نرم افزار PACS

mohamadhoseinzare

عضو جدید
در مورد این دستگاه هر فردی اطلاعات داره لطف کنه بگذاره تا بقیه دوستان بهره ببرند.
اگر اسم انگلیسی انرا هم ذکر کنین ممنون میشم.
اگر کسی مطلبی گذاشت بقیه دوستان به همین مطلب بسنده نکنند و باز هم مطلبی دارین بیان کنین.
با تشکر.

hassan_niazy

مدیر بازنشسته
همونطور که خودتون هم گفتید pacs دستگاه نیسن و یک نرم افزاره . و مخفف picture archiving and commonication system می باشد .
در قسمت نرم افزارهای مهندسی پزشکی یک نرم افزار نمونه رایگان pacsبرای دانلود قرارداده شده است .
در مورد مطلب هم باید بگم pacsبرای خودش دنیایی دارد در چه حد اطلاعات نیاز دارید . بگید تا بهتون معرفی کنم

mohamadhoseinzare

عضو جدید
همونطور که خودتون هم گفتید pacs دستگاه نیسن و یک نرم افزاره . و مخفف picture archiving and commonication system می باشد .
در قسمت نرم افزارهای مهندسی پزشکی یک نرم افزار نمونه رایگان pacsبرای دانلود قرارداده شده است .
در مورد مطلب هم باید بگم pacsبرای خودش دنیایی دارد در چه حد اطلاعات نیاز دارید . بگید تا بهتون معرفی کنم
بله اشتباه شد به جای دستگاه باید می گفتم نرم افزار .

کجا استفاده میشه؟ و توضیحاتی که برامون بدرد می خوره بگین

hassan_niazy

مدیر بازنشسته
بله اشتباه شد به جای دستگاه باید می گفتم نرم افزار .

کجا استفاده میشه؟ و توضیحاتی که برامون بدرد می خوره بگین
این نرم افزار همونطور که از اسمش بر می یاد برای نگهداری و انتقال تصاویر پزشکی که می تونه به صورت عکس ، فیلم و . . . باشه به کار می رود . شاید اولین سوالی که برای شما پیش بیاید این باشه که چه نیازی است به این نرم افزار ؟
خوب جواب بسیار ساده است . همونطور که می دونید استفاده از فناوری های دیجیتال در تصویر برداری پزشکی رو به افزایش است و مسلما هر تولید کننده ای از یک سری تکنولوژی های خاص برای دیجیتال نمودن تصاویر و ذخیره اونها استفاده می کند . مشکل از اونجایی شروع شد که با پیشرفت تکنولوژی بحث تبادل اطلاعات پزشکی از طریق زیر ساختهای شبکه ای مطرح شد و مسلما شبکه نمودن تجهیزات با استانداردهای مختلف و استفاده از اطلاعات اونها امکان پذیر نمی باشد . به همین دلیل دست اندر کاران با ایجاد استانداردهایی در زمینه فرمت ذخیره سازی تصاویر پزشکی ( dicom ) ، مدیریت اسناد پزشکی (HL7 ) و آرشیو و ارسال تصاویر پزشکی (PACS ) زیر بنای ورود سالم به دنیای IT را ایجاد نمودند
برنامه هایی که به نام PACS در بازار موجود هستند به کاربران این امکان را می دهند تا تصاویر گرفته شده از طریق دستگاههای مختلفی که به شبکه وصل هستند و این استاندارد را پشتیبانی می کنند را از طریق شبکه های مختل ببینند و همچنین از طریق این شبکه ها به آرشیوهایی که در بیمارستانها به همین منظور ایجاد شده دستیابی داشته باشند .
همچنین این نرم افزار ها قادر به نمایش تصاویر ذخیره شده بر روی انواع دستگاهها ی ذخیره اطلاعات نیز هستند .