نرم افزار: تحلیل قطعه جنس پلاستیکی در انسیس و اباکوس امکان پذیر ه یا نه

majjiid

عضو جدید
سلام
می خواستم بدونم با نرم افزار انسیس یا اباکوس میشه قطعه با جنس پلاستیک را تحلیل کرد یا باید با نرم افزار های دیگه مثل مولد فلو اینکار را انجام داد اگه نرم افزاری دیگه واسه اینکار سراغ دارید بگیید خیلی ممنون

sheitunak

عضو جدید
سلام
می خواستم بدونم با نرم افزار انسیس یا اباکوس میشه قطعه با جنس پلاستیک را تحلیل کرد یا باید با نرم افزار های دیگه مثل مولد فلو اینکار را انجام داد اگه نرم افزاری دیگه واسه اینکار سراغ دارید بگیید خیلی ممنون

سلام
میشه
باید تو تعریف متریال، مشخصه های مواد پلاستیک رو وارد کنید
موفق باشید

ali13601981

عضو جدید
با سلام من موضوع تحقیقم سطح تماس لاستیک خودرو با زمین به ازایفشارهای مختلف باد چرخ می باشد بعد از مدلسازی قسمتهایی از سطح لاستیک که تحت تنش یاکرنش زیاد قرار میگرند همان سطح تماس می باشد چطور میتوانم مساحت این سطح رو بدستبیاورم ( یا به عبارتی مساحت قسمتهای رنگی معین) ممنون میشم جوابمو بدین با تشکر

ali_fath

عضو جدید
با سلام من موضوع تحقیقم سطح تماس لاستیک خودرو با زمین به ازایفشارهای مختلف باد چرخ می باشد بعد از مدلسازی قسمتهایی از سطح لاستیک که تحت تنش یاکرنش زیاد قرار میگرند همان سطح تماس می باشد چطور میتوانم مساحت این سطح رو بدستبیاورم ( یا به عبارتی مساحت قسمتهای رنگی معین) ممنون میشم جوابمو بدین با تشکر
پبرو تحقیق مشابهی که در همین زمینه داشتم سراغ مهندسین واحد تخقیقات شرکت لاستیک بارز رفتم، اونا به من گفتن یه دستگاه 300 400 میلیونی دارن که بعد از قرار دادن لاستیک روس سطح دستگاه، اونوقت دستگاه سطح تماس لاستیک رو به اونا میده و اونا میتونن از اونجا به بعد با دقت بیشتری کار آنالیز نرم افزاری رو پیش ببرن، داشتن سطح تماس برای کنترل صدای لاستیک، سطح چسبندگی و اصطکاک بکار میره.

بالا