نظرتون چیه؟؟؟؟

نظرتون چیه؟؟؟؟

• حجاب مخصوص خانم ها است و الانم به خوبی خانما رعایت میکنن

رای: 0 0.0%
  • حجاب مخصوص آقایون است و الان آقایون رعایت نمیکنن

رای: 0 0.0%

• مجموع رای دهندگان
    40

R3iHan3H

عضو جدید
کاربر ممتاز
سند؟
منبع؟
کو؟
هان؟
بی فرهنگ
دروغگو
خجالت نمیکشی؟
همیشه همینی
عادت داری بدون منبع حرف بزنی

emi.zx2010

عضو جدید
کاربر ممتاز
ببخشید اگه از لحاظ ادبیاتی جملاتم اشتباهه چون الان ساعت 2و نیمه و من با 2 تا چوب کبریت چشامو واکردم

لفطا نظرتون رو بگید..........
(شکلک خودم با چشمان بسته)

*Essi*

اخراجی موقت

ش.د

عضو جدید
سلام
هفته پیش از من تعهد گرفتن،خودم که باورم نمیشد.هنوزم نمیشه.فقط واسه اینکه شب بود و 2تا دختر بودیم.جالب اینجاس که به خودشون گفتن اون 2تا نیستن. حالا بنویسید.من اینقد شوکه شده بودم که اطلاعات شخصیمم یادم رفته بود/ واقعا متاسف شدم

Viniz

اخراجی موقت
حجاب چیزی کاملا دروغ هستش و ملت ایران در این چند دهه یوغ ستمگری رو به سر و صورت جوانانشون زندند به اسم عفت و عصمت

در دین اسلام (اسلام واقعی) هم هیچ حجابی وجود نداره

اعراب جاهلی زن و دختر رو میزدند و شکنجه میکردند و مجبور میکردند که اونها همه ی بدن و سرشونو بپوشانند

و محمد (ص) هم برای همینکه ریشه ی جهل را بخشکاند به پیامبری رسید (بماند که اعراب غیر از این موضوع جهل های فراوان دیگری هم داشتند)

حتی روایت هایی هست که حضرت محمد فرموده اند دامنی که زن میپوشه بهتره بیش از دو وجب نباشه و با همون هم میتونه در همه جای جامعه حضور داشته باشه

اما اینکه الان اکثرا فکر میکنند حجاب دستور دینی اسلامه به این دلیل که افرادی مثل عمربن خطاب(لعنت بر او) و سعد ابن ابی وقاص (لعنت بر او) و بیشتر شخصیت های اهل سنت:)hate:) هنوز در همون جهل عربیشون مانده بودند و دختران و زنانشونو مجبور به حجاب میکردند اما خود پیامبر و امامان مخالف بودند با اونها ....

امیدوارم که روزی ملت ایران هم از جهل و نادانی و حماقت بیرون بیایند :razz:

""elahe""

عضو جدید
کاربر ممتاز
حجاب چیزی کاملا دروغ هستش و ملت ایران در این چند دهه یوغ ستمگری رو به سر و صورت جوانانشون زندند به اسم عفت و عصمت

اعراب جاهلی زن و دختر رو میزدند و شکنجه میکردند و مجبور میکردند که اونها همه ی بدن و سرشونو بپوشانند

و محمد (ص) هم برای همینکه ریشه ی جهل را بخشکاند به پیامبری رسید (بماند که اعراب غیر از این موضوع جهل های فراوان دیگری هم داشتند)

حتی روایت هایی هست که حضرت محمد فرموده اند دامنی که زن میپوشه بهتره بیش از دو وجب نباشه و با همون هم میتونه در همه جای جامعه حضور داشته باشه

اما اینکه الان اکثرا فکر میکنند حجاب دستور دینی اسلامه به این دلیل که افرادی مثل عمربن خطاب و سعد ابن ابی وقاص و بیشتر شخصیت های اهل سنت:)hate:) هنوز در همون جهل عربیشون مانده بودند و دختران و زنانشونو مجبور به حجاب میکردند اما خود پیامبر و امامان مخالف بودند با اونها ....

oooooo
az koja ??
manba harfat chie?

nayyeri1982

عضو جدید

اما اینکه الان اکثرا فکر میکنند حجاب دستور دینی اسلامه به این دلیل که افرادی مثل عمربن خطاب(لعنت بر او) و سعد ابن ابی وقاص (لعنت بر او) و بیشتر شخصیت های اهل سنت:)hate:) هنوز در همون جهل عربیشون مانده بودند و دختران و زنانشونو مجبور به حجاب میکردند اما خود پیامبر و امامان مخالف بودند با اونها ....

درست ميگين .
حجاب به درون و عقايد بستگي داره . ولي اينو هم يادتون باشه كسي كه مدعيه حجب و حيا داره از درون ، بر پوشش بيرون و ظاهرش هم ناخودآگاه تاثير مي ذاره.
اگه نذاره يا اشتباه مي كنه يا دروغ مي گه
شاد باشين و موفق

pari ko0cho0lo0

عضو جدید
نظرتون چیه؟؟؟؟
بدون شرح

بستگی داره در چه حد در مورد حجاب آگاهی داشته باشی که این تاپیکو زدی.
از اونجایی که خدا تو قرآن به هر دو جنس تذکر داده پس هر دو باید حجاب داشته باشن
اما اول به آقایون در مورد حجاب چشم تذکر داده شده و بعد به خانم ها در مورد پوشش و بعد بالعکس.
اما الان 50%ی شده

pari ko0cho0lo0

عضو جدید

چرا چرت و پرت میگی؟
منبع حرفات کجاست؟
کدوم روایته که میگه با یه دامن کوتاه من برم یونی؟
واقعا که متاسفم برات با این فرهنگت

nayyeri1982

عضو جدید
ح

و محمد (ص) هم برای همینکه ریشه ی جهل را بخشکاند به پیامبری رسید

اين صحبت شما صحيح نيست... اتفاقا تا قبل از زمانيكه آيه حجاب نازل بشه زنان عرب در پوشاندن سرو و سينه خود مختار بوده اند...
اگر برين شان نزول آيه اي كه براي حجاب نازل شد رو بخونين متوجه مي شين

در مورد اينكه حد حجاب تا كجاست و نوع لباس و پوشش مثلا تا زانوست يا زير يا بالاي زانو و از اين بحثها ....خب موارد جزئي در قرآن صراحتا نمي اد . .شما كه اينقدر بر اهل سنت لعنت مي فرستين و بدشون رو مي گين، مگه نمي دونين توي كتب تاريخي، پوشش حضرت زهرا چطور بيان شده ؟ اگه بخوايم با اون ديد ببينيم كه شرايط بر خانمها سختر تر هم خواهد شد.....

آخرین ویرایش:

nayyeri1982

عضو جدید

دوستان تا به حال دقت کرده اید که یکی از مواردی که سبب آزار و اذیت زنان بوسیله مردان بدکار است بدحجابی است؟ شاید بعضی از دوستان بگویند چطور ممکن است؟ اصلا بی حجابی چه ربطی به آزار و اذیت زنان دارد ؟
به نظر من جوانان هرزه با دیدن سر و وضع نامناسب زنان، آنان را دنبال کرده و آزار می دهند، چه بسیار زنان و دختران جوانی که، از برخورد افراد نا اهل که بر سر راه آن ها می نشینند و با مزاح و سخنان ناروا آن ها را آزار می دهند و مزاحم آنان می شوند، متنفر هستند و این جوانان هرزه را مانع آزادی و فعالیت های خویش می دانند، در موارد زیادی دختران مورد آزار جنسی مردان نااهل قرار می گیرند که ضرر و زیانش یک عمر گریبان گیر آن ها است .آیا به نظر شما اگر بانوان ما حجاب کاملی داشته باشند باز هم به این شدت مورد تهدید قرار می گرفتند؟
از آن جا که پیامبر صلی الله علیه و آله و خانواده او الگوی زنان مسلمان می باشند، آیه قران خطاب به پیامبر صلی الله علیه و آله می فرماید:یاایها النبی قل لازواجک و بناتک و نساءالمومنین یدنین علیهن من جلابیهن ذلک ادنی ان یعرفن فلا یوذین و کان الله غفورا رحیما .{1}(ای پیامبر به همسران و دخترانت و زنان مومنان بگو خویشتن را با چادر فرو پوشند که این کار برای این که آن ها شناخته شوند تا از تعرض و جسارت آزار نکشند برای آنان بسیار بهتر است و خدا آمرزنده و مهربان است.)در شان نزول این آیه آمده است:
هنگام شب موقعی که زنان برای نماز مغرب و عشاء به مسجد می رفتند، بعضی از جوانان هرزه بر سر راه آنان می نشستند و با مزاح و سخنان ناروا آن ها را آزار می دادند و مزاحم آن ها می شدند، آیه فوق نازل شد و به زنان دستور داد که حجاب خود را به طور کامل رعایت کنند

براي شما دوست عزيزم كه مي دانم دنبال حقيقتي اين لينك رو هم ميذارم... تفسير همان سوره است و ذكر شان نزولش ....
http://zaeim.parsiblog.com/Posts/247
موفق باشي دوست خوب!

Viniz

اخراجی موقت
چرا چرت و پرت میگی؟
منبع حرفات کجاست؟
کدوم روایته که میگه با یه دامن کوتاه من برم یونی؟

کلاس چندمی کوچولو؟
دیگه حداقل دین و زندگی که پاس کردی؟
چند بار قران خوندی؟

از کودکی به شما تعصب مذهبی و دروغ خورانده اند و حاظر نستید این تعصب های مسخره را به دور بیندازید :hate:
آن کس که نداند و نداند که نداند در جهل مرکب ابد الدهر بماند ;)

چرا چرت و پرت میگی؟
متشکرم از شعورت دوست عزیز.... :smile:
تو در خانواده ای (یا بهتر بگویم ، در کشوری ... در جامعه ای ...) بزرگ شده ای که آنها مذهبی متعصب بوده اند و به تو یاد داده اند هر کسی با تو مخالف بود به او فحش و ناسزا بده ....

pari ko0cho0lo0

عضو جدید
از کودکی به شما تعصب مذهبی و دروغ خورانده اند و حاظر نستید این تعصب های مسخره را به دور بیندازید :hate:
آن کس که نداند و نداند که نداند در جهل مرکب ابد الدهر بماند ;)

متشکرم از شعورت دوست عزیز.... :smile:
تو در خانواده ای (یا بهتر بگویم ، در کشوری ... در جامعه ای ...) بزرگ شده ای که آنها مذهبی متعصب بوده اند و به تو یاد داده اند هر کسی با تو مخالف بود به او فحش و ناسزا بده ....

بهتره چشاتو باز کنی
حداقل من واسه حرفام مدرک دارم و بی پایه و اساس حرف نمی زنم
موفق باشی

Viniz

اخراجی موقت

دوستان تا به حال دقت کرده اید که یکی از مواردی که سبب آزار و اذیت زنان بوسیله مردان بدکار است بدحجابی است؟ شاید بعضی از دوستان بگویند چطور ممکن است؟ اصلا بی حجابی چه ربطی به آزار و اذیت زنان دارد ؟
به نظر من جوانان هرزه با دیدن سر و وضع نامناسب زنان، آنان را دنبال کرده و آزار می دهند، چه بسیار زنان و دختران جوانی که، از برخورد افراد نا اهل که بر سر راه آن ها می نشینند و با مزاح و سخنان ناروا آن ها را آزار می دهند و مزاحم آنان می شوند، متنفر هستند و این جوانان هرزه را مانع آزادی و فعالیت های خویش می دانند، در موارد زیادی دختران مورد آزار جنسی مردان نااهل قرار می گیرند که ضرر و زیانش یک عمر گریبان گیر آن ها است .آیا به نظر شما اگر بانوان ما حجاب کاملی داشته باشند باز هم به این شدت مورد تهدید قرار می گرفتند؟
از آن جا که پیامبر صلی الله علیه و آله و خانواده او الگوی زنان مسلمان می باشند، آیه قران خطاب به پیامبر صلی الله علیه و آله می فرماید:یاایها النبی قل لازواجک و بناتک و نساءالمومنین یدنین علیهن من جلابیهن ذلک ادنی ان یعرفن فلا یوذین و کان الله غفورا رحیما .{1}(ای پیامبر به همسران و دخترانت و زنان مومنان بگو خویشتن را با چادر فرو پوشند که این کار برای این که آن ها شناخته شوند تا از تعرض و جسارت آزار نکشند برای آنان بسیار بهتر است و خدا آمرزنده و مهربان است.)در شان نزول این آیه آمده است:
هنگام شب موقعی که زنان برای نماز مغرب و عشاء به مسجد می رفتند، بعضی از جوانان هرزه بر سر راه آنان می نشستند و با مزاح و سخنان ناروا آن ها را آزار می دادند و مزاحم آن ها می شدند، آیه فوق نازل شد و به زنان دستور داد که حجاب خود را به طور کامل رعایت کنند

براي شما دوست عزيزم كه مي دانم دنبال حقيقتي اين لينك رو هم ميذارم... تفسير همان سوره است و ذكر شان نزولش ....
http://zaeim.parsiblog.com/Posts/247
موفق باشي دوست خوب!

متاسفانه آخوند ها و افرادی که حجاب را اجباری میدانند با همین نوع حرف ها و استدلال ها (مغالطه و سفسطه نه استدلال) حرف خودشونو توجیح میکنند ...
و باز هم متاسفانه برخی حرف اونها رو قبول میکنند ....

khordad64

عضو جدید
:eek: :confused: :surprised: :surprised:

در قرآن هیچ اشاره ای به حجاب نشده :smile:

کفایت میکنه؟

حجاب چشم
قُلْ لِلْمُؤْمِنِینَ یَغُضُّوا مِنْ أَبْصارِهِمْ (نور؛30) ای رسول ما به مردان مؤمن بگو تا چشم‎ها را از نگاه ناروا بپوشند.

قُلْ لِلْمُؤْمِناتِ یَغْضُضْنَ مِنْ أَبْصارِهِنَّ(نور؛31) ای رسول به زنان مؤمن بگو تا چشم‎ها را از نگاه ناروا بپوشند.
حجاب در گفتار

نوع دیگر حجاب و پوشش قرآنی، حجاب گفتاری زنان در مقابل نامحرم است:
فَلا تَخْضَعْنَ بِالْقَوْلِ فَیَطْمَعَ الَّذِی فِی قَلْبِهِ مَرَضٌ(احزاب؛32) پس زنهار نازک و نرم با مردان سخن نگویید؛ مبادا آن که دلش بیمار (هوا و هوس) است به طمع افتد.
حجاب رفتاری

نوع دیگر حجاب و پوشش قرآنی، حجاب رفتاری زنان در مقابل نامحرم است. به زنان دستور داده شده است به گونه‎ای راه نروند که با نشان دادن زینت‎های خود باعث جلب توجه نامحرم شوند
وَ لا یَضْرِبْنَ بِأَرْجُلِهِنَّ لِیُعْلَمَ ما یُخْفِینَ مِنْ زِینَتِهِنَّ(نور؛31) و آن طور پای به زمین نزنند که خلخال و زیور پنهان پاهایشان معلوم شود.
حجاب زنان سالمند

قرآن مجید به شکل ظریفی به این تأثیر و تأثّر اشاره فرموده است. نخست به زنان سالمند اجازه می‎دهد که بدون قصد تبرّج و خودنمایی، لباس‎های رویی خود، مثل چادر را در مقابل نامحرم بردارند، ولی در نهایت می‎گوید: اگر عفت بورزند، یعنی حتی لباس‎هایی مثل چادر را نیز بر ندارند، بهتر است.

وَ الْقَواعِدُ مِنَ النِّساءِ اللاَّتِی لا یَرْجُونَ نِکاحاً فَلَیْسَ عَلَیْهِنَّ جُناحٌ أَنْ یَضَعْنَ ثِیابَهُنَّ غَیْرَ مُتَبَرِّجاتٍ بِزِینَةٍ وَ أَنْ یَسْتَعْفِفْنَ خَیْرٌ لَهُنَّ وَ اللَّهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌ.(نور؛60)

Viniz

اخراجی موقت
بهتره چشاتو باز کنی
حداقل من واسه حرفام مدرک دارم و بی پایه و اساس حرف نمی زنم
موفق باشی

به نظر شما در کشورهایی مثل ایران و عربستان چرا آمار تجاوز جنسی از کشورهای اروپایی و آمریکایی (بلاد کفر:D) و .... بیشتره ؟

Viniz

اخراجی موقت
قُلْ لِلْمُؤْمِنِینَ یَغُضُّوا مِنْ أَبْصارِهِمْ (نور؛30) ای رسول ما به مردان مؤمن بگو تا چشم‎ها را از نگاه ناروا بپوشند.

قُلْ لِلْمُؤْمِناتِ یَغْضُضْنَ مِنْ أَبْصارِهِنَّ(نور؛31) ای رسول به زنان مؤمن بگو تا چشم‎ها را از نگاه ناروا بپوشند.

من که از این دو آیه، حجاب اجباری :)hate:) را استنباط نمیکنم .....

این ها یعنی نگاه هوس ناک و شهوتناک(آخوندی:D) نکنید .... (چیزیکه نه تنها در اسلام که در اخلاقیات و انسانیت هم هست .....)

khordad64

عضو جدید
من که از این دو آیه، حجاب اجباری :)hate:) را استنباط نمیکنم .....

این ها یعنی نگاه هوس ناک و شهوتناک(آخوندی:D) نکنید .... (چیزیکه نه تنها در اسلام که در اخلاقیات و انسانیت هم هست .....)

کسی شما رو مجبور نکرده دوست عزیز.قرآن و آیات خدا هیچ وقت بنده هارو به کاری مجبور نکرده .خدا به بنده هااش قوه تعقل و انتخاب داده.تو قرآنش سفارشهاش رو هم کرده.اما در نهایت انتخاب رو گذاشته با سطح شعور آدمی.
من نه ادعایی دارم نه اعتراضی.حجاب رو دوست دارم و در حدی که بتونم رعایت میکنم.اما ببخشید جایی که ی مطلب رو خونده باشم و علنی منکرش بشید نمیتونم ساکت باشم.
این آیه ها در جواب اون پستتون بود ک گفتید قرآن حرفی در مورد حجاب نزده.