armansaberi
عضو جدید
پیوست ها
آخرین ویرایش:
az sale 77
ziad kar kardam
tadrisam mikonam 8 sale
balaye 400 ta poroje 3d daram
bazam mizaram age bekhayn
www.armansaberi.com
bazi vaghta lazeme ke az object amade estefade koni va vaght ro talaf nakoni va be noor va material va render beresi.اگه کسی خودش کار کرده باشه تازه میفهمه چقدر کرات سخته انجام دادنش البته اگه تمام قسمتهاش رو خودت بسازی نه اینکه فقط از نمونه های آماده استفاده کنی و کنار هم بچینی![]()
آرمان جانbazi vaghta lazeme ke az object amade estefade koni va vaght ro talaf nakoni va be noor va material va render beresi.
model sazi ziad kare doshvari nist
noore dorost va materiale dorost karo ziba mikone.
man 90% mavaghe dar memari dakheli az mobleman haye amade estefade mikonam va age lazem bashe oonaro edit mikonam.
farsi neveshtan baram kheyli sakhteآرمان جان
کارات خیلی خوب و حرفه ای هستن خیلی ممنون که اینارو برای ما گذاشتی ببینیم.
تو که اینقدر خوب بلدی کاش یه چند تا از مطالب آموزشی یا آبجکت های تری دی رو اینجا میزاشتی خیلی عالی میشد.
راستی لطف کن فارسی بنویس خیلی سخته خوندنش
inaee ke shoma didin vray hastand vali az brazil mental ray va scan line ham estefade mikonam.سلام دوست عزیز..میشه بپرسم از چه موتور رندری استفاده می کنی؟ وی ری یا منتال ری؟ و کدوم را پیشنهاد می کنی؟
سلام
من می خوام نرم افزار اتو کد رو یاد بگیرم ولی هیچ کلاسی رو برای رفتن نمی تونم پیدا کنم. اگه جایی رو می شناسین لطفا بهم بگین.![]()
سلام . دوستان من یه دو سالی هست که آرمان رو میشناسم .
به جرات میگم که او بهترین سه بعدی کار ایران در بخش معماریه . اصلا شک نکنین .
سر کلاس فوق العاده درس میده . اگه نرین پیشش از دست دادین .
ممکنه دیگه نباشه اینجا ها !!!! پس امروز و فردا نکنین . همین الان زنگ بزنین پروژتون و رزرو کنین .
![]()
baba Lotf koja bood ?????
Dostan shoma bavar nakonin .
Every think that I said Just Was true Thing , Be Sure
من فكر كنم يه سري آبجكت داشته باشم ، سعي ميكنم بذارمببخشید اینجا تالار اموزش نرم افزارهای معماریه یا تبلیغ اون؟!!
اقا ارمان ممنون میشیم اگه بازم کارهاتونو بذارین و کمی اموزش هم بدین گفتین ابجکتها حجمش زیاده ولی اگه بتونین اونها رو به قسمتهای کوچکتر تقسیم کنین اپلودشم راحتتره
کارتون خيلی خوب بود فقط کمی رو نور بيشتر کار کنيد.مسجد و حسینیه نمونه کار 3D
ببخشید اینجا تالار اموزش نرم افزارهای معماریه یا تبلیغ اون؟!!
اقا ارمان ممنون میشیم اگه بازم کارهاتونو بذارین و کمی اموزش هم بدین گفتین ابجکتها حجمش زیاده ولی اگه بتونین اونها رو به قسمتهای کوچکتر تقسیم کنین اپلودشم راحتتره![]()
به نظره من اگه کسی بخواد حرفه ای مکس ياد بگيره هيچ وقت نميتونه اینجوری ياد بگيره که من بنويسم اون انجام بده پس بهتره خودتونو گول نزنيد و وقتتونم تلف نکنيد.
اگه این وقتي که تاحالا واسه گشتنو پيدا کردنه اموزش تو نت گذاشتين ميرفتين کلاس تا حالا يه مکس کاره حرفه ای شده بودين.
در مورده آبجکت هم بايد بگم من 15 گيگ آبجکت دارم که هر کی دوست داشت بياد بگيره و آپ لود کنه میتونيد بجايه اينکه 3 تا ديويدي بگيرين بشينين يک عمر دانلود کنيد .
حالا اگه يکی يه ابجکته ضروری خواست بگه بذاريم که کارش راه بيفته نه اینکه انتظار داشته باشين ...
پس اگر چیزی یاد گرفتین دعوا راه نندازین و نمونه کار بذارین.داشتم فکر میکردم خوبه همه اینجوری فکر کنن دیگه باید این شرکت های ارائه دهنده سرویس اینترنت درشونو ببنیدن اه البته یادم نبود که ما ایرانی ها بخش زیادیمون از اینترنت به عنوان چت استفاده میکنیم.
کلاس خیلی خوبه آرمان جان خیلی عالی من اگر در تهران بودم صد در صد به کلاس های شما می اومدم مخصوصا با این تبلیغی که کردی!
اما من کلاس مکس رفتم مثلا نوشین هم رفته شما هم رفتی آرچی هم رفته آیا همه یه چیز یاد گرفتیم؟به هر حال هر کلاسی به یک چیزهایی میرسه که ممکنه دیگران نرسیده باشن
کسی نمیگه ما اینجا بشینیم کتاب یادگیزی مکس بنویسیم اصلا فایده ای نداره اما گاهی یه نکات و تذکرات کوچیک باعث میشه آدم به خیلی چیزهایی که فکر نمیکرده فکر کنه نوشیتن اونا هم هیچ زحمتی نداره شاید 10 دقیقه وقت بگیره
این تکنینک هایی که شما تبلیغش رو در امضاتون کردی و به نظر من چه قدر هم جالب اومد شاید بشه یه چند تاییش رو در اینجا مطرح کرد شاید...
به هر حال هر کسی نظری داره شما اعتقاد داری فایده نداره.
دلم نمی خواد اینجا تبلیغ یه سایت دیگه رو بکنم به نظرم اصلا کار درستی نیست ولی شاید لازمه بگم و خیلی ها بتونن ازش مطلب یاد بگیرن من بخش زیادی از یادگیری که داشتم از خیلی از نرم افزارها مثل فتوشاپ مکس فلش کورل فر هند و غیره از این سایت www.majidonline.comبود که واقعا بهش مدیونم و به کسانی که لطف میکنن اونجا آموزش میزان یعنی در واقع هیچ وقت کلاسشو نرفتم.
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
G | آزمایش در منزل و نمونه گیری خون کرج | بازارچه | 0 | |
![]() |
دانلود نمونه سوالات آزمون دکتری دانشگاه آزاد سال 90 | بازارچه | 0 | |
آ | سیستم فیلتراسیون جاروبرقی صنعتی چگونه کار می کند؟ | بازارچه | 0 | |
ی | مشاوره کسب و کار دیجیتال مارکتینگ در مشهد | بازارچه | 1 | |
A | انواع کفپوش مناسب برای منزل و محل کار | بازارچه | 0 |