نمونه کار 3d max بذارین

armansaberi

عضو جدید
zamanesh bastegi dare be hajme kar.
hodoodan modelesh 6 saat
renderesh 10-20 saat
choon ba vray kar mikonam va zamane renderesh ziade va daste man nist.
vali render haye adi bishtaraz nim saat tool nemikeshe.

inam yeki dige

پیوست ها

• daraje 1(2).jpg
    daraje 1(2).jpg
    48.8 کیلوبایت · بازدیدها: 0
آخرین ویرایش:

pesare_bawafa

عضو جدید
بابا دمت گرم خیلی کارت درسته
اگه کسی خودش کار کرده باشه تازه میفهمه چقدر کرات سخته انجام دادنش
البته اگه تمام قسمتهاش رو خودت بسازی نه اینکه فقط از نمونه های آماده استفاده کنی و کنار هم بچینی:razz:
من قبل دانشگاه رفتن و حتی سال اول دانشگاه یه مقدار کار کردم البته از رو کتاب
کتاب مقدماتی رو تموم کردم و پیشرفته رو هم تا حدودی ولی یکم از ایایی رو هم که تو گزاشتی نمیتونمبسازم:cry: مخصوصا نورپردازی یکی از اتاقهات خیلی قشنگ بود

armansaberi

عضو جدید
اگه کسی خودش کار کرده باشه تازه میفهمه چقدر کرات سخته انجام دادنش البته اگه تمام قسمتهاش رو خودت بسازی نه اینکه فقط از نمونه های آماده استفاده کنی و کنار هم بچینی:razz:
bazi vaghta lazeme ke az object amade estefade koni va vaght ro talaf nakoni va be noor va material va render beresi.
model sazi ziad kare doshvari nist
noore dorost va materiale dorost karo ziba mikone.
man 90% mavaghe dar memari dakheli az mobleman haye amade estefade mikonam va age lazem bashe oonaro edit mikonam.

آخرین ویرایش:

maral55

مدیر بازنشسته
bazi vaghta lazeme ke az object amade estefade koni va vaght ro talaf nakoni va be noor va material va render beresi.
model sazi ziad kare doshvari nist
noore dorost va materiale dorost karo ziba mikone.

man 90% mavaghe dar memari dakheli az mobleman haye amade estefade mikonam va age lazem bashe oonaro edit mikonam.
آرمان جان
کارات خیلی خوب و حرفه ای هستن خیلی ممنون که اینارو برای ما گذاشتی ببینیم.
تو که اینقدر خوب بلدی کاش یه چند تا از مطالب آموزشی یا آبجکت های تری دی رو اینجا میزاشتی خیلی عالی میشد.
راستی لطف کن فارسی بنویس خیلی سخته خوندنش

armansaberi

عضو جدید
آرمان جان
کارات خیلی خوب و حرفه ای هستن خیلی ممنون که اینارو برای ما گذاشتی ببینیم.
تو که اینقدر خوب بلدی کاش یه چند تا از مطالب آموزشی یا آبجکت های تری دی رو اینجا میزاشتی خیلی عالی میشد.
راستی لطف کن فارسی بنویس خیلی سخته خوندنش
farsi neveshtan baram kheyli sakhte
harki har soali dasht mitoone ba man tamas begire man rahnameish mikonam
dar morede gozashtane objectha inja rastesh hajmeshoon kheyli ziade va man nemitoonam upload konam
vali age khastin ba peyk baratoon mifrestam.

Arch-Azadeh

همکار مدیر مهندسی شهرسازی متخصص طراحی شهری
سلام دوست عزیز..میشه بپرسم از چه موتور رندری استفاده می کنی؟ وی ری یا منتال ری؟ و کدوم را پیشنهاد می کنی؟

armansaberi

عضو جدید
سلام دوست عزیز..میشه بپرسم از چه موتور رندری استفاده می کنی؟ وی ری یا منتال ری؟ و کدوم را پیشنهاد می کنی؟
inaee ke shoma didin vray hastand vali az brazil mental ray va scan line ham estefade mikonam.
pishnehade man bastegi be noe karetoon dare ,har kodoom vase ye kari monaseb hastand.
vali ba scanline ham mishe keyfiate koobi bedast avord mese in kari ke inja gozashtam be sharti ke vared bashin chejoori nor va material bedin.

پیوست ها

• daraje 2(3).jpg
    daraje 2(3).jpg
    85.3 کیلوبایت · بازدیدها: 0
آخرین ویرایش:

armansaberi

عضو جدید
سلام
من می خوام نرم افزار اتو کد رو یاد بگیرم ولی هیچ کلاسی رو برای رفتن نمی تونم پیدا کنم. اگه جایی رو می شناسین لطفا بهم بگین.:confused:

آموزش نرم افزار اتوکد ویژه مهندسان معماری ، عمران و طراحان صنعتی
در سطح مقدماتی و پیشرفته بصورت خصوصی و نیمه خصوصی.

