نیس تو مخه نداشتتو ب کار انداختی از من سوال پرسیدی![]()
اتفاقا انقد فسفور سوزندم سر سوالام

اسپم نکن

نیس تو مخه نداشتتو ب کار انداختی از من سوال پرسیدی![]()
چ قد الان هوا خوبهعالیه اصلن ی وضی
وقتی از دست یکی که دوسش داری خیلی عصبانی بشی چکار میکنی ؟ اگه باهام حرف بزنه اون موقع که براش حسابی قاطی میکنمکلن ناراحت میشم خیلی
نظرت راجع به بزرگ کردن بچه های بی سرپرست چیه؟حاضری در کنار بچه خودت یه بچه بی سرپرست رو بزرگ کنی؟ آره حاضرم قبول کنم اون طفلیا چه گناهی دارن که وضعشون اینطوریه
اگه تو یکی رو دوس داشته باشی و اون دوست نداشته باشه چی کار می کنی؟ بیخیالش میشم سعی میکنم فراموشش کنم
تا حال از کلاس انداختنت بیرون ؟؟؟ نه اصلا نشده خخخ من خیلی آرومم خخخ
یه نصیحت به من بکن؟ انقد زود قاطی نکن
خدا کمکت کنه آمین![]()
-یه جوک بگو! دختره میره لوازم التحریری و میگه آقا کارت پستال تو تنها عشق منی رو دارید؟… مرده میگه : بله داریم. میگه : پس ۱۲تا بدید لطفا..!!!
2-عجیب ترین چیزی که دیدی؟؟ بعضی لباس پوشیدن مردمو بعضی تاپیکای باشگاه![]()
3-تا حالا شده بخوای بری یه جای دور انقد داد بزنی تا جونت در بره؟؟ آره خیلی
4-چه سبک آهنگی و میپسندی؟ پاپ
5-آرزوهات تو چی خلاصه میشه؟ عاقبت بخیری همه سلامتیشون خوشحالیشون
6-به جندتا خواسته ت تو زندگی رسیدی؟ به چندتاییش رسیدم یکیش همین رشته ای که درس خوندم توش
7-یه جمله حکیمانه بگو به همه اعتماد داشتن خطرناك است، به هيچ كس اعتماد نداشتن خطرناكترين است.
8-یه جمله عاشقانه بگو! دوست دارم خخخخ
9-یه جمله عارفانه بگو! خدایا من اینجا دلم سخت معجزه میخواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا !!
10- هر چه میخواهد دل تنگت بگو! [FONT=arial,helvetica,sans-serif]خدایا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم در دانستن تو آرامشیست و در ندانستن من تلاطمها …[/FONT] [FONT=arial,helvetica,sans-serif]تو خود با آرامشت تلاطمم را آرام ساز …[/FONT]
من ازت گذشتماحساس سبک بالی میکنم
مگه من چیکار کردم خخخ فقط سوزوندمت
![]()
1-حدس میزنی نفر بعدی که قرار بره صندلی داغ کیه؟ فرزانه یا محمد موسوی
2-مهمترين و پر تكرارترين نصيحتي كه بابات بهت كرده چی بوده؟ موهاتو کن تو![]()
3-رشتتو دوس داری یا نه و اگر جوابت منفیه دوس داشتی چه رشته ای قبول میشدی ؟ آره دوست دارم خوبه
4-بیشترین اشتیاق رو واسه چه کاری داری؟ کم کردن به دوستام و برنامه نویسی تا حدی
5-دست خطت چطوریاست؟ بدک نیست قابل خوندنه
6-اصلا چرا دوست داری ازدواج کنی؟ کی گفته دوست دارم![]()
7-دوست داری در آینده بچت به چه چیزت افتخار کنه؟ دوس دارم باهاش بیشتر دوست باشم در واقع به رابطه دوستیمون افتخار کنه
8-مي خواي اسم بچه هاتو چي بزاري؟ بهش فکر نکردم ولی برای پسر صدار و طه دوست دارم
9-واسه کی حاضری هرکاری بکنی؟ خونوادم
10-خواسته هات معقولانه است یا احساسی؟ تلفیقی از هر دو
![]()
-يك فيل چطوري ميتونه از رو درخت بياد پائين؟ ی برگ میکنه میندازه زیر پاش سُر میخوره میاد پایین
2-چرا فيل از سربازي معاف است؟ چون کف پاش صافه :دی
3-همه حيووناي جنگل سوار ماشين بودن كه تصادف ميكنن. همشون ميميرن غير از زرافه! چرا؟ چون گردنش درازه تو ماشین نبوده حتما
4--چهار تا فيلو يه زرافه با هم مسابقه دو ميزارن. تو مسابقه زرافه يه از نفر دوم جلو ميزنه چندوم ميشه؟ دوم میشه
5-اولين بز ديابتي تاريخ است چي بود ؟ بزبزه قندیخخخ
6-كدوم يك از جمله هاي زير درسته؟ سفيده ي تخم مرغ زرد است.يا سفيده ي تخم مرغ زرد هست. جمله اول خخخخ
7-فرض كنيد راننده يك اتوبوس برقي هستيد. در ايستگاه اول ۶ نفر وارد اتوبوس مي شوند ، در ايستگاه دوم ۳ نفر بيرون مي روند و پنج نفر وارد مي شوند . راننده چند سال دارد ؟ همسن خودمه
8-من ساعت 8 شب به رختخواب رفتم و ساعتم را كوك كردم كه 9 صبح زنگ بزند وقتي با صداي زنگ ساعت از خواب بيدار شدم چند ساعت خوابيده بودم ی ساعت چون ساعت شب و روز حالیش نمیشه خخخ
9-اگر تنها يك كبريت داشته باشيد و وارد يك اتاق سرد و تاريك شويد كه در آن يك بخاري نفتي يك چراغ نفتي و يك شمع باشد اول كداميك را روشن ميكنيد؟ شمعو
10-مزرعه داري 17 گوسفند زنده داشت تمام گوسفند هايش به جز 9 تا مردند چند گوسفند زنده برايش باقي مانده است؟ 9 تا
11-اون چيه كه هم انسان دارد، هم تخم مرغ و هم جاده؟ شانه
12-گر 2 سيب از 3 سيب بردارين چند سيب داريد؟ 2 تا
13-اگر سر پرگار گيج برود چه مشه؟ بیضی میکشه
14-اگر از نفر آخر سبقت بگیرید، جایگاه شما…؟ آخر
15-پدر مریم پنج تا دختر داره:
نانا،
نِنِ،
نینی،
نُنُ،
اسم دختر پنجم چیه؟ مریم
اینارو گذشتم سرت گرم بشه،انگیزه دیگه ای ندارممرسی که بفکرمی
سَـــــــــــــــــــــــ ــــــلام نرگسی((سارا)میدونم دوس داری) سلام نرگسی خخخ باز توهم زدی خخخ
![]()
1-ضرب المثل مورد علاقه ات؟دلیل؟ هرکی خربزه میخوره پای لرزشم میشینه خخخخ
2-حال و اوضاع کودک درون چجوره ؟ خوابیده خخخخ
3-هنوز هم برنامه کودک میبینی ؟ آره بعضی وقتا
4-این روزها مشغله ذهنیت چیه ؟؟؟ پیدا کردن کار
5-زیبا ترین کلمه دنیا؟ مادر
6-تا حالا به اشتباهات خودت خندیدی؟ آره خیلی
7-چرا اکثر مردم فضولن ولی از فضولی دیگران مینالن ؟؟؟ ... چون کار خودشون رو بد نمیدونن فقط کار بقیه رو بد میدونن خخخ
8-اگه بخوای از صفات خوبم ٫ یکی رو واسه خودت برداری ٫ چیو بر میداری ؟؟؟(چه خودمو تحویل گرفتم) گشتم صفت خوب پیدا نشد
![]()
9-کی غیر قابل تحملی؟ولی اعصابم خورده
10-ضایع بازی رو چطور جمع می کنی؟ مثل آب ریخته شدس نمیشه جمعش کرد
مشغول باشچشم خخخ
احساساتتو برای همه بیان کنخیلی خوشحالم خخخخ
narges banoo گفت:1-ده نفرو انتخاب کن در مورد هر کدومشون 1 جمله بوگو؟! همون ده نفر چند تا پست قبل رو برای این سوال حساب کن![]()
2-چی باعث می شه احساس سبکبالی و آرامش داشته باشی؟ قرآن خوندن
3-تا حالا شده یه کاری انجام بدی که وقتی بهش فکر میکنی احساس خجالت بیش از حد بکنی؟ آره متاسفانه
4-اگه یه روز دوستت با یکی دعوا کنه و تو بدونی حق با دوستت نیست ٫ طرفداریه دوستت رو میکنی یا طرف مقابلو ؟؟؟ اول حرفای جفتشون رو گوش میدم بعد طرف حق رو میگیرم حتی اگه به ضرر دوستم باشه
5-اگه یکی تو رو سر کار بذاره ، چه کارش میکنی ؟؟؟ کارش نمیکنم ولی خیلی عصبانی میشم
6-اولین چیزی که صبح به یادت میاد ٫ چیه ؟؟؟ کارایی که قراره انجام بدم خخخ
7-از بچگی عاشق چی بودی که الان کمتر ازش خوشت میاد؟ تلویزیون خخ
8-تا حالا شده دل كسي رو بشكنيد وبلا فاصله پشيمون بشيد ؟ آره بلافاصلم عذرخواهی میکنم
9-اگه یه روز از خواب پاشی ببینی دیگه نمی تونی راه بری چکار می کنی؟ اولش خیلی گریه میکنم بعد باید کنار بیام دیگه چاره ای نیست
10-نظرت راجع به این دنیای مجازی که توش بیشتر وقتمون رو می گذرونیم چیه؟؟ علاوه بر بدی هایی که داره مثل وابستگی ی چیزای خوبی هم داره مثل بعضی دوستای خوب
میدونم خیلی دوسم داری![]()
سارای عزیز امیدوارم همیشه موفق باشی تو تمام عرصه های زندگیت،شاد باشی و سلامت
توکلت بخدا باشه،هیچوقت نا امید نشو
فدات![]()
1 - نظرت راجع به بازی امروز استقلال چی بود ؟؟ بازی رو ندیدم فقط وقتی تی وی رو روشن کردم دیدم 4 تا گول خوردیم بعد حالم گرفته شد خاموشش کردم
2 - وقتی 2-0 عقب افتادیم ، اگه مربی استقلال بودی چه راهکاری رو برای تغییر نتیجه در پیش میگرفتی؟؟ وقتی مربی تیم بزرگی هستی نباید از باخت بترسی، حداقل تیمی که خوب بازی کنه همه تحسینش میکنن، هجومی تر میکنم تیمو ( اینو داداشم گفت خخخ )
3 - تو خیابون شده یکی بهت تیکه بندازه و با وجود اینکه برات خوشایند نبوده اما خندت بگیره؟؟ آره حرفی زدن بهم ولی نشده جلوشون بخندم
4 - برای اینها شکلک بذار
امالیا
الناز69![]()
جولی![]()
جهان پهلوان![]()
محمد موسوی![]()
غریبه![]()
عقرب خاتون![]()
فرزانه![]()
آبیس اوشن![]()
تسنیم![]()
محسن24![]()
سانی جون![]()
محمد ساوه![]()
نرگس بانو![]()
مهنا360![]()
فاطی24![]()
در مورد سعید پلیمر شکلک نذار چشم خخخ
سلام خوشحالم ک امدم :دی سلام خوش اومدی
خو جواب بده چشم
از خودت بگو یکم گفتنی ها رو گفتم دیگه چی بگم سوال کی نپرس دیگه آرومم ولی زودعصبانی میشم دلم نیمخاد کسی ازم ناراحت بشه
از دوستات بگو..ترجیحا از اخلاقیات بده دوستای ک اینجا باهاشون اشنا شدی؟ دوستام همه خوبن هر کی ی اخلاق خاصی داره دیگه
ازشون بدی دیدی؟؟ آره از بعضیاشون متاسفانه
تاحالا شده از کسی ک بدی ندیدی دلخور بشی؟ آره نمونش خودت
بازم از خودت بگو فعلا :دی![]()
چرا راننده ها زیر بارون دلشون برای خانوم ها فقط میسوزه برو از خودشون بپرس خوبولی چون ضعیف ترن زود سرما میخورن واسه اونه خخخ
چرا استادا به دخترا بهتر نمره میدن؟ کی گفته چرا من ندیدم از این چیزا خخخ چون اگه استاد به دخترها نمره نده استادو کچل می کنن
چرا بارون میاد ترافیک میشه؟؟ چون همه به فکر خودشونن میخان زود برن خونه هاشون
چرا تو خونه 40 متری ال سی دی 52 اینچ میذارن؟؟ حتما میگن بعدن ی خونه بزرگتر میخریم لازم میشه .. آینده نگرن خخخ
چرا به هرکی ک مسن تره راحت تر و بهتر اعتماد میکنن؟؟ چون فکر میکنن بی خطرن بعدم چون که دو در بازی هاشو تو جوونی انجام دادن
چرا ملت از در ک میخوان رد بشن تعارف میکنن ولی سر تقاطع بهم رحم نمیکنن:| سوال خوبیه واقعا چرا؟![]()
این چراهای تو تمومی نداره
چرا تو اتوبان به ماشین جلویی میرسن چراغ میدن؟؟ احتمالا طرف آشناشونه می خوان بش سلام بدن
چرا بعضیا ک میرن لباس بخرن بقیه مغازه ها رو هم نگاه میکنن؟ شاید ی چیزی دیدن و پسند کردن و خریدن
چرا بعضیا قبل ازدواج دنبال پول طرفن نه اخلاقش؟ کی گفته من قبول ندارم
چرا بعد ازدواج دنبال اخلاق طرف مقابلن نه پولش:| چون طبق سوال قبل طرف پولدار بوده باهاش ازدواج کردن خیالشون از پول راحت شده الان دنبال اخلاقن
چرا وقتی باطری کنترل تموم میشه دکمه هارو محکم تر فشار میدن؟؟ نه ما میکوبیمش زمین جواب میده
چرا مرد ها روز زن طلا و ادکلن فقط کادو میخرن؟؟ چون اگه غیر این باشه زنه کبابش میکنه
چرا فیلم زیاد میبینن و کتاب کم میخونن؟؟ چون تنبلن از ی ورم فیلم تصویریه حوصلشون سر نمیره![]()
چرا باجناق ها از هم خوششون نمیاد؟؟ من با هر باجناقی برخورد داشتم خوششون میومده از همولی فکر کنم بخاطر زناشونه
چرا زن ها بچه برادرشونو از بچه خواهرشون بیشتر دوس دارن؟؟ باید هواشونو داشته باشن تا بعدن کمتر فوش بشنون
چرا پدر دخترا تو خاستگاری از همه کمتر حرف میزنن؟؟ ناراحتن دیگه دختر دست گلشون میخاد شوهر کنه
چرا مجلس ختم بعد از ظهرا ساعت 4 برگزار میشه؟؟ اینو نمیدونم والا
چرا پشت سر یک نفر صحبت میکنن اصلا فکر نمیکنن این غیبته؟ چون اون لحظه گرم حرف زدن هستن اصلا تو این عالم نیستن
چرا زن ها تو هر مهمونی نمیتونن لباس تکراری بپوشن؟ بخاطر چشم و هم چشمی خخخ
چرا وقتی شکلات تعارف مکنن بیشتر از یکی برداری زشته؟؟ چون فکر میکنن بی کلاسی میشه خخخ ولی من یکی از شکلات نمیگذرم خخخ
تسنیم برو جلو من حمایتت میکنم![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
نظرسنجی صندلی داغ کلوپ آبیدلان 11 | سرگرمی های ورزشی | 179 | |
![]() |
نظرسنجی صندلی داغ کلوپ آبیدلان4 | سرگرمی های ورزشی | 142 | |
![]() |
نظرسنجی صندلی داغ کلوپ ابیدلان 1 | سرگرمی های ورزشی | 423 | |
G | صندلی داغ کلوپ آبیدلان 9 ( رضا داوودی) | سرگرمی های ورزشی | 122 | |
![]() |
صندلی داغ کلوپ ابیدلان 8 | سرگرمی های ورزشی | 212 |