نوجوانی عكسهای برهنه مادرش را فروخت!!

kemeia

عضو جدید
بحران اخلاقی در برخی كشورهای غربی سبب شده كه هر روز یك رسوایی اخلاقی تازه در این كشورها تیتر رسانه ها شود .
در یكی از جدیدترین اقدامات غیر اخلاقی در نیوزیلند، پسری نوجوان تعدادی عکس درحالت نامناسب از مادرش پیدا کرده بود که ابتدا برای فروش به عنوان "عکسهای برهنه مادرم" در اینترنت قرار داد و بعد از اینکه به سود خوبی رسید، خودش دست به کار شد و پنهانی چند تا عکس گرفت و سری دوم را آماده فروش کرد.
جالب اینکه بعد از اینکه جنیفر مادر 43 ساله او به قضیه پی برد ابتدا او را تنبیه کرد ولی بعد به روزنامه ساندی اعتراف کرد که از سری دوم عکسها واقعا خوشش آمده و کامنتهای مردم امیدوارش کرده همچنین 50 درصد پولها را هم سهم خودش می‌داند.

sara-afshar777

عضو جدید
پس چرا عده اي از ما اينقدر شيفته غرب وغربيها وفرهنگ مغرب زمين شديم واز فرهنگ ايراني واسلامي خويش فاصله گرفتيم واين كار را ارنشانه تمدن ورشنفكري ونعالي خويش ميدانند .چرا/

بخاطر اینکه تو ایران از اسلام پوستین وارونه و خشن نشون دادن نه اسلام واقعی که پراز رحمت و مهربانی و عشق به خدای یگانه است

از این کارا تو خود ایران زیاده یکیش پسر همسایه ما بود پارسال فیلم روابط پدر مادرشو با موبایل ضبط کرده بعد برده پخش کرده بود :mad::mad:

spow

اخراجی موقت
اولا که ممنون
دوما که خیلی قدیمیه
سوما معیار شناخت فرهنگی یه کار خوب یا یه کار بد نیست
چهارما اسمان همه جا همین رنگ است
من شرمم میاد عکسهایی که یک بلاگر روسی تو نت پخش کرده(از سفرش به تهران)رو قرار بدم
گوشهامونو نگیریم همیشه صدایی هست بفهمیم بهتره

rosvayejanan

عضو جدید
کاربر ممتاز
آدرسه سایتو لینک نکردی بریم ببینم ؟؟؟؟
همش توهم هم ... حداقل اونا ادعای دین و خدا و پیغمبر و .... ندارن
توی روزنامه می زنن و بحث می کنن تا درستش کنن ....

danielo

عضو جدید
کاربر ممتاز
پس چرا عده اي از ما اينقدر شيفته غرب وغربيها وفرهنگ مغرب زمين شديم واز فرهنگ ايراني واسلامي خويش فاصله گرفتيم واين كار را ارنشانه تمدن ورشنفكري ونعالي خويش ميدانند .چرا/

نمیدونم به شما چی بگم.حداقل تو کتاب مذهبی اینها ننوشته .4 تا زن میتونی بگیری.بعد از جنگ میتونه زن های دشمنت را تجاوز کنی..
تو همین ایران اسلامیت باید یک سر به سایت های ایرانی میزدی میدیدی یارو از شورت مادرش عکس میگرفته میزاشته تو نت.
من خودم 1 سال در کشوری اروپایی زندگی کردم.من خودم که ایرانی هستم .میتونم بگم فرهنگ مردم اونجا 1000 برابر بالاتر از ایرانی هاست.
من نمیدونم یکی تو نیزلند اینکار را کرده .چه ربطی به مذهب داره که اسم اسلام را میاری

"Amir masoud"

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
نمیدونم چی بگم والله! حالا اون مادر پسر به تفاهم رسیدن دعواشو شما میکنیین؟!

نازي_مو

عضو جدید
کاربر ممتاز

ولي تو اين اسلام هم كه ما چيزي نديديم

m0nire

عضو جدید
کاربر ممتاز
1.اونا خودشون این رو خیلی بد نمیدونن تا جایی که در تعداد اندکی از خانواده ها این شغل مادره و همه ی اعضای خانواده هم باهاش کنار اومدن و حرفی ندارن:w19:
2.اونا که ادعایی ندارن
3.ما خودمون رو پشت اسلام قایم کردیم و این کارا رو میکنیم اونا دینی رو خراب نمیکنن.حالا کدوممون بهتریم؟!

VRWH

عضو جدید
کاربر ممتاز
اولا که ممنون
دوما که خیلی قدیمیه
سوما معیار شناخت فرهنگی یه کار خوب یا یه کار بد نیست
چهارما اسمان همه جا همین رنگ است
من شرمم میاد عکسهایی که یک بلاگر روسی تو نت پخش کرده(از سفرش به تهران)رو قرار بدم
گوشهامونو نگیریم همیشه صدایی هست بفهمیم بهتره

http://rikhtopash.mihanblog.com/post/303

haj morteza

عضو جدید
کاربر ممتاز

این توهمات شماست برادر/ خواهر:D

haj morteza

عضو جدید
کاربر ممتاز
بخاطر اینکه تو ایران از اسلام پوستین وارونه و خشن نشون دادن نه اسلام واقعی که پراز رحمت و مهربانی و عشق به خدای یگانه است

از این کارا تو خود ایران زیاده یکیش پسر همسایه ما بود پارسال فیلم روابط پدر مادرشو با موبایل ضبط کرده بعد برده پخش کرده بود :mad::mad:

اینو باید برد بالای دار.....

تاحالا چند تا ازینا رو به شخصه نفله کردم:cool:

spow

اخراجی موقت

ممنون دوست عزیز
خب من نمیخواستم اینا دوباره دیده بشن ولی حیف که الان اسلام چماق دست عده ای کوته فکر شده وهر اشتباه غربیها را دلیل لاپوشانی فجایع خود می انگاریم
وچه اسان انسانیت به حراج گذاشته میشود ;)