09123503080

pishimaloos22

عضو جدید
قیمت

قیمت

سلام دوست عزیز یه قیمت بدین بی زحمت که هر جلسه چه قدر میگیرین . چند جلسه ای تموم میشه:redface:

armansaberi

عضو جدید
نگران هزینه نباشید. تماس بگیرید بگید از این سایتید با هم کنار می آییم.
جدود 10-20 جلسه بستگی به شما و هدفتون داره.

memar

عضو جدید
...............

...............

سلام . دوستان من یه دو سالی هست که آرمان رو میشناسم .
به جرات میگم که او بهترین سه بعدی کار ایران در بخش معماریه . اصلا شک نکنین .
سر کلاس فوق العاده درس میده . اگه نرین پیشش از دست دادین .
ممکنه دیگه نباشه اینجا ها !!!! پس امروز و فردا نکنین . همین الان زنگ بزنین پروژتون و رزرو کنین .
;)

armansaberi

عضو جدید
سلام . دوستان من یه دو سالی هست که آرمان رو میشناسم .
به جرات میگم که او بهترین سه بعدی کار ایران در بخش معماریه . اصلا شک نکنین .
سر کلاس فوق العاده درس میده . اگه نرین پیشش از دست دادین .
ممکنه دیگه نباشه اینجا ها !!!! پس امروز و فردا نکنین . همین الان زنگ بزنین پروژتون و رزرو کنین .
;)

آقا محمد لطف دارن نسبت به من و یکی از دوستان آرشیتکت علاقه مند به معماری و فعال من هستن که با هم پروژه های تحقیقاتی و معماری زیادی کار کردیم.

memar

عضو جدید
....

....

:cool:baba Lotf koja bood ?????
Dostan shoma bavar nakonin .
Every think that I said Just Was true Thing , Be Sure

archi_arch

مدیر بازنشسته
ببخشید اینجا تالار اموزش نرم افزارهای معماریه یا تبلیغ اون؟!!:razz:
اقا ارمان ممنون میشیم اگه بازم کارهاتونو بذارین و کمی اموزش هم بدین گفتین ابجکتها حجمش زیاده ولی اگه بتونین اونها رو به قسمتهای کوچکتر تقسیم کنین اپلودشم راحتتره ;)
راستی لطف کنین اینجا فارسی بنویسین فارسی نوشتن جزو قوانین سایته و باید رعایت بشه.اگه به هر دلیل براتون فارسی نوشتن سخته میتونین از این برنامه استفاده کنین
لطفا فارسي تايپ كنيد
موفق باشید

nino

مدیر بازنشسته
اقا ارمان ممنون میشیم اگه بازم کارهاتونو بذارین و کمی اموزش هم بدین گفتین ابجکتها حجمش زیاده ولی اگه بتونین اونها رو به قسمتهای کوچکتر تقسیم کنین اپلودشم راحتتره
من فكر كنم يه سري آبجكت داشته باشم ، سعي ميكنم بذارم ;)

siapooshan

عضو جدید
نمونه کار 3d - مسجد و حسینیه - ارسالی توسط سیاهپوشان

نمونه کار 3d - مسجد و حسینیه - ارسالی توسط سیاهپوشان

مسجد و حسینیه نمونه کار 3D

پیوست ها

• A.zip
    638.2 کیلوبایت · بازدیدها: 0

armansaberi

عضو جدید
اقا ارمان ممنون میشیم اگه بازم کارهاتونو بذارین و کمی اموزش هم بدین گفتین ابجکتها حجمش زیاده ولی اگه بتونین اونها رو به قسمتهای کوچکتر تقسیم کنین اپلودشم راحتتره ;)
به نظره من اگه کسی بخواد حرفه ای مکس ياد بگيره هيچ وقت نميتونه اینجوری ياد بگيره که من بنويسم اون انجام بده پس بهتره خودتونو گول نزنيد و وقتتونم تلف نکنيد.
اگه این وقتي که تاحالا واسه گشتنو پيدا کردنه اموزش تو نت گذاشتين ميرفتين کلاس تا حالا يه مکس کاره حرفه ای شده بودين.
در مورده آبجکت هم بايد بگم من 15 گيگ آبجکت دارم که هر کی دوست داشت بياد بگيره و آپ لود کنه میتونيد بجايه اينکه 3 تا ديويدي بگيرين بشينين يک عمر دانلود کنيد .
حالا اگه يکی يه ابجکته ضروری خواست بگه بذاريم که کارش راه بيفته نه اینکه انتظار داشته باشين ...

آخرین ویرایش:

maral55

مدیر بازنشسته
به نظره من اگه کسی بخواد حرفه ای مکس ياد بگيره هيچ وقت نميتونه اینجوری ياد بگيره که من بنويسم اون انجام بده پس بهتره خودتونو گول نزنيد و وقتتونم تلف نکنيد.​

اگه این وقتي که تاحالا واسه گشتنو پيدا کردنه اموزش تو نت گذاشتين ميرفتين کلاس تا حالا يه مکس کاره حرفه ای شده بودين.
در مورده آبجکت هم بايد بگم من 15 گيگ آبجکت دارم که هر کی دوست داشت بياد بگيره و آپ لود کنه میتونيد بجايه اينکه 3 تا ديويدي بگيرين بشينين يک عمر دانلود کنيد .
حالا اگه يکی يه ابجکته ضروری خواست بگه بذاريم که کارش راه بيفته نه اینکه انتظار داشته باشين ...

:surprised:داشتم فکر میکردم خوبه همه اینجوری فکر کنن دیگه باید این شرکت های ارائه دهنده سرویس اینترنت درشونو ببنیدن اه البته یادم نبود که ما ایرانی ها بخش زیادیمون از اینترنت به عنوان چت استفاده میکنیم.

کلاس خیلی خوبه آرمان جان خیلی عالی من اگر در تهران بودم صد در صد به کلاس های شما می اومدم مخصوصا با این تبلیغی که کردی!
اما من کلاس مکس رفتم مثلا نوشین هم رفته شما هم رفتی آرچی هم رفته آیا همه یه چیز یاد گرفتیم؟به هر حال هر کلاسی به یک چیزهایی میرسه که ممکنه دیگران نرسیده باشن
کسی نمیگه ما اینجا بشینیم کتاب یادگیزی مکس بنویسیم اصلا فایده ای نداره اما گاهی یه نکات و تذکرات کوچیک باعث میشه آدم به خیلی چیزهایی که فکر نمیکرده فکر کنه نوشیتن اونا هم هیچ زحمتی نداره شاید 10 دقیقه وقت بگیره
این تکنینک هایی که شما تبلیغش رو در امضاتون کردی و به نظر من چه قدر هم جالب اومد شاید بشه یه چند تاییش رو در اینجا مطرح کرد شاید...
به هر حال هر کسی نظری داره شما اعتقاد داری فایده نداره.
دلم نمی خواد اینجا تبلیغ یه سایت دیگه رو بکنم به نظرم اصلا کار درستی نیست ولی شاید لازمه بگم و خیلی ها بتونن ازش مطلب یاد بگیرن من بخش زیادی از یادگیری که داشتم از خیلی از نرم افزارها مثل فتوشاپ مکس فلش کورل فر هند و غیره از این سایت www.majidonline.comبود که واقعا بهش مدیونم و به کسانی که لطف میکنن اونجا آموزش میزان یعنی در واقع هیچ وقت کلاسشو نرفتم.

armansaberi

عضو جدید
:surprised:داشتم فکر میکردم خوبه همه اینجوری فکر کنن دیگه باید این شرکت های ارائه دهنده سرویس اینترنت درشونو ببنیدن اه البته یادم نبود که ما ایرانی ها بخش زیادیمون از اینترنت به عنوان چت استفاده میکنیم.

کلاس خیلی خوبه آرمان جان خیلی عالی من اگر در تهران بودم صد در صد به کلاس های شما می اومدم مخصوصا با این تبلیغی که کردی!
اما من کلاس مکس رفتم مثلا نوشین هم رفته شما هم رفتی آرچی هم رفته آیا همه یه چیز یاد گرفتیم؟به هر حال هر کلاسی به یک چیزهایی میرسه که ممکنه دیگران نرسیده باشن
کسی نمیگه ما اینجا بشینیم کتاب یادگیزی مکس بنویسیم اصلا فایده ای نداره اما گاهی یه نکات و تذکرات کوچیک باعث میشه آدم به خیلی چیزهایی که فکر نمیکرده فکر کنه نوشیتن اونا هم هیچ زحمتی نداره شاید 10 دقیقه وقت بگیره
این تکنینک هایی که شما تبلیغش رو در امضاتون کردی و به نظر من چه قدر هم جالب اومد شاید بشه یه چند تاییش رو در اینجا مطرح کرد شاید...
به هر حال هر کسی نظری داره شما اعتقاد داری فایده نداره.
دلم نمی خواد اینجا تبلیغ یه سایت دیگه رو بکنم به نظرم اصلا کار درستی نیست ولی شاید لازمه بگم و خیلی ها بتونن ازش مطلب یاد بگیرن من بخش زیادی از یادگیری که داشتم از خیلی از نرم افزارها مثل فتوشاپ مکس فلش کورل فر هند و غیره از این سایت www.majidonline.comبود که واقعا بهش مدیونم و به کسانی که لطف میکنن اونجا آموزش میزان یعنی در واقع هیچ وقت کلاسشو نرفتم.
پس اگر چیزی یاد گرفتین دعوا راه نندازین و نمونه کار بذارین.
اینو وا کردم که کارهامونو ببینیم وگرنه می ذاشتم اسمشو آموزش.
ثانیا من مثل بقیه کم فروشی نمی کنم تو تدریس که شاگردام مثل شماها بازم دنبال آموزش باشن.خودشون مدرس میشن.
ثالثا من وقته تایپ ندارم اگه خواستین بیاین جزوه تدریسمو می دم بهتون.
من 5 ماه بیشتر ایران نیستم و دارم میرم خواستم به همه یاد داده باشم همه تجربیاتمو.

آخرین ویرایش: