آقا رضا من که بی طرف معمولا نگاه میکنم به همه چی ولی الان با عرض معذرت شما کمی بی منطق دارید بحث میکنید.
مگه این تالار و اون تالار فاصله کیلومتری داره که شما دارید یک بحث بیهوده رو ادامه میدید.
بنظرم اگر شما واقعا در پی اثبات حق و حقانیت هستید لطف کنید و سر موضوع مورد بحث دلیل و مدرک بیارید.
من با دین اسلام بجز قسمت قوانین زن ستیزانه اش هیچ مشکلی ندارم ولی همین باعث نمیشه که اگر کسی برخلاف عقایدم حرفی زد محکومش کنم به صد عنوان و القاب.
چرا شما میگید که ایشون فقط با اسلام مشکل داره مگه اسلام کامل کننده و خاتم ادیان نیست؟پس حرفی نمیمونه.
راستی من تاپیکهای ایشون رو دیدم و خیلی برام جالبه که آدم با شجاعت به شبهات ذهنیش فکر کنه و بپرسه و اگر شد از این و اون تا به نتیجه برسه. نه اینکه عمری در شک و شبهه به چیزی اعتقاد داشته باشه که ممکنه عبادات عمر هفتاد ساله رو یک شبه از کف بده...
شما که از اسلام طرفداری میکنید شایسته هست که با بزرگواری و منطق برخورد کنید و بهونه رو به این تالار و اون تالار حواله نکنید.
مگه نمیخواید یک کافر به دست شما مسلمون بشه ؟
این شیوه جذب یک انسان نیست.
کدوم یک از امامان و پیامبران و یا حتی بزرگان واقعی ادیان به شیوه توهین و تحقیر و خشونت متوسل شدند؟
اتفاقا دینی که با جبر بخواهد جذب داشته باشد دین نیست دیکتاتوریست.
مگر نه اینکه دین اسلام برای هر پرسشی جوابی منطقی دارد؟
بسم الله
شما که میدونید جواب همۀ پرسشهای مهرشاد رو بدهید.
ولی با منطق
همونطور که امامان در جلسات بحث و مناظره وقتی دلیل برهان میاوردند دانشمندان به حیرت می افتادند.مگر از زندگی امام رضا نشنیدید که در بحثهایی که در مجالس دانشمندان ملحد(به قولی)بودند یک تنه با منطق و استدلال بحث میکردند؟
تازه فکر نکنم در همون مجلس هم امامان انتظار داشتند که اون دانشمندان بعد از جلسه به دین اسلام وارد بشن.
کسی که حق با اون باشه ، حق رو میگه و میره.
دیگه سعادت از آن اون شخص هست که بپذیره یا نه.