metalika777_h_g
عضو جدید
من قبول نشدم ؛ تکمیل ظرفیت کی هست؟
منظورم این که فردا میاد نیست؛ اونیکی بعد میاد
از رضا و هستیو بابالنگ دراز خبری نشد پس عاره کجاست رضااااااااااااااااااااااااااااا مسئول تاپیک کجاییمن قبول نشدم ؛ تکمیل ظرفیت کی هست؟
منم نگران شدم پس بچه ها کجان؟هستی و هلو ،rezamemar ،arefeh چی شد پس؟کجایین؟نگرانتونم![]()
بابا چرا گریه میکنی خب تکمیل ظرفیت که هست بعدشم به هرا نگاه کن اگه میتونی شهر دیگه بزنی خب چه بهتر نگاه کن بلکه شهرایی بودن که مد نظرت بود ولی قبلا نداشته
[*=1]بچه ها من قبول نشدم. حالم گرفته. نمره من 4683 شده. نوشته امکان قبولی در رشته های / محل های جدید. تکمیل ظرفیت امیدی هست؟ چه ظور بدونم چه دانشگاهی ترازش به من نزدیک تره؟
منم نگران شدم پس بچه ها کجان؟
لاعزیزم من گرگان قبول شدم شهر خودم....
حالا شیاطین اومدن دورمو گرفتن که بیا برو آزاد...آقا سنگ بزنین بهشون دکشون کنید
ولی خدایی آزاد قبول شدنش هلو...این درصدهای افتضاحی که توی آزاد زدم اگه توو سراسری میزدم رتبم راحت میشد 10000 والا
آخه واسه مسخره بازی رفتم یعنی به زور از خواب ناز منو بلند کردن و کلا جالم اون روز خوب نبود...ولی خوب دیگ الکی الکی قبول شدیم...اسکیس 40% زدم که 4 درصد از سراسری کمتر زدم.هاهاها
نه بابا دومرحله تکمیل ظرفیت هست از طرفیم خب جالا شما فردایه نگاه به شهرای تازه بکنینمن خیلی ناراحتم؛ حالم گرفته شد![]()
حتما رفتن جشن بگیرن ، مبارکشون باشهنه بابا دومرحله تکمیل ظرفیت هست از طرفیم خب جالا شما فردایه نگاه به شهرای تازه بکنین
بچه های دیگه پس کوشن همه اینجا بودنا یهویی محو شدن
بابا شما چرا انقد ناراحتین هنوز تکمیل ظزفیتم هست از رو تراز اوناییی که قبول شدن انتخاب کنین راحت قبول میشین حتمنی اینتخاب شهرتون بد بوده بابا بعدشم لابد بهتر از این براتون قراره رقم بخوره غصه نخور مهندسحتما رفتن جشن بگیرن ، مبارکشون باشه
فقط من قبول نشدم![]()
میدونم ناراحتی اما فردا رو فراموش نکنید،یه جور تکمیل ظرفیت زود هنگامه که امکان قبولیش بالاست،تازه بازم احتمال تکمیل ظرفیت هستمن خیلی ناراحتم؛ حالم گرفته شد![]()
تبریک!سلام به همه من قبول شدم نمرم 5328 علوم تحقیقات همدان. خدارو شکر جایی که میخواستم قبول شدم.
شما ارومیه هستین؟نه بابا دومرحله تکمیل ظرفیت هست از طرفیم خب جالا شما فردایه نگاه به شهرای تازه بکنین
بچه های دیگه پس کوشن همه اینجا بودنا یهویی محو شدن
اره مهدیه راست میگه دقیقامیدونم ناراحتی اما فردا رو فراموش نکنید،یه جور تکمیل ظرفیت زود هنگامه که امکان قبولیش بالاست،تازه بازم احتمال تکمیل ظرفیت هست
لا
مبارکه عارفه جان حالاا انقدراهم که میگین ازاد بد نیستا بعدشم به نظر من رشته ما بستگی داره به سطح خود ادم مهم نیست کجابخونی مهم اینه چقد کاربلدی ولی خب بازم خوشحالم شما سراسری میری![]()
رتبتون چند شده؟ ترازتون چقد شده ؟ خب بابا میشین دیگه انگاری کنکور دانشگاه اکسفورد بوده یا دیگه نمیشه توهیچ کنکوری شرکت کرد خب حالا شما این تکمیل ظرفیتو شرکت کنین بعدشم این انتخاب شهر فردارو ازدست ندید به خصوص اگه میتونین شهر دیگه برید که چه بهتر انتخاباتون بیشتر میشهشما ارومیه هستین؟
منم مهابادم ؛ ارومیه رو هم قبول نشدم![]()
منم به شما تبریک میگم ولی من علوم تحقیقات همدان قبول شدم و شما خود واحد همدان درسته؟تبریک!
هم دانشگاهی هستیم! منم واحد همدان قبول شدم!
اره میدونم منم سراسری شرکت کردم با این رتیه ها و درصدا خیلی بد میشه تو سراسری دقیقا موافقمنه من که عزیزم نگفتم آزاد بده....گفتم راحتتر قبول میشیم...میدونی از کجا فهمیدم درصدهامو مقایسه کردم تنها زبان اونم چند درصد ناچیز بالاتر زده بودم....بقیه همه افتضاح اما بالخره بازم قبول شدم
4780 نمرم خیلی کم شده؛ آخرین نفر قبولی 5000 خیلی فاصله دارمرتبتون چند شده؟ ترازتون چقد شده ؟ خب بابا میشین دیگه انگاری کنکور دانشگاه اکسفورد بوده یا دیگه نمیشه توهیچ کنکوری شرکت کرد خب حالا شما این تکمیل ظرفیتو شرکت کنین بعدشم این انتخاب شهر فردارو ازدست ندید به خصوص اگه میتونین شهر دیگه برید که چه بهتر انتخاباتون بیشتر میشه
بله-مرسی- واحد همدان انتخاب اولم بود-ترازمم 5978-منم به شما تبریک میگم ولی من علوم تحقیقات همدان قبول شدم و شما خود واحد همدان درسته؟
نه منم قبو.ل نشدمحتما رفتن جشن بگیرن ، مبارکشون باشه
فقط من قبول نشدم![]()