نصب اوبونتو

z92

عضو جدید
سلام

دو تا سوال:
1) اوبونتو رو با vmware رو ویندوز 7 نصب کردم. 3 گیگ از فضای هارد رو به اوبونتو اختصاص دادم (فکر کنم کمه). نصب شده ولی فقط ترمینال رو نشون میده و خبری از محیط گرافیکی نیست. چرا؟ فضاش کم بوده؟

2) اگر بخوام اوبونتو رو همینجوری یعنی بدون ماشین مجازی رو کامپیوترم نصب کنم و ویندوز هم سر جاش باشه، باید تو درایوی غیر از درایو ویندوز نصبش کنم یا تو درایو ویندوزم میشه؟

ممنون

emreh

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام

دو تا سوال:
1) اوبونتو رو با vmware رو ویندوز 7 نصب کردم. 3 گیگ از فضای هارد رو به اوبونتو اختصاص دادم (فکر کنم کمه). نصب شده ولی فقط ترمینال رو نشون میده و خبری از محیط گرافیکی نیست. چرا؟ فضاش کم بوده؟

2) اگر بخوام اوبونتو رو همینجوری یعنی بدون ماشین مجازی رو کامپیوترم نصب کنم و ویندوز هم سر جاش باشه، باید تو درایوی غیر از درایو ویندوز نصبش کنم یا تو درایو ویندوزم میشه؟

ممنون

سلام...
برای نصب اوبونتو باید حداقل 10 گیگ هارد بهش اختصاص بدید..البته همه اش هم استفاده نمیشه ولی خوب احتیاج داره... علت اومدن ترمینال هم برای اینه که رم بهش کم اختصاص دادید..
اوبونتو رو میشه کنار ویندوز نصب کرد...خیلی ساده هم نصب میشه...یه برنامه داخل سی دی داره اسمش یادم نیست..ولی فایل اجرایی ویندوزی هستش... اون رو که اجرا کنید خودش بقیه ی کارها رو انجام میده...ولی بهتون پیشنهاد نمی کنم... چند تا دلیل هم دارم...
اول اینکه اگه فایلی روش ذخیره کنید و حواستون نباشه و ویندوز خراب بشه و یا پارتیشن بپره دیگه به هیچی دسترسی ندارید...
دوم اینکه از لینوکس هیچی نمی فهمید...
سوم اینکه اگه می خوای لینوکس رو یاد بگیرید به نسخه های مراجعه کنید که یکم شما رو با خودشون درگیر کنند..مثلا اگه به محیط گرافیکی رو بیشتر میپسندید ولی دوست دارید که لینوکس رو یاد بگیرید خوب برید سوزی نصب کنید...
اگه کلا می خواید لینوکس رو بدونید و باهاش حسابی در گیر بشید برید و فدورا رو دانلود و نصب کنید...
ولی اگه کلا حوصله ی درگیری با لینوکس رو ندارید و به صرف کلاس کاری می خواید لینوکس نصب کنید..نسخه زیاد هست... اوبونتو...مینت... مندرایور.... و غیره... رویه پایداری اوبونتو هم زیاد حساب باز نکنید... آدم هایی رو دیدم که رویه اوبونتو اطلاعات داشتند ولی دیگه نتونستند بهش دسترسی داشته باشند...
بازم تصمیم گیری با خودتون هستش...
اصلا تصمیم بگیرید که می خواید چکار کنید...
ولی برای مشکلتون... وی ام ویر استفاده نکنید..به جاش از ویرچوال باکس استفاده کنید... راحت تر از وی ام ویر هستش... و از همه مهمتر اینکه سبکتر هستش و حجم رمی رو الکی اشغال نمی کنه...
باتشکر...

• Like
واکنش ها: z92

z92

عضو جدید
خیلی ممنون از شما
چقدر باید بهش رم بدم تا مشکل حل بشه؟ (برای دفعه بعد)

در مورد سوال دومم: آره یه نفر دیگه هم تو این فروم بهم فدورا رو پیشنهاد کرد و از اوبونتو بد گفت. ولی میخوام خودم اوبونتو رو هم دیده باشم و باهاش کار کرده باشم. بعدش میتونم برم سراغ توزیع های دیگه.
حالا اوبونتو یا هر توزیع دیگه، باید تو درایو ویندوز نصب بشه یا غیر ویندوز؟ چون درایو c من خیلی کم خالی داره، میخوام ببینم باید برای اون یه فکری بکنم یا اصلا باید تو درایو دیگه ای نصب بشه؟

emreh

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
خیلی ممنون از شما
چقدر باید بهش رم بدم تا مشکل حل بشه؟ (برای دفعه بعد)

در مورد سوال دومم: آره یه نفر دیگه هم تو این فروم بهم فدورا رو پیشنهاد کرد و از اوبونتو بد گفت. ولی میخوام خودم اوبونتو رو هم دیده باشم و باهاش کار کرده باشم. بعدش میتونم برم سراغ توزیع های دیگه.
حالا اوبونتو یا هر توزیع دیگه، باید تو درایو ویندوز نصب بشه یا غیر ویندوز؟ چون درایو c من خیلی کم خالی داره، میخوام ببینم باید برای اون یه فکری بکنم یا اصلا باید تو درایو دیگه ای نصب بشه؟

سلام...
کلا پیشنهاد می کنم که یه درایور از سیستمتون رو خالی کنید و از سیستم حذفش کنید ... پاکش کنید... و بدون فرمت بذاریدش...
بعد اگه خواستید میتقیم رویه سیستم نصب کنید می تونید رویه اون پارتیشن نصب کنید...
در مورد رم...توصیه می کنم که حداقل ۱ گیگ رم براش بذارید... یه هارد به میزان ۱۰ گیگ به بالا براش بذارید...
بازم اگه مشکلی داشتید بگید...
باتشکر...

• Like
واکنش ها: z92

prp-e

متخصص سیستم های Apple
کاربر ممتاز
اگر میخواید واقعا بفهمید لینوکس چیه ، این رو امتحان کنید :

http://gentoo.org

نصبش از طریق Bash صورت میگیره و نصف بیشتر سیستم عامل توسط خودتون روی هارد کامپایل میشه! چیزایی داره که کاربران فدورا و اوبونتو به عمر نمیبینن :D

برای اوبونتو هم ، 15 گیگابایت پارتیشن جدا کنید. هرچه بیشتر هم بهتر.

پارتیشن بندی اتوماتیک هم انجام میشه. ولی میتونید دستی هم پارتیشن بندیش کنید.
در ضمن این جبیری که در امضای من هست هم بر مبنای اوبونتو ساخته شده و مخصوص تازه کاران ه :)

emreh

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اگر میخواید واقعا بفهمید لینوکس چیه ، این رو امتحان کنید :

http://gentoo.org

نصبش از طریق Bash صورت میگیره و نصف بیشتر سیستم عامل توسط خودتون روی هارد کامپایل میشه! چیزایی داره که کاربران فدورا و اوبونتو به عمر نمیبینن :D

برای اوبونتو هم ، 15 گیگابایت پارتیشن جدا کنید. هرچه بیشتر هم بهتر.

پارتیشن بندی اتوماتیک هم انجام میشه. ولی میتونید دستی هم پارتیشن بندیش کنید.
در ضمن این جبیری که در امضای من هست هم بر مبنای اوبونتو ساخته شده و مخصوص تازه کاران ه :)

سلام...

:eek:

یکم بیشتر به سطح کاربر توجه بنمایید...
اصولا کاربران می خوان که توزیعی که انتخاب می کنند بعدا و در دراز مدت بشه از صفر به 100 توش رسید...
اوبونتو که از صفر به 50 میرسی و وقتی که به 50 رسیدی فکر می کنی رسیدی به 100... توزیع شما هم که......
ولی به نطر بنده...فدورا یه توزیع هستش که اولا مهندس های شرکت ردهت روش کار می کنند...دوما دارای باگ های کم هستش...سوما توش واقعا میشه از صفر یه 100 رسید... هرچند که برای کارهای سروری میشه از سنت او اس و اگه تحریم نبودیم از خود سیستم عامل ردهت استفاده کرد...
باتشکر...

prp-e

متخصص سیستم های Apple
کاربر ممتاز
سلام...

:eek:

یکم بیشتر به سطح کاربر توجه بنمایید...
اصولا کاربران می خوان که توزیعی که انتخاب می کنند بعدا و در دراز مدت بشه از صفر به 100 توش رسید...
اوبونتو که از صفر به 50 میرسی و وقتی که به 50 رسیدی فکر می کنی رسیدی به 100... توزیع شما هم که......
ولی به نطر بنده...فدورا یه توزیع هستش که اولا مهندس های شرکت ردهت روش کار می کنند...دوما دارای باگ های کم هستش...سوما توش واقعا میشه از صفر یه 100 رسید... هرچند که برای کارهای سروری میشه از سنت او اس و اگه تحریم نبودیم از خود سیستم عامل ردهت استفاده کرد...
باتشکر...

اصولا شما کتاب LPIC-101 انتشارات O'reily رو خوندید؟

مهم ترین نکته کتاب:
مهم نیست چه توزیعی زیر دستتون باشه ، مهم اینه که بتونید خودتون رو باهاش تطبیق بدید.

emreh

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اصولا شما کتاب LPIC-101 انتشارات O'reily رو خوندید؟

مهم ترین نکته کتاب:
مهم نیست چه توزیعی زیر دستتون باشه ، مهم اینه که بتونید خودتون رو باهاش تطبیق بدید.

سلام...
بله بر منکرش لعنت...ولی خاطر نشان می کنم که بنده گفتم برای کار بیشتر اوبونتو نمی تونه جواب گو باشه...اوبونتو فقط یه توزیع برای زیادی صفر کیلومترها هستش...
اینجا که همه رشته شون کامپیوتر هستش..در نتیجه فکر نکنم صفر باشند...شما بهتر بود قبل از نقل و قول یه دور مطالبم رو می خوندی... من گفتم اوبونتو زیاد خوب نیست..سطح کاربر رو از صفر به 50 می رسونه...همین...
درضمن...تا جایی که من خوندم کتاب های ال پی آی منبع خوبی برای یاد گیری نیستند... چون هیچ استانداردی رو توش نمیشه دید...درسته که شرکت های زیادی ازش حمایت کردند...ولی حتی میشه مدرک اصلیش رو خرید...مدرک معتبر از خود شرکت مادر... هرچند که تویه ایران مسئول یکی از دفاتر ال پی آی مدرک خودش رو خریده بود... پس زیاد روش حساب نکنید..
باتشکر...