من زیاد درباره نسخه موبایلش نمی دونم. فقط اطلاعاتی که راجع به بازشناسی صدا دارم رو می گم.
1- این برنامه رو با بیشتر زبانها میشه نوشت ولی معمولا از زبانهایی استفاده میشه که توانایی بیشتری دارند تو بازشناسی pattern دارند مثلا matlab و اگه بخواد بر اساس هوش باشه با prolog یا lisp یا ... زبان زیاده حتی با دلفی و سی...ولی تو این زبانها خودت باید کار هاش رو انجام بدی.
2- اساس کارش این هست که یک تکه صدا رو توی پایگاه داده اش ذخیره می کنه. در این مرحله چند مدل کار می تونه انجام بده: اینکه فرکانس ها رو تمام کمال ذخیره کنه یا نقاط اصلی صدا رو ذخیره کنه یا فواصل بین اصوات اصلی رو ... این موارد بستگی به دقت برنامه و نظر برنامه نویس داره
3- با فشردن کلید صدای ضبط شده از میکروفون تا زمانی که به سکوت کامل برسه به برنامه فرستاده میشه
4- اصل بخشی این مدل نرم افزار ها همین جاست. اگه میتونستم این سوال رو کامل جواب بدم که خودم تا حالا برنامه اش رو نوشته بودم. ولی همین قدر می دونم که از مدل، فواصل و خواص فرکانس صدا استفاده می کنه تا بتونه صدا ی ورودی را با پایگاه داده تطبیق بده . خود این کار هم به روش های مختلفی پیاده سازی میشه. ممکن با شبکه عصبی یا برنامه نویسی ساده پیاده سازی بشه
اگه کمی تو اینترنت و مقالات روز جستجو کنی شاید به اطلاعات خوبی برسی. البته من 3 سال پیش می خواستم یه مقاله تو این زمینه بدم ولی مطلب خوب و کاملی پیدا نکردم. ولی الان باید مطالب بیشتر شده باشه.
در هر صورت اگه مطلبی پیدا کردی و تونستی چیز بیشتری بفهمی ما رو هم مطلع کن تا یه چیزی یاد بگیریم.
در ضمن بهتر بود این تاپیک رو تو تالار مهندسی کامپیوتر میذاشتی نه اینجا
منتظریم