نخستين زمزمه تحريف قرآن از حنجره چه كسى برخاست ؟

HHassanzadeh

عضو جدید

براى سست كردن بنيان محكم قرآن هم طرح كم و زياد شدن قرآن را ريختند و عمر در آخرين روزهاى زندگانيش در پايان خطبه اى كه در مدينه خواند در حالى كه دستهايش را بر هم زد گفت :

اياكم ان تهلكوا عن اية الرجم ان يقول قائل لانجد حدين فى كتاب الله فقد رجم رسول الله (ص ) و رجنا، والذى نفسى بيده ، لولا ان يقول الناس : زاد عمر!الخطاب فى كتاب الله تعالى لكتبتها فانا قد قرن اها.(1)

و از عايشه روايت شده :

آنهاقالت : كان فيما انزل من القرآن عشر رضعات معلومات يحر من ثم نسخ خمس معلومات فتوفى رسول الله و هو فيما يقرا من القرآن

و صدها نمونه ديگر كه آوردن آنها از حوصله اين متن بيرون است و باعث شد كه عده اى كوركورانه با همين ريسمان محكم الهى خود را به چاه تطبيق افكندند.با اين همه طرفداران آنها چون فخررازى (2) و ديگران قول تحريف قرآن را به شيعيان نسبت مى دهند و حال آن كه تمام دانشمندان بنام شيعه منكر چنين عقيده اى مى باشند و لغزش فكرى چند تن معدود را نمى شود به حساب يك مذهب آورد.
تفسير مفاتيح الغيب 19: 1280، المسالة الرابعه .

mehdix622

عضو جدید
کاربر ممتاز

براى سست كردن بنيان محكم قرآن هم طرح كم و زياد شدن قرآن را ريختند و عمر در آخرين روزهاى زندگانيش در پايان خطبه اى كه در مدينه خواند در حالى كه دستهايش را بر هم زد گفت :

اياكم ان تهلكوا عن اية الرجم ان يقول قائل لانجد حدين فى كتاب الله فقد رجم رسول الله (ص ) و رجنا، والذى نفسى بيده ، لولا ان يقول الناس : زاد عمر!الخطاب فى كتاب الله تعالى لكتبتها فانا قد قرن اها.(1)

و از عايشه روايت شده :

آنهاقالت : كان فيما انزل من القرآن عشر رضعات معلومات يحر من ثم نسخ خمس معلومات فتوفى رسول الله و هو فيما يقرا من القرآن

و صدها نمونه ديگر كه آوردن آنها از حوصله اين متن بيرون است و باعث شد كه عده اى كوركورانه با همين ريسمان محكم الهى خود را به چاه تطبيق افكندند.با اين همه طرفداران آنها چون فخررازى (2) و ديگران قول تحريف قرآن را به شيعيان نسبت مى دهند و حال آن كه تمام دانشمندان بنام شيعه منكر چنين عقيده اى مى باشند و لغزش فكرى چند تن معدود را نمى شود به حساب يك مذهب آورد.
تفسير مفاتيح الغيب 19: 1280، المسالة الرابعه .

دوستان شرمنده ام اما یک مطلب : حضرت خدیجه چند سال زن پیامبر بوده؟؟از 25 سالگی پیامبر تا وفات خود حصرت خدیجه .. چند حدسث نقل کرده از پیغمبر؟؟؟ فقط چند ده تا
عایشه چند وقت زن پیامبر بوده ؟؟؟ فقط نه ماه به سال هم نرسید.چند حدسث از پیامبر نقل کرده؟؟؟15000 حدیث
بله پانزده هزار حدیث از پیامبر توسط عایشه که اهل سنت بهش میگن ام المومنین
یکی از احادیث نقل شده توسط عایشه: روزی پیامبر در اواخر عمر بیمار بوده و سفیه شده بود ودر کوچه ادرار می فرمود من دستش را گرفتم آوردم خانه و از دید مردم دور کردم و آنجا او مرا دعا کرد

ای مردم کجای این حدیث شرک و دروغ و بهتان و توهین به پیامبر نیست؟؟؟
لعنت خداو پیامبر و ملائکه بر کسانی که بر پیامبر و اهل بیت او دروغ بستند و حق آنها را ضایع کردند لعنت خدا بر آنان باد تاقیامت
[/QUOTE]