هشتمین دوره مسابقات سراسری عملیات حرارتی

Neverhood

عضو جدید
من نبودم ولی دوستام بودن و واسم تعریف کردن... من قبل از اینکه این موضوع(میزبانی) به صورت جدی توی دانشگامون مطرح بشه از قضیه با خبر بودم... یعنی از اول کار و در جریان رایزنی هاش و لابیهاش بودم
ما 16 رای اوردیم... امیرکبیر 7 رای... علوم تحقیقات 1 رای!
ما با دوستانون صحبت کردیم و قانعشون کردیم که بهمون رای بدن... خیلی ساده
حالا اگه شما Neverhood جان دوست داری طور دیگه ای فکر کنی اشکالی نداره... فقط واسم جالبه که شما از جو جلسه متوجه شدی که ما لابی غیر اخلاقی کردیم ولی مسئولان اصلی متوجه نشدن!
بگذریم...
مسئولان هم خودمون دیگه از آسمون یا از بیرون که نیستند
آخه بد بختی با همون مسئولان هم لابی شده بود :دی

ho3in.s

عضو جدید
دوست عزیز میخوام یه حرفی رو برادرانه و دوستانه بزنم، امیدوارم ناراحت نشی...
شما به سادگی آب خوردن داری به همه از جمله بچه های ما و مسئولین تهمت میزنی! من علاقه ای به وارد شدن توی بحثهای حاشیه ای رو نداشتم ولی نمیتونستم زیر بار این موضوع برم! من همه حرفامو زدم... شما میتونی فکر کنی که لابی شده... تقلب شده یا هر چیز دیگه ای که دوست داری...
فقط به عنوان برادر کوچکتر میگم که لطفا به عمق حرفاتون بیشتر فکر کنید، به سادگی به افراد تهمت نزنید... همه انسانها آبرو دارن
لطفا پست آخر فرهنگ رو یه مطالعه کنید دوست عزیز
من دیگه این بحثو ادامه نمیدم
والسلام

ho3in.s

عضو جدید
با حمد و سپاس از خداوند متعال هشتمین دوره مسابقات سراسری عملیات حرارتی به میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی در شهر اهواز با شرکت 81 تیم از 18 دانشگاه معتبر سراسر ایران و با حضور هیئت محترم داوران و بازرسین گرامی سازمان علمی دانشجویی متالورژی ایران برگزار گردید. نتایج عملکرد تیم ها در هشتمین دوره مسابقات سراسری عملیات حرارتی در هر سه بخش آهنی، غیر آهنی و ویژه در وب سایت مسابقات موجود می باشد.

http://www.iranhtc.ir

Neverhood

عضو جدید
واقعا که گل کاشتین با این داوری
از همون لابی اول میزبانی معلوم بود که تو داوری هم مشکل پیدا میشه
ما که به بازرسی دانشگاه آزاد گزارش دادیم

ho3in.s

عضو جدید
باشه شما راست میگی دوست عزیز...
فقط ی نکته؛ من در جایگاهی نیستم که بخوام درباره داوری صحبتی کنم و صحبتی هم نمیکنم ولی همه مسابقات فقط داوری نیست! داوری بخشی از برگزاری مسابقاته... شما همه زحمتهایی که کشیده شده بود رو نادیده گرفتید و غیرمنصفانه کل مسابقاتو زیر سوال میبری! اونم به خاطر ی ذهنیت اشتباه! نمیدونم باید چی بگم؟! فقط میگم متاسفم...
البته ما جواب زحمات خودمونو با فرمهای نظرخواهی که از دوستان گرفتیم و اکثر قریب به اتفاق از برگزاری مسابقات راضی بودن گرفتیم... همین که همه سالن واسه بچه های اهواز هورا کشیدن و ما رو شرمنده محبت بی پایان خودشون کردن کافی بود و خسگی چندین ماهه ما به در شد...
حتی اگه داوری هم اشتباه کرده باشه ولی داوری همه مسابقات نیست دوست عزیزم... این طبیعیه کسایی که برنده نشدن معترض باشن... دوره های پیش هم بوده و چیز عجیبی نیست! مثل پایان ی مسابقه فوتبال که تیمی که برنده نشده درباره داوری نظر خوشایندی نداره... مسئولین و بازرسان دانشگاه آزاد خودشون اطلاع دارن نیازی به زحمت شما نبود عزیزم
ولی اینو بدونید که ما با همه بچه های ایران علی الخصوص سمنانی های عزیز رابطه خوبی داریم و از همین جا هم میگم که مخلص همشون هستیم... امیدوارم همگی کمی و کاستی هایی که وجود داشتو بر ما ببخشن و حلال کنن
امیدوارم سال آینده شما میزبان مسابقات بشید و بهتر از ما مسابقات رو برگزار کنید...

این آخرین پست درباره مسابقات از جانب من بود...

یا علی

s.sharoor

عضو جدید
باید بگم بعد از خوندن این بحث ها خیلی ناراحت شدم. دوستان عزیز چندسال دیگه ما قراره یه جورایی باهم همکار بشیم و وارد جامعه بزرگتری بشیم درست نیست سر هر شکست یا پیروزی کوچیک وبزرگی بهم تندی کنیم. الان که دانشجو هستیم و به هیچ سود ومنفعت یا ارگانی وابسته نیستیم اینطوری حرف بزنیم وای به وقتی که پای منفعت و جاه طلبی بیاد وسط.
من هم تومسابقات بودم و شاهد زحمت بچه های اهواز. حداقل بخاطر زحمتشون حقشون نیست باهاشون تندی کنیم. درسته خطاهایی وجود داشت ولی آیا میتونیم مدعی بشیم اگه ما برگزارکننده بودیم همه چیز بی عیب و نقص بود؟
امیدوارم همه تونو توی عرصه های عظیم تری ببینم.
:);)

ho3in.s

عضو جدید
باید بگم بعد از خوندن این بحث ها خیلی ناراحت شدم. دوستان عزیز چندسال دیگه ما قراره یه جورایی باهم همکار بشیم و وارد جامعه بزرگتری بشیم درست نیست سر هر شکست یا پیروزی کوچیک وبزرگی بهم تندی کنیم. الان که دانشجو هستیم و به هیچ سود ومنفعت یا ارگانی وابسته نیستیم اینطوری حرف بزنیم وای به وقتی که پای منفعت و جاه طلبی بیاد وسط.
من هم تومسابقات بودم و شاهد زحمت بچه های اهواز. حداقل بخاطر زحمتشون حقشون نیست باهاشون تندی کنیم. درسته خطاهایی وجود داشت ولی آیا میتونیم مدعی بشیم اگه ما برگزارکننده بودیم همه چیز بی عیب و نقص بود؟
امیدوارم همه تونو توی عرصه های عظیم تری ببینم.
:);)
:gol::gol::gol:

fahime7

عضو جدید
سلام..من واسه مسابقات رفته بودم.بچه های اهواز واقعا خوب کار کرده بودن.علاوه بر این من تو جلسه مجمع عمومی سازمان هم بودم و اونجا هم کاملا منصفانه بچه های اهواز رای اوردن.برنامه ی ارائه شده اونا خیلی کامل بود و می تونم بگم به برنامه ای که ریخته بودن تا 90درصد عمل کردن.من تازه کلی هم دوستای خوب پیدا کردم:)منکه همین جا به همشون یه "خسته نباشین" گنده میگم

ho3in.s

عضو جدید
سلام..من واسه مسابقات رفته بودم.بچه های اهواز واقعا خوب کار کرده بودن.علاوه بر این من تو جلسه مجمع عمومی سازمان هم بودم و اونجا هم کاملا منصفانه بچه های اهواز رای اوردن.برنامه ی ارائه شده اونا خیلی کامل بود و می تونم بگم به برنامه ای که ریخته بودن تا 90درصد عمل کردن.من تازه کلی هم دوستای خوب پیدا کردم:)منکه همین جا به همشون یه "خسته نباشین" گنده میگم
:gol::gol::gol:

بالا