نظرتون در مورد کتاب "تولدی دیگر"

salimipour

عضو جدید
کاربر ممتاز
کسانی که کتاب " تولدی دیگر" را خوندن نظرشون در مورد این کتاب بدن!!!!!!!!!
اگر کسی هم این کتاب داره توی همین تایپک بزارش
;);););)
من فقط در موردش شنیدم ولی تا حالا نخوندم اگر کسی خونده بگه در چه موضوعی:smile:

spow

اخراجی موقت
این لینک دانلود تولدی دیگر اثر ماندگار فروغ فرخزاد

دانلود

اما اگه کتاب شفارو میگی باید منتظر بمونی چون لینکشو ندارم

spow

اخراجی موقت
لینک دانلودت خرابه
در ضمن من منظوریم کتاب فروغ فرخزاد نبوددددددددددد;)

:wallbash:

لینک دان درسته عزیز
اونم تو سایتهای فیلی موجوده میتونید مراجعه کرده ودانلودش کنید
مگه فروغ چشه؟:surprised:

A.R-KH-A

عضو جدید
کاربر ممتاز
تولدی دیگر... دکتر شجاع الدین شفا...
من بخشهایی رو ازش چندین سال پیش خوندم...(خیلی کم) ... از این سبک خوشم نمیاد...دیگه از خوندن این چیزا حوصلم سر میره...
ولی کتاب "خیام و آن دروغ دلاویز" نوشته ی آقای هوشنگ معین زاده رو بهتون توصیه میکنم..
هر چند کتابهای دیگه اش (اون دوتا دیگه ای که من خوندم) به پای این کتاب نمیرسه ولی یه دید جالب بهتون میده...

spow

اخراجی موقت
من بخشهایی رو ازش چندین سال پیش خوندم...(خیلی کم) ... از این سبک خوشم نمیاد...دیگه از خوندن این چیزا حوصلم سر میره...
ولی کتاب "خیام و آن دروغ دلاویز" نوشته ی آقای هوشنگ معین زاده رو بهتون توصیه میکنم..
هر چند کتابهای دیگه اش (اون دوتا دیگه ای که من خوندم) به پای این کتاب نمیرسه ولی یه دید جالب بهتون میده...

هوشنگ معین زاده هم نثر وفکرش عالیه
خوندمش خیلی جالبه
همش تو فارسی بوک هستن
شاد باشید
روز خوش:gol:

salimipour

عضو جدید
کاربر ممتاز
اگر پی دی اف اشو داری ممون میشم برام بفرستی
هم کتاب شفا و هم کتاب معین زاده:gol::gol::gol::gol:

A.R-KH-A

عضو جدید
کاربر ممتاز
اگر پی دی اف اشو داری ممون میشم برام بفرستی
هم کتاب شفا و هم کتاب معین زاده:gol::gol::gol::gol:
بفرما داداش..
البته قبلش بهت بگم این کتابها ضد دین هستند..(گفتم بگم یوخ نگی نگفتیو ما اغفال شدیم..-خنده-)
کتاب "خیام و آن دروغ دلاویز"
بشر همواره گرفتار این نگرانی بوده است که بعد از مردن به کجا می رود و فردای مرگش به چه سرنوشتی دچار خواهد شد!؟ بزرگان بسیاری – حتی پیغمبران – پاسخ هایی به این سؤالات داده اند، اما هیچکدام نتوانسته اند این نگرانی دلهره آمیز را از دل انسان بیرون کنند. نویسنده این کتاب، در یک قصه تخیلی با طرح مجدد این بحث فلسفی – تاریخی و با یاری گرفتن از افکار متفکر نامدار ایرانی، حکیم «عمر خیام نیشابوری» به این پرسش ها پاسخ می دهد. خواندن این کتاب را به کسانی که می خواهند بدانند، در آخرت چه خبر است، بهشت چگونه جایی است و آنهایی که در آنجا هستند چه می کنند، چه می گویند و روزگارشان چگونه می گذرد، توصیه می کنیم.
دانلود
==
کتاب "تولدی دیگر"
تولدی دیگر، ایران کهن، در هزاره ای نو
سیری در واقعیت های مذهبی بر اساس بررسی های سیصد تن از اندیشمندان و پژوهشگران شرق و غرب، از زکریای رازی، ابن سینا، راوندی، خیام تا آقاخان کرمانی، کسروی، هدایت، دشتی و از نیوتون، ولتر، کانت، هگل، شوپنهار تا نیچه، فروید، برتراند راسل، انیشتاین.
دانلود