اسکیس معماری 12!!!!
معماری داخلی 35
البته من هیچی تمرین نکرده بودم وآزمایشی بودمااااااااااااا!!!!
مهماری 41.33%
داخلی 86%
رتبمو از 1160 رسوندم به 67 ولی 14 تا کم اوردم تا قبول شم.
وای چه درصد خوبی.تبریک میگم بهتون ولی چطور انقدر قوی شدین؟ ایشالا سال دیگه حتما قبول میشین
ببخشید مگه اسکیس معماری با معماری داخلی فرق داره؟؟؟؟
مهماری 41.33%
داخلی 86%
رتبمو از 1160 رسوندم به 67 ولی 14 تا کم اوردم تا قبول شم.
ممنون. ولی چه فایده. زبان جلومو گرفت.
شغلم طراحی داخلیه.
از من دیگه گذشت. احتمالا امسال تو تکمیل ظرفیت آزاد قبول شم.
سلام دوست قديمي و عزيزمچرا آزاد؟
دانشگاه سراسری هم 24 مهر تکمیل ظرفیت داره...
خب حتما اونقد وقت داشتین که رو پلان فکر کردینو نمره ی پلانو خوب گرفتین (فک کنم 25 بوده نمره ی هر کدوم از اسنادی که خواستن)...من خودم همیشه تو تئوری ها زبانو خوب می زنم نه به خاطر اینکه زبانم خیلی خوبه فقط به خاطر اینکه هنوز ترم پنجم و هیچی از درسای دیگه بلد نیستم، نصف وقتم خالی می مونه موقع آزمون می شینم ریدینگارو مو به مو می خونم درست می زنم اکثرشو... ولی ممنون که اینو نوشتین...تجربه ی خیلی خیلی مفید و جدیدی بود من فک نمی کردم این کار (تمرکز روی 1 کار وقتی بقیه رو بلد نیستیم) در مورد اسکیس هم می تونه جواب بده...احتمالا شما اگه فقط یه برش یا یه پرسپکتیو هم می کشیدین به راحتی 30 می شدین... ممنونبچه ها میشه بگید اسکیسو چطور دادید که این درصدا رو گرفتید؟
اسکیس معماری من 20 %
من امسال اولین بارم بود و دستم خیلی بد بود، یعنی دست به قلم نبرده بودم اصلا... فقط یه پلان کشیدم براش نه سکشن نه پرسپکتیو نه دیاگرام ....(خودم فک میکردم صفر بشه درصدم!)
بچه ها من با رتبه 1633 با اسکیس 34% غیر انتفایی دانشگاه امام رضا(ع) رشته مهندسی معماری اسلامی قبول شدم.اما از آزاد تبریز هم قبول شدم و رفتم آزاد تبریز........ http://www.www.www.iran-eng.ir/images/smilies/frown.gif(
شما چرا گیلانو نزدی آخه؟؟!!!!!!!!!!1 حیف بود به خدا...میتونستم جوابتنو خیلی تندتر بدم اما ترجیح میدم به یک عبارت بسنده کنم که برای شما بلاخص خیلی خوب جواب میده "" کافر همه را به کیش خود پندارد"
رتبه اولی من ۲۴۰ بود و با اسکیس ۴۵ درصد رتبم شده ۱۴۱. در ضمن رتبمو در واحد روزانهٔ قزوین گفتم که تا رتبه ۶۰ میخواست.
امسال فقظ شرکت کردم ببینیم چیطوریه اوضاع آزمونش...
کلا همش داشتم میچرخیدم :دیییییی
فقط وقت کردم یه پرسپکتیو بزنم با پلان...شدم 25 درصد رند
البت دستمم ضعیفه انصافا تو راندو..