نوشته های ماندگار

naghmeirani

مدیر ارشد
عضو کادر مدیریت
مدیر ارشد
با افرادی معاشرت کنید که عادت‌هایی دارند که دوست دارید خودتان داشته باشید! انسان‌ها با هم رشد می‌کنند.

از کتاب 📕 خرده عادت‌ها
#جیمز_کلییر

naghmeirani

مدیر ارشد
عضو کادر مدیریت
مدیر ارشد
باید همیشه به یاد داشته باشی که ماندگارترین چیزها در ذهن ، آنهائیست که وانمود به فراموش کردنشان می‌کنی. هرچقدر بیشتر بخواهی چیزی را فراموش کنی، بیشتر در ذهنت با آن بازی می‌کنی ...

برای فرار کردن از چیزی، نباید آن را فراموش کنی، خودشان کم کم فراموش می‌شوند، می‌روند ...سعی برای فراموش کردن چیزی، درست مانند فرار کردن از سایه‌ات است. تو نباید از سایه‌ات فرار کنی ، نمی‌توانی که فرار کنی ! وقتش که برسد، خودش کم کم می‌رود ، فراموش می‌شود ...

#بعد_از_ابر
#بابک_زمانی

naghmeirani

مدیر ارشد
عضو کادر مدیریت
مدیر ارشد
مردم دانا از قدیم‌الایام گفته‌اند که خوشبختی مانند سلامتی است: وقتی نزد کسی هست، هیچ جلب توجه نمی‌کند، ولی هنگامی که سال‌ها می‌گذرند و می‌روند، آن‌وقت است که یاد خوشبختی در سرت زنده می‌شود، چه‌جور هم زنده می‌شود!

از کتاب 📕یادداشت‌های یک پزشک جوان
#میخائیل_بولگاکف

Persia1

مدیر تالار زبان انگلیسی
مدیر تالار
جهان را باید مثل کتابی ببینی، مثل کتابی که در انتظار خواننده‌اش است.
هر روزش را باید جداگانه خواند.
نه روی گذشته باید تمرکز کنی، نه روی آینده.
اصل این لحظه است.
باید صفحه به صفحه پیش بروی.

از کتاب📕بعد از عشق
الیف شافاک

Persia1

مدیر تالار زبان انگلیسی
مدیر تالار
ونیز، پُر از توریست‌هاییست که
به کبوترهای ایتالیایی غذا می‌دهند،
ولی به کبوترهای شهرِ خودشان
محل نمی‌گذارند...!

📕 جزء از کل
✍🏻 استیو تولتز

Persia1

مدیر تالار زبان انگلیسی
مدیر تالار
#یک_قاچ_نمایشنامه

شایگان:زندگی ما نویسندگان ابداً دراماتیک یا سینمایی نیست،شاید علتش اینه که ما یک پارچه و لبریز زندگی نمیکنیم،بلکه به شوق باز کردن یک دریچه قوز کرده ایم‌ روی میز و زندگی را تکه تکه تفسیر میکنیم.

#منجی_در_صبح_غمناک
#اکبر_رادی

Persia1

مدیر تالار زبان انگلیسی
مدیر تالار
از میلیون‌ها آدمی که در بین‌شان زندگی می‌کنیم و بیشترشان را به رسم عادت نادیده می‌گیریم، و بیشترشان به رسم عادت نادیده‌مان می‌گیرند، همیشه دو سه تایی هستند که توانایی شاد شدنمان را گروگان می‌گیرند، که از روی بویشان می‌شناسیمشان، که حاضریم بمیریم اما بدون آن‌ها زندگی نکنیم ...!

از کتاب 📕 یک هفته در فرودگاه
#آلن_دوباتن

Persia1

مدیر تالار زبان انگلیسی
مدیر تالار
خوبیِ خونه‌های قدیمی به معماریشون بود، یه معماریِ صمیمانه. پنجره‌ی هر خونه‌ای توی خونه‌ی اون یکی باز می‌شد و هیچ مشکلی باهم نداشتن. حتی گاهی دیده می‌شد که درِ ورودی یه خونه با پنج خونه‌ی دیگه مشترک بود !
امروزه دیگه این‌جوری نیست، معماری زشت و یه شکلِ امروزی کم‌کم داره آدمارو می‌چپونه تو قفس، دیگه نه پشتِ بوم دارن، نه یه تکه از آسمون ...!

✍🏼 #احمد_آرام
📕 حلزون‌های پسر

Persia1

مدیر تالار زبان انگلیسی
مدیر تالار
او را تنها بگذار!
با این که غذایش کافی یا دما برایش مناسب است، ظرف چند روز از پا درمی‌آید،
نه از گرسنگی یا سرما... از تنهایی.

از کتاب 📕 وردست زنبوردار
#لاوری_آر_کینگ

Persia1

مدیر تالار زبان انگلیسی
مدیر تالار
حواست هست؟
زندگی، حتی وقتی انكارش می‌کنی، حتی وقتی به آن بی‌اعتنايی، حتی وقتی از قبولش سر باز می‌زنی، از تو قوی‌تر است.
از همه‌چيز قوی‌تر است.

آدم‌ها از اردوگاه‌های كار اجباری برگشتند و دوباره زاد و ولد كردند. مردان و زنانی كه شكنجه شده‌بودند، مرگ نزديكان و خاكستر شدن خان و مانشان را ديده بودند، دوباره دنبال اتوبوس دويدند، دوباره درباره‌ی هوا حرف زدند و دخترهايشان را شوهر دادند.

باور كردنی نيست، اما همين است ديگر.
زندگی از هر چيزی نيرومند‌تر است.

📕 من او را دوست داشتم
آنا گاوالدا

naghmeirani

مدیر ارشد
عضو کادر مدیریت
مدیر ارشد
اگر می خواهی کسی را در مورد موضوعی متقاعد کنی، بر مزایای آن تمرکز نکن، بلکه سعی کن به او نشان بدهی چگونه می تواند از مضرات آن رها شود. وحشت ِ از دست دادن یک چیز عامل انگیزشی ِ موثرتری نسبت به امکان به دست آوردن همان چیز با ارزش مشابه است.

#هنر_شفاف_اندیشیدن
#رولف_دوبلی

naghmeirani

مدیر ارشد
عضو کادر مدیریت
مدیر ارشد
آدم وقتی عاشق باشد به نشانه‌ها احترام می‌گذارد. هر جای زندگی یک چیزی هست که عشق آدم در آن فریاد می‌کشد.

از کتاب 📕 نام تمام مردگان یحیاست
#عباس_معروفی

naghmeirani

مدیر ارشد
عضو کادر مدیریت
مدیر ارشد
مردم دانا از قدیم‌الایام گفته‌اند که خوشبختی مانند سلامتی است: وقتی نزد کسی هست، هیچ جلب توجه نمی‌کند، ولی هنگامی که سال‌ها می‌گذرند و می‌روند، آن‌وقت است که یاد خوشبختی در سرت زنده می‌شود، چه‌جور هم زنده می‌شود!

از کتاب 📕یادداشت‌های یک پزشک جوان
#میخائیل_بولگاکف

naghmeirani

مدیر ارشد
عضو کادر مدیریت
مدیر ارشد
اصلا می‌دانی چیست؟
دروغ محض است که می‌گویند با لباس سفید که رفتی با کفن باید برگردی...
من، تو و تمام زنانی که عاشق می‌شوند باید یاد بگیریم که عشق نباید نقطه ضعفمان شود...
که عشق نباید از خطوط قرمزمان رد شود و چیزی از خودمان باقی نگذارد...
سخت است و چه بسا غیرممکن اما باید یاد بگیریم که ما فقط یکبار اجازه‌ی زندگی کردن داریم و هیچ چیز و هیچکس حق ندارد این زندگی را به کاممان زهر کند...حتی عشق...

#ما_تمامش_می‌کنیم
#کالین_هوور

naghmeirani

مدیر ارشد
عضو کادر مدیریت
مدیر ارشد
جاناتان مرغ دریایی روزهای بعد را در انزوا سپری کرد، ولی پروازکنان تا دوردست و فراسوی صخره‌های بلند می‌رفت.
از تنهایی غصه نمی‌خورد، فقط از این بابت اندوهگین بود که سایر مرغان دریایی حاضر نیستند به شکوه پرواز که در انتظارشان است، باور بیاورند.حاضر نیستند چشمانشان را باز کنند و ببینند.

#جاناتان_مرغ_دریایی
#ریچارد_باخ

naghmeirani

مدیر ارشد
عضو کادر مدیریت
مدیر ارشد
همگی ما، تمام مدت، نقاب به چهره زده‌ایم. ما چهره‌ای از خودمان، نمونه‌ای از وجود خویش را، به جهان، و به همدیگر ارائه می‌دهیم. ما بسته به اینکه همراه چه کسی هستیم و آنها چه توقعی از ما دارند، چهره متفاوتی اختیار می‌کنیم. حتی زمانی هم که تنها هستیم، نقاب دیگری به چهره می‌زنیم؛ همان حالتی از خودمان که مورد پسندمان است.‌

#زندگی_دوم
#اس_جی_واتسون

Persia1

مدیر تالار زبان انگلیسی
مدیر تالار
او گفت: «آدم سه جور است: مرد، نیمه‌مرد و هَپَلی هَپو و...» و توضیح داد:
«هَپَلی هَپو کسی است که می‌گوید و کاری نمی‌کند. نیمه‌مرد کسی است که کاری می‌کند و می‌گوید. اما... مرد آن است که کاری می‌کند و نمی‌گوید.»

نون_نوشتن
محمود_دولت_آبادی

Persia1

مدیر تالار زبان انگلیسی
مدیر تالار
"مشکل زندگی این نیست که چه آرزوهایی داشته باشی، بلکه این است که نتوانی هیچ آرزویی نداشته باشی.

سرانجام انسان در دنیایی زندگی می‌کند که همه چیز در آن مقدر است، حتی مرگ، اما او همچنان در رؤیای چیزی است که فراتر از تقدیر و سرنوشت باشد."

کتاب: صدسال تنهایی
اثر: گابریل گارسیا مارکز

Persia1

مدیر تالار زبان انگلیسی
مدیر تالار
فساد بزرگان و مردنِ ضعيفان بی‌سر و صداست ،
و عكس آن جنجال آفرين است !

✍صادق_چوبک
📕 سنگ صبور

Persia1

مدیر تالار زبان انگلیسی
مدیر تالار
مگذار در لحظه هایی از زندگی،
به خاطر کوچکترین چیزها که بزرگ مینمایند
در چشمانت اشک بنشیند
اشک ها برای غم های بزرگ و شادی‌های بزرگ است.

📕من از دنیای بی‌ کودک میترسم
✍#هیوا_مسیح

naghmeirani

مدیر ارشد
عضو کادر مدیریت
مدیر ارشد
شنیده ایم که اگر می خواهی کسی را بشناسی با او به سفر برو. اما اتفاقاً نه در سفر، که در حَضَر باید شناخت. آدم ها (هرچه هم کوله بار سفرشان سبک باشد) همین که هوای سفر داشته باشند، دیگر بی هوا نیستند. دیگر بکر نیستند برای شناخته شدن. جانِ آدم ها را اگر بخواهی بشناسی در خانه هاشان پهن است. در چرک تابِ دیوارهاشان. در بوی خانه هاشان. زیر فرشهاشان. بر خاک روی چیزهاشان. لای آخرین صفحه بازمانده از کتاب هاشان. در زاویه نوری که از پنجره به گوشه ی اتاقشان می تابد یا نمی تابد.

#دال_دوست_داشتن
#حسین_وحدانی

Persia1

مدیر تالار زبان انگلیسی
مدیر تالار
البته که مرگ شکست نیست .مرگ عادی است. شاید مرگ دشمن باشد اما نظم طبیعی امور است .

از کتاب 📕مرگ با تشریفات پزشکی
#اتول_گاواندی

Persia1

مدیر تالار زبان انگلیسی
مدیر تالار
⭕️ زندگی اتفاقی نیست بلکه پاسخی در برابر بخشش‌ ها و داده‌ های شماست. زندگی صدا و آهنگ خودتان است. هر بُعدی از زندگیِ‌تان بازتاب نیت و افکار شماست. شما خالق زندگی‌تان هستید ...!!

#راندا_برن

کتاب: قدرت

Persia1

مدیر تالار زبان انگلیسی
مدیر تالار
"من کسی که دوستش داشتم را
رها کردم،
اتفاقا
آدم ساختن و ادامه دادن هستم؛
اما اگر
قرار باشد
همیشه
در حال تلاش کردن
برای این باشم که بگویم:
" من وجود دارم"
ترجیح میدهم فراموش شوم..!".

✍جورج اورول📕1984

Persia1

مدیر تالار زبان انگلیسی
مدیر تالار
از همین می ترسم به یه چیز یا کسی عادت میکنی، اونوقت اون چیز یا کس قالت میذاره. اونوقت دیگه چیزی برات نمیمونه. میفهمی چی میخوام بگم؟
اونایی که میذارن و میرن دوست ندارم، اینه که اول خودم میرم. اینجوری خاطر جمع تره!

#خداحافظ_گری_کوپر
#رومن_گاری

naghmeirani

مدیر ارشد
عضو کادر مدیریت
مدیر ارشد
بزرگترین پیروزی زندگی ام این بود....
که توانستم با خودم زندگی کنم، کمبودهای خودم و دیگران را بپذیرم.

از آنچه دوست دارم باشم خیلی دورم، اما بالاخره به این نتیجه رسیده ام
که آنقدرها هم بد نیستم.

ملیسا_هلسترن
راهنمای_دوست‌داشتنی_بودن

naghmeirani

مدیر ارشد
عضو کادر مدیریت
مدیر ارشد
باید اتفاق ها را همان طور که رخ داده اند رها کنیم و بپذیریم که نبودن ها
، رفتن ها
و رنج ها
بخشی از زندگیند و گاهی در دل می مانند و التیام پذیر نیستند.

توشیکازو_کاواگوچی
پیش_از_آنکه_قهوه‌_سرد_شود

naghmeirani

مدیر ارشد
عضو کادر مدیریت
مدیر ارشد
من زمین زیر پایش را دوست دارم ،هوای بالای من زمین زیر پایش را دوست دارم ،هوای بالای سرش را ، هر چیزی را که او به آن دست می‌زند، هر کلمه ای را که به زبان می آورد.
همه حالت‌هایش را دوست دارم ،
همه کارهایش را ،
خلاصه سرتا پایش را دوست دارم...

#بلندیهای_بادگیر
#امیلی_برونته