نظرت در مورد آدمايي كه خودشون نميتونن تصميم بگيرن چيه؟

khanom-mohandes

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
در حقيقت تصميم گرفتن...؟!:eek:
من كاملا با اين مخالفم..!
اين جور افراد اينقدر ضعيف هستند كه از همون اول توانايي بيان حرفشون رو نداشتن...
بنابراين پدر و مادرشون شروع مي كنن براشون تصميم گرفتن..!
تا اينكه همينطوري مي آن جلو.!
تا وقتي كه فكر مي كنن كه بايد خودشون ديگه تصميم بگيرن..!اما مي بينن كه نخير كم آوردن و جور بوزه اين كارو ندارن و دارن گند مي زنن....بنابراين شروع مي كنن آويزون اين و اون شدن كه براشون تصميم گرفتن..!
هنوزم سر حرفت هستي دوسته من.!؟:redface:

كاملا با اين نظرت موافقم جاي هيچ بحثي توش نيست:w17:

• Like
واکنش ها: icy

Mehdi.A

عضو جدید
ای روزگار...........
خدا به داد کسی برسه که تو یک همچین محیطی دچار یک مشکل جدی بشه!!!
البته نیازی به کمک کسی نیست (فکر کنم اینجوری بهتره، یعنی چاره ای جز این نیست)، ولی ایکاش آدم را با مشکلش راحت می گذاشتند تا فارق از این تحقیرها، شاید شاید شاید... بتونه حداقل با این مشکلش به زندگی ادامه بده و دست کم یک مشکل دیگه به مشکلاتش اضافه نشود.
دوستان احیانا فکر می کنید دارید چه کار می کنید؟ این مشکل را تحلیل می کنید؟ راه حلی براش پیدا می کنید؟ به مبتلایان به این مشکل نمره می دهید؟ این روزها افراد جامعه دارن یاد می گیرن که حتی با افراد معتاد هم می بایست درست رفتار شود. دوستان شان انسانی فرد فرد ما محترم تر از آن است که به راحتی زیر پا له شود. نگاه کنید کجا قدم می گذارید (لطفا).

khanom-mohandes

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
ای روزگار...........
خدا به داد کسی برسه که تو یک همچین محیطی دچار یک مشکل جدی بشه!!!
البته نیازی به کمک کسی نیست (فکر کنم اینجوری بهتره، یعنی چاره ای جز این نیست)، ولی ایکاش آدم را با مشکلش راحت می گذاشتند تا فارق از این تحقیرها، شاید شاید شاید... بتونه حداقل با این مشکلش به زندگی ادامه بده و دست کم یک مشکل دیگه به مشکلاتش اضافه نشود.
دوستان احیانا فکر می کنید دارید چه کار می کنید؟ این مشکل را تحلیل می کنید؟ راه حلی براش پیدا می کنید؟ به مبتلایان به این مشکل نمره می دهید؟ این روزها افراد جامعه دارن یاد می گیرن که حتی با افراد معتاد هم می بایست درست رفتار شود. دوستان شان انسانی فرد فرد ما محترم تر از آن است که به راحتی زیر پا له شود. نگاه کنید کجا قدم می گذارید (لطفا).

ببينيد دوست من اينجا نقد و بررسي و تحليل شخصيت همچين افراديه اشتباه نشه

كسي قصد توهين به هيچ شخصيتي رو نداره اصلا موضوع تاپيك در مورد افراديه كه

توانايي تصميم گيري در امور شخصي خودشونو ندارن گاهي با تحليل چنين

موضوعي بعضي افراد به خودشون اومده و قصد در اصلاح خودشون پيدا ميكنن.

خيلي دوست دارم نظر همرو در اين خصوص بدونم :gol:

Mehdi.A

عضو جدید
من جدا معذرت می خواهم.
به نظرم از همه مطالب این 13 صفحه برداشت اشتباهی داشتم. به عنوان مثال:
من اینجور ادمها را برا ی هیچ کاری به رسمیت نمیشناسم ومعمولا با این جور ادمها کاری ندارم: آگرین
به نظر من اينجور آدما به هيچ جا نميرسن.: khanom-mohandes
...

...گاهي با تحليل چنين
موضوعي بعضي افراد به خودشون اومده و قصد در اصلاح خودشون پيدا ميكنن...
بله... احتمالش زیاده!!!

khanom-mohandes

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
من جدا معذرت می خواهم.
به نظرم از همه مطالب این 13 صفحه برداشت اشتباهی داشتم. به عنوان مثال:
من اینجور ادمها را برا ی هیچ کاری به رسمیت نمیشناسم ومعمولا با این جور ادمها کاری ندارم: آگرین
به نظر من اينجور آدما به هيچ جا نميرسن.: khanom-mohandes
...

بله... احتمالش زیاده!!!

خوب شما ببينيد دوست من ايني كه گفتيد الان اگه دقت كرده باشيد ما خودمونم از ايشون

پرسيديم كه منظورتو واضح تر بگو. حتما ايشون هم براي حرفهاشون دليل خاصي دارن كه

شنيدنيه پس بهتره همينجا اين بحث رو تمومش كنيم دوست من چون خود ايشون نيستن كه

واضح تر دليل گفته هاشونو بيان كنن قبول داريد؟

پس كل تاپيك رو با نظر محترم يك شخص با هم يكي نكنيد.

En-mechanic

عضو جدید
کاربر ممتاز
بنظر من کسی که اعتماد به نفس نداره نمیتونه در زندگیش تصمیم گیری کنه

Mehdi.A

عضو جدید

من یک پیشنهادی دارم (که شاید سنت بدی نباشه).
چطوره در یک چنین تاپیکهای طولانی، هر چند وقت یک نفر بحث را جمع و جور کرده و یک خلاصه ای از بحث(و در صورت امکان نتیجه گیری) را در تاپیک قرار دهد.
حالا این که یک پیشنهاد بود.
می شه شما بفرمایید که در جریان این بحث به چه نتایجی رسیدید؟

xphoenix

عضو جدید
حرصمو در میارن!!!!!!:w13:دلم میخواد بزنمشون!!!!:surprised:مثلا این مارال هست تو مرگ تدریجی یک رویا...دلم میخواد خفش کنم!!!خلاصه اصلا ازشون خوشم نمیاد ...

این جور ادما تو زندگیشونم هیچ وقت نمیتونن تصمیم بگیرن...یه جمله هست که میگه:

ادم ها مردد(اینجا بی اراده)همیشه میذارن که دیگران براشون تصمیم بگیرن دیگران هم همیشه اول به منافع خودشون فکر میکنند!

در نتیج اصلا خوب نیست که ادم اینطوری باشه!

comudf

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
من می گم این جور آدما را نمی شه یه جور دید باید شرایط و طرز تفکرشونو ببینیم شاید حق با اونا باشه ( البته بعضی هاشووناااااااااااااااااا)

kittleboy_87

عضو جدید
به این ساده گیام نیست
نباید به این راحتی در موردشون حرف زد،باید ریشه یابی شه،ببینیم مشکل کجاست،دلیلشون چیه،شاید در ذهن خودش دلیلی داره که هنوز بهش ثابت نشده که اشتباهه و در راه غلطی داره قدم برمیداره.
مثلا،یک نمونه: مادر همه چیز ماست،صحیح>> پس آیا حق داره در زندگی شخصیمون(پس از ازدواج) نظر خودش رو بگه بدون توجه به نظر ما و اصرار داشته باشه در رفتارش وقتی میبینه که ما بزرگ شدیم؟!
بهتر بود تاپیک رو اینطور میکردین که چه راه حلهایی واسه اینطور افراد وجود داره؟بهتر نبود؟

khanom-mohandes

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
به این ساده گیام نیست
نباید به این راحتی در موردشون حرف زد،باید ریشه یابی شه،ببینیم مشکل کجاست،دلیلشون چیه،شاید در ذهن خودش دلیلی داره که هنوز بهش ثابت نشده که اشتباهه و در راه غلطی داره قدم برمیداره.
مثلا،یک نمونه: مادر همه چیز ماست،صحیح>> پس آیا حق داره در زندگی شخصیمون(پس از ازدواج) نظر خودش رو بگه بدون توجه به نظر ما و اصرار داشته باشه در رفتارش وقتی میبینه که ما بزرگ شدیم؟!
بهتر بود تاپیک رو اینطور میکردین که چه راه حلهایی واسه اینطور افراد وجود داره؟بهتر نبود؟

ممنونم از نظرات به جا و منطقيتون اما بعضيا با اين جمله موافق نيستن يعني به

اينجور آدما حق ميدن واسه همين من سئوال رو جامع و كلي تر پرسيدم كه نظرات

همه رو جويا باشيم .

armhta

عضو جدید
تنها مشکلشون اینه که اعتماد به نفسشون کمه :D
که با یه خورده اموزش از راه دور و نزدیک حله;)