از بيماريها‌ [/FONT][FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif]مشترك هستند، تشخيص‌هاي اشتباه ممكن است در اين زمينه رخ دهد.[/FONT]
[FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif]اين پژوهشگران توصيه كرده‌اند كه كشاورزان و توليد كنندگان نيز به منظور پيشگيري[/FONT] [FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif]از بروز چنين مسموميتي بايد در عملياتهاي قبل از برداشت و پس از برداشت محصول [/FONT][FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif]دقت لازم را به عمل آورند.[/FONT]
[FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif]گليكوالكالوئيدها نوعي ماده سمي هستند كه در سيبزميني‌ها به طور طبيعي[/FONT] [FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif]توليد مي‌شوند و خواص ضد باكتريايي، آفت كشي و قارچي دارند و احتمالا[/FONT] [FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif]به عنوان يك مكانيسم حفاظتي در برابر حمله بيگانه‌ها براي مراقبت از گياه عليه [/FONT][FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif]آفت‌ها و بيماري‌ها تكامل يافته‌اند.[/FONT]
[FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif]اين گزارش در آخرين چاپ شبكه‌اي مجله علوم غذا و كشاورزي SCI به چاپ رسيده است . [/FONT]
 

hamidarchitec

عضو جدید
دست درد نکنه . عالی بود . اگر دسترسی به منابع اینجوری داری بازم اینکار رو بکن;)
 
بالا