نرم­افزار سامان رشته 88 همراه با ويژه‌نامه انتخاب رشته منتشر شد و از طريق باجه‌هاي روزنامه فروشي قابل تهيه است

mary83

عضو جدید
این ویژه نامه شامل مطالب زیر است :
سخنی با داوطلبان،كارنامه نتايج علمي (اوليه)، ملاك­هاي انتخاب دانشگاه، مقاطع تحصیلی در دانشگاهها و موسسات آموزش عالی، انتخاب رشته و اهميت آن، اهمیت و ضرورت توجه به زمینه‌های شغلی رشته‌های دانشگاهی، گزينش بومي، سهميه بندي، محاسبه نمره خام (به درصد)‌، نمره تراز و نمره كل، چگونگي تخصيص ظرفيت هر يك از رشته‌هاي تحصيلي دانشگاهها و موسسات آموزش عالي به داوطلبان سهميه‌هاي مختلف، روشهای گزینش دانشجو و دورههای تحصیلی در آزمون سراسری، از انتخاب‌های ديگران چگونه استفاده کنيم،مراحل انتخاب رشته اينترنتي).
نرم­افزار سامان رشته يكي از مهمترين ابزارهاي چندرسانه­اي است كه به داوطلبان در زمينة انتخاب رشته كمك مي­كند. اين نرم­افزار امكانات متعددي را در دسترس كاربر قرار مي­دهد
اين نرم­افزار شامل 14 بخش مي­باشد. شامل اطلاعاتی در زمینه:
معرفي رشته‌ها در پنج گروه آزمايشي ( علوم رياضي:64 رشته، علوم تجربي:54 رشته، علوم انساني:35 رشته، هنر:25 رشته، زبان:9 رشته و رشته هاي مشترك با 28 رشته)، بازار كار و توانايي‌هاي لازم براي ادامه تحصيل در اين رشته، معرفي دروس پايه و اختصاصي رشته‌ها، معرفي معرفي 869 دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالي (به تفكيك دولتي معرفي 90 دانشگاه ، غير دولتي و غير انتفاعي معرفي 263 موسسات، پيام نور معرفي 464 دانشگاه، علوم پزشكي: معرفي42دانشگاه و آموزشكده‌هاي فني و حرفه‌اي معرفي 10 مركز) و معرفي كلي استان­ها و شهرهايي را که اين دانشگاه­ها قرار دارند معرفي مي­کند که از جمله ميزان جمعيت آن شهر و راههاي ارتباطي آن با شهرهاي ديگر است .و نكات فني انتخاب رشته، توضيح در خصوص انواع سهميه­بندي­ها، گزينش بومي، شکست ظرفيت يا تخصيص ظرفيت و نمره کل­سازي، معرفي­ سازمان سنجش و چارت تشكيلات، آيين­نامه آموزشي، آزمون سراسري 87 در آينه آمار، از انتخاب ديگران چگونه استفاده كنيم، كارنامه داوطلب، دفترچه انتخاب رشته، فرم نظر سنجي، معرفي محصولات سازمان از ديگر مزاياي اين نرم­افزار انتخاب رشته است.

روابط عمومي سازمان سنجش آموزش كشور

در ضمن یک تعداد از رشته ها که پارسال 80% بومی بوده الان 60 بومی هست و اینکه ظرفیت ها هم زیاد شده

mary83

عضو جدید
وي با اشاره به امكان انتخاب100 رشته محل توسط مجازين به انتخاب رشته، خاطر نشان كرد: داوطلبان بايد توجه داشته باشند در صورتي كه در دو يا سه گروه آزمايشي در كنكور شركت كرده و مجاز شده‌اند، تنها يك فرم انتخاب رشته با حق انتخاب100 كد رشته محل در اختيار دارند.
وي با بيان اينكه روز يكشنبه 11 مرداد ماه راهنماي انتخاب رشته مجازي سازمان سنجش فعال مي‌شود، گفت: اين نرم‌افزار حداكثر تا 250 كد رشته محل را بر اساس اولويت قبولي به داوطلبين پيشنهاد مي‌كند.

mitra*

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
سلام
از اطلاعاتتون ممنون اگه نرم افزار رو گیر اوردین لطفا" برای دانلد هم بذارین اخه هر چی گشتم نتونستم پیدا کنم تو سایت سازمانم که نیست نمیدونم چی کار کنم اگه میشه لطفا" کمکم کنید.
merci

mary83

عضو جدید
سلام
از اطلاعاتتون ممنون اگه نرم افزار رو گیر اوردین لطفا" برای دانلد هم بذارین اخه هر چی گشتم نتونستم پیدا کنم تو سایت سازمانم که نیست نمیدونم چی کار کنم اگه میشه لطفا" کمکم کنید.
merci
دانلود نمی شه کرد همون طور که توضیح داده
نرم­افزار سامان رشته 88 همراه با ويژه‌نامه انتخاب رشته منتشر شد و از طريق باجه‌هاي روزنامه فروشي قابل تهيه است

mary83

عضو جدید
سلام
merci
دانلود نمی شه کرد همون طور که توضیح داده

گفتن فردا فعال می شه باید فرا به سایت سر بزنین ببینی این انتخاب رشته مجازی چطوریاس ;)

بالا