سلام
دو تا سوال:
1) اوبونتو رو با vmware رو ویندوز 7 نصب کردم. 3 گیگ از فضای هارد رو به اوبونتو اختصاص دادم (فکر کنم کمه). نصب شده ولی فقط ترمینال رو نشون میده و خبری از محیط گرافیکی نیست. چرا؟ فضاش کم بوده؟
2) اگر بخوام اوبونتو رو همینجوری یعنی بدون ماشین مجازی رو کامپیوترم نصب کنم و ویندوز هم سر جاش باشه، باید تو درایوی غیر از درایو ویندوز نصبش کنم یا تو درایو ویندوزم میشه؟
ممنون
سلام...
برای نصب اوبونتو باید حداقل 10 گیگ هارد بهش اختصاص بدید..البته همه اش هم استفاده نمیشه ولی خوب احتیاج داره... علت اومدن ترمینال هم برای اینه که رم بهش کم اختصاص دادید..
اوبونتو رو میشه کنار ویندوز نصب کرد...خیلی ساده هم نصب میشه...یه برنامه داخل سی دی داره اسمش یادم نیست..ولی فایل اجرایی ویندوزی هستش... اون رو که اجرا کنید خودش بقیه ی کارها رو انجام میده...ولی بهتون پیشنهاد نمی کنم... چند تا دلیل هم دارم...
اول اینکه اگه فایلی روش ذخیره کنید و حواستون نباشه و ویندوز خراب بشه و یا پارتیشن بپره دیگه به هیچی دسترسی ندارید...
دوم اینکه از لینوکس هیچی نمی فهمید...
سوم اینکه اگه می خوای لینوکس رو یاد بگیرید به نسخه های مراجعه کنید که یکم شما رو با خودشون درگیر کنند..مثلا اگه به محیط گرافیکی رو بیشتر میپسندید ولی دوست دارید که لینوکس رو یاد بگیرید خوب برید سوزی نصب کنید...
اگه کلا می خواید لینوکس رو بدونید و باهاش حسابی در گیر بشید برید و فدورا رو دانلود و نصب کنید...
ولی اگه کلا حوصله ی درگیری با لینوکس رو ندارید و به صرف کلاس کاری می خواید لینوکس نصب کنید..نسخه زیاد هست... اوبونتو...مینت... مندرایور.... و غیره... رویه پایداری اوبونتو هم زیاد حساب باز نکنید... آدم هایی رو دیدم که رویه اوبونتو اطلاعات داشتند ولی دیگه نتونستند بهش دسترسی داشته باشند...
بازم تصمیم گیری با خودتون هستش...
اصلا تصمیم بگیرید که می خواید چکار کنید...
ولی برای مشکلتون... وی ام ویر استفاده نکنید..به جاش از ویرچوال باکس استفاده کنید... راحت تر از وی ام ویر هستش... و از همه مهمتر اینکه سبکتر هستش و حجم رمی رو الکی اشغال نمی کنه...
باتشکر...