نرم افزار partition magic

mohandes m

عضو جدید
سلام دوستان.
من تا حالا با نرم افزار پارتيشن مجيك كار نكردم مي خواستم اگه ممكنه يكي درمورد كار اين نرم افزار ونحوه استفاده از اون منو راهنمايي كنه.
ممنون:D

Amirhosein_Malek

عضو جدید
سلام دوستان.
من تا حالا با نرم افزار پارتيشن مجيك كار نكردم مي خواستم اگه ممكنه يكي درمورد كار اين نرم افزار ونحوه استفاده از اون منو راهنمايي كنه.
ممنون:D

سلام بخش های زیادی داره کدام قسمت بیشتر به کارتون می آید؟

کمی سوال را بسته تر کنید مرسی

mohandes m

عضو جدید
سلام بخش های زیادی داره کدام قسمت بیشتر به کارتون می آید؟

کمی سوال را بسته تر کنید مرسی

سلام اميرحسين عزيز
من اصلا اين نرم افزار و كار نكردم فقط شنيدم كه براي تغيير پارتيشن هارد ازش استفاده مي كنند. اگر لطف كني به صورت تيتر هم كه شده كارايي اونو بنويسي ممنونت مي شم.
مرسي

Amirhosein_Malek

عضو جدید
سلام
به صورت تیتر وار براتون بنویسم میشه:

1- ایجاد پارتیشن
2- تغییر اندازه پارتیشن های فعال
3-تبدیل 2 پارتیشن فعال به یک پارتیشن بدونه دست خوردن داده ها آن
4-تغییر نام درایور ها مثلا D تبدیل شه به Z
5-گزارش کامل از هارد و دیسک انتخابی , مثلا وضعیت بد سکتور هارد و فضای خالی, فضای پور
5-تبدیل FAT به NTFS
فرمت کردن - تغییر لیبل درایو - مخفی کردن داریور - و......

کلا به نظر من بهترین و قدرتمند ترین نرم افزار برای پارتیشن بندی و کارهای وابسته به هارد است که برای شرکت norton است.:gol:

mohandes m

عضو جدید
سلام
به صورت تیتر وار براتون بنویسم میشه:

1- ایجاد پارتیشن
2- تغییر اندازه پارتیشن های فعال
3-تبدیل 2 پارتیشن فعال به یک پارتیشن بدونه دست خوردن داده ها آن
4-تغییر نام درایور ها مثلا D تبدیل شه به Z
5-گزارش کامل از هارد و دیسک انتخابی , مثلا وضعیت بد سکتور هارد و فضای خالی, فضای پور
5-تبدیل FAT به NTFS
فرمت کردن - تغییر لیبل درایو - مخفی کردن داریور - و......

کلا به نظر من بهترین و قدرتمند ترین نرم افزار برای پارتیشن بندی و کارهای وابسته به هارد است که برای شرکت norton است.:gol:

به نظر شما مي شه با استفاده از helpخودش كاراشو تمرين كنم و ياد بگيرم يا بايد از كتاب كمك بگيرم ؟ اگر كتاب خوبي در اين زمينه سراغ داريد ممنون مي شم بهم معرفي كنيد.

X_shadow

عضو جدید
به نظر شما مي شه با استفاده از helpخودش كاراشو تمرين كنم و ياد بگيرم يا بايد از كتاب كمك بگيرم ؟ اگر كتاب خوبي در اين زمينه سراغ داريد ممنون مي شم بهم معرفي كنيد.
با سلام خدمت دوست عزیز،
اینجا چند لینک واسه دیدن و دانلود واست میذارم.امیدوارم کمکت کنه.سوال دیگه داشتی بپرس.

مقاله آموزشی 1

دانلود مقاله آموزشی

دانلود فایل تصویری آموزشی

آخرین ویرایش